Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 12:45 16 693 13

Тамара Глоба с прогноза за 2023 година

  • тамара глоба-
  • астроложка-
  • прогноза-
  • 2023 година-
  • глобални промени

Астроложката подчерта, че всеки трябва да е готов за глобални промени

Тамара Глоба с прогноза за 2023 година - 1
Снимка: Shutterstock

Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време за цялото човечество. Тази прогноза е направена от известния руски астролог Тамара Глоба прeд чуждестранни медии, цитирани от "Блиц".

Според нея 22 декември и 23 януари могат да станат критични дни, които ще определят събитията за години напред. Тамара Глоба вярва, че трудните събития от последно време постепенно ще останат в миналото и всичко ще се оправи.

Планетите предсказват, че те ще бъдат началото на глобално преструктуриране на целия световен ред, промяна в цивилизацията и промяна в умовете на хората.

"Събитията, които се отнасят до този труден период, впоследствие ще доведат до желание за обединяване на целия свят, колкото и странно да звучи сега. Всеки се е затворил в себе си и това ще продължи до 2024 г. И от 2026 г. ще започнем тези събития, които могат да доведат до отворен свят. Няма да има това, което наричаме визи. Чакаме постепенното унищожаване на границите, отварянето на държавите и изграждането на общ свят на приятелска основа “, каза Глоба в интервю.

Астроложката обърна специално внимание на най-важните събития от 2022 г., които вълнуват целия свят. Тя отбеляза, че конфликтът трябва да приключи, но това няма да се случи толкова скоро. В същото време 2023 г., според нея, ще бъде най-трудната година за цялото човечество, а декември все още е пред нас - един от най-критичните периоди в отиващата си година.

„Активните действия, когато има сериозни заплахи, са краят на 22-ра година - началото на 23-та. Всички чакаха ядрен удар, не видях прецедент за това, така че, разбира се, няма и да има ", обясни Тамара Глоба.

Астроложката подчерта, че всеки трябва да е готов за глобални промени по света абсолютно всичко ще се промени, цивилизацията ще се промени драстично, икономиката ще се промени, не само психологията ще се промени.

“Хората, които са имали много, сега отново ще останат без нищо, а хората, които нямат нищо, в даден момент ще грабнат в ръцете си нови неща – технологии, възможности, финансови потоци, базирани на електронни системи", заключи тя.

Преди това човечеството е излезло от най-опасния астрологичен тунел през последните две десетилетия - периодът между две затъмнения на 25 октомври и 8 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    16 0 Отговор
    Марийче пише се излязло, не излезло.
  • 2 ТРЕНД

    4 16 Отговор
    Чел съм Баба Ванга и астрологични данни. Путин го убиват 2025 г., но капитализмът и разрухата ще се запазят още 5 години когато на руснаците ще им писне - ще са изправени в ъгълът като 1917г., и ще унищожат всички които имат над един милион долара, и капитализмът ще се забрