Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 17:37 26 527 35

Кои жени са най-привлекателни според мъжете

  • жени-
  • мъже-
  • привлекателни-
  • качества-
  • стил-
  • любопитство

Понякога е трудно да разберем господата и тяхната небезизвестна мъжка логика

Кои жени са най-привлекателни според мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Ако попитаме някой мъж дали познава и разбира жените, едва ли той би ни дал положителен отговор. Има една максима, която гласи: „Не е нужно да разбираш една жена, просто трябва да я обичаш“. Може би за мъжката половина от света ние си оставаме загадка. В този ред на мисли можем ли да кажем, че ние, жените, познаваме мъжете? Едва ли. Понякога е доста трудно да разберем господата и тяхната небезизвестна мъжка логика. Можем ли да надникнем в съзнанието на силния пол и да разберем кои жени мъжете намират за най-привлекателни? В следващите редове ще се опитаме да повдигнем завесата и да разберем. Ето и някои възможни отговори на този въпрос:

Жени, които имат собствен стил

Дори понякога да твърдят, че за тях дрехите нямат значение и ни харесват каквото и да облечем, мъжете всъщност обръщат голямо внимание на дрехите. Все пак именно чрез облеклото ние общуваме и създаваме първо впечатление. Дрехите могат да говорят вместо нас – да покажат дали сме лежерни, секси или пък бизнес-ориентирани. Разбира се, това не означава, че за да съблазним някого, ние трябва да променяме стила си. Напротив – достатъчно е да сме поддържани, спретнати, ухаещи добре.

Дами, които могат да събудят любопитството им

За никого не е тайна, че мъжете са ловци. Те обичат да преследват „плячката“ си. Ако искате да събудите тяхното любопитство и да продължите да го поддържате, не разкривайте всичко за себе си още на първата среща. Бъдете леко потайни, загадъчни. Нека погледът ви казва: „Знам тайни, които мога да ти споделя“. Разкривайте се малко по малко всеки път и никога не се притеснявайте да го изненадвате. Не забравяйте, че за да сте интересни на мъжете, на първо място вие трябва да сте интересна на самата себе си.

Мъжете харесват жени, които имат интереси

Дори да не го показват, мъжете предпочитат дами, които имат хобита и интереси. Не правете грешката да се превръщате в сянка на мъжа. Не забравяйте, че вие сте самостоятелен индивид, който трябва да отстоява себе си и желанията си. Не спирайте да се развивате и усъвършенствате. Посещавайте курсове, семинари и обучения. Отделете време и усилия и работете над собственото си аз. Сумите, които инвестирате в това ще са най-добре похарчените ви пари.

Господата харесват усмихнати жени

Нека си го кажем направо – няма мъж, който да не харесва жена, която се смее на шегите му. Но тук не става въпрос само за това. Когато усмивката е съпроводена с добро настроение и увереност, тогава говорим за дама, която е истински магнит за мъжете. На подсъзнателно ниво усмивката на жената кара мъжа да усеща, че тя го харесва, а това ласкае самочувствието му. Опитайте се да гледате на живота от веселата страна и да се смеете повече. Прекалено сериозните и сдържани дами отблъскват мъжете.

Дължината на косата ви е важна

Ако планирате подстригване, най-добре е да го отложите. Според наскоро провело се проучване, господата предпочитат дами със средна дължина на косата или такива с дълга коса. При друг опит, на група мъже са показвани снимки на едни и същи дами, а разликата е била само дължината на косата. Резултатът е бил отново същият – господата са сметнали за по-привлекателни жените с по-дълга коса. Можете да изненадате половинката си като си купите дълга перука. Бъдете готови страстите под завивките да се нагорещят до червено!

Мнението на господата за грима

С червило или без, с тежък грим или пък с по-ежедневен? Ние, жените постоянно гадаем какво би впечатлило един мъж. Тук на помощ идва науката. Според проучвания, мъжете харесват грима, но с едно важно условие – той не трябва да е прекалено тежък. Така че, забравете за опушените очи и вместо това използвайте лек, фин завършек. Въпреки това, можете да наблегнете на устните. Доказано е, че мъжете задържат вниманието си най-много върху тях, ако те са обагрени с червено червило.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 53 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лорд Минчу

    97 1 Отговор
    Мъжете НЕ харесват фалшиви, тъпи, джукеси, паткеси, силиконови татуирани метреси!
    За жалост много глупави жени смятат, че знаят, какво харесват мъжете!?

    Коментиран от #9, #16

  • 3 Нафърфори

    35 16 Отговор
    Дашните жени са най привлекателни
  • 4 Гларус

    32 15 Отговор
    Най-убави са леснодашните!
  • 5 сила

    27 5 Отговор
    лесните.....по баровете , след полунощ

    Коментиран от #8

  • 6 Мовта

    10 3 Отговор
    Да се де къпе
  • 7 Железен с железен желедничар

    32 0 Отговор
    За всеки влак има мераклии пътници....Стига да го чакаш на ПРАВИЛНИЯТ перон:)))
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Аз знам

    41 8 Отговор

    До коментар #2 от "Лорд Минчу":

    Простите мъже харесват прости жени. Точно каквито си описал. 😄
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фактолог

    15 1 Отговор
    Госпожице Божидара, добре казано, почти кратко есе.
    Ще допълня само, че цитираната „максима” е от разказ на Оскар Уайлд – „Свинкс без загадка”
    Буквално:.”Скъпи ми Джералд, жените са, за да ги обичаме, а не да ги разбираме.”
    Този разказ става дума за точно такава жена, които Вие описвате.
    Друго интересно за Уайлд е, че той започва публицистичната си кариера като редактор в списание за женска мода, което му дава добър поглед върху „природата” жена.

    Коментиран от #12, #14, #28

  • 12 Фактолог

    17 3 Отговор

    До коментар #11 от "Фактолог":

    Като стар клиент на сайта...раци Божидара съм я определил ,като....,,кифлок",ама не от ония яки кифли с мармалад,с,които израснахме,ами от тия де се появиха след ,,демокрацията"....бяха много модерни....викаха им....,,кроасани"....по него време се наложи с висшето си образование да се кача камион да карам и най-се радвах ,когато ме пращаха от София до Варна....кроасани да карам....ИФА-та,фургона и натъпкан до тавана с кашони....а тя лети,като....ПРАЗНА....ВЪЗДУХ КАРАХ:)))
  • 13 Харесвам естествените

    30 0 Отговор
    Без 2мм мазилка по лицето, надути джуки, изписани и изляли шише парфюм отгоре си.
    Леко подсилване на линиите и лъх на свежест е достатъчно.
    Не харесвам тъпи, надути патки или с принципи от типа - мама ми каза да не си лягам от първата вечер с мъж. Отсвирвал го още преди да са свирнали.
    Виж естествената жена, която цени и уважава партньора си, знае кое, кога и как е друго нещо.

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Рошко

    14 0 Отговор
    Бащата на психологията не е разбрал женската психология след 30 години брак та вие ли, не случайно ми викат и брак. Как беше човек се ражда свободен и след това се женел за умни красиви и прости тенджерата все ще си намери похлупака
  • 16 Калпазанин

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Лорд Минчу":

    То в днешно време мъжете станааа жени и жените мъже бря
  • 17 Роня

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "Харесвам естествените":

    Вашето мнение е най-високо. Вие наистина знаете каква жена искате до себе си🙂
  • 18 жени с голям

    14 0 Отговор
    мерак, естествени и без киффлленски надувки са привлекателни
  • 19 Ти си

    4 1 Отговор
    Коментарите 3 и 4 са най-точни а коментиращият от пост 6 е ножкаджия ....

    Коментиран от #20

  • 20 Ти си

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Ти си":

    Извинявам се на коментиращ номер 6 , написаното за ножкаджияра е за коментар 9 .....

    Коментиран от #23

  • 21 Пешо от панелката

    10 1 Отговор
    Аз харесвам къдрави жени с естествени джуки и балкони.
  • 22 РЕАЛИСТ

    23 5 Отговор
    Не бях чел по-голяма глупост, от това, че мъжете харесват грим. Хубавата жена не се нуждае от грим, само грозната жена на нужда от него. Казано е " Хубавия кон и под скъсан чул се познава" Мъжете се обръщат след хубави жени, с добра фигура и красиво лице. Останалото , дето сте го писали е за успокоение на грозните жени.

    Коментиран от #24, #29

  • 23 аха

    2 5 Отговор

    До коментар #20 от "Ти си":

    Аз съм жена, олигофренче! Ножкаджия е баща ти!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дивергент

    7 1 Отговор
    Факти отново праска аксиоми на нелогичното. Някаква задръстена кифла обяснява на жените какво харесват мъжете. Е това ако не е оксимором, значи авторката е гей под прикритие.
  • 27 от собствен опит

    5 2 Отговор
    ми 4уждите според мен
  • 28 женомразец

    13 2 Отговор

    До коментар #11 от "Фактолог":

    кви жени кви пет лева Оскар Уайлд е бил гей. мъжете по са го интересували.
  • 29 Йеп

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "РЕАЛИСТ":

    1. Грима изобщо не е за вас
    2. Вие си нямате и на идея как изглежда грима (много често )
  • 30 Идън

    12 0 Отговор
    Това за перуката и червеното червило е същото като сутиена с подплънки. Най- истинско е привличането без оптически измами. Те отблъскват мъжете. Важното е не само да го привлечеш- важното е да го задържиш Червилото трябва да е съобразено с тена на лицето- с облеклото- с времето- с цвета на очите и косата- т. е. то трябва първо да ви отива и най- важното да не се разтича извън очертанията и да се размазва при целувки.. Има такива червила и въобще грим, който не прилича на маска.Количеството е малко и едва забележимо- но подчертаващо или скриващо някои несъвършенства. Тия гланцове за устни - също са отблъскващи и гадни...все едно жената е яла нещо много мазно и не е използвала салфетка...
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Чукач

    5 7 Отговор
    Най важното за мен е хубав заадник.Да не е много тъпъпа и да може да се води някакъв разговор с нея.Да си го слага навсякъде,без да се пазари.Не харесвам,тези,които се правят на недостъпни и интелигентни.Тях ги наказвам с най големите унижения,които са имали в живота си,да бъдат само сексуална играчка.Жената в името на оргаазъма е готова на всичко.Уцелиш ли как да го получи,става твоя робиня и никой не може да я спре,нито деца,нито собствения и мъж нито фамилиа.Такива жени обаче не получават моето уважение.Те са само обект ,който трябва да бъде подчинен и унизен в собствените си очи.Сеекса е оръжие и повечето жени го използват,за постигането на задни цели.Такива не харесвам.
  • 33 ВСИЧКИ ДЕДО ПОПЕ

    2 1 Отговор
    НО СА МЕРКАНТИЛНИ МНОГО,АКО НЕ СЕ ДРУСАТ ТО СА ЛЪЖЛИВИ КОЛККО СИ ИСКАТ ИЛИ СЕ ВЛЮБВАТ НА ДЕН ПО ТРИ ПЪТИ НИ ГЛЕДАТ МЪЖЕТЕ В ЦЕПКАТА НА ПАНТАЛОНА А САМО КОЛКО Е ДЕБЕЛ ПОРТФЕЙЛА МУ И АКО ГОТВИ И МЕТЕ ,ЧЕ МИЛИТЕ СА РОДЕНИ УМОРЕНИ
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 шопендар

    5 0 Отговор
    най красивата извивка на женското тяло- Е,ИЗВИВКАТА НА НЕЙНАТА УСМИВКА.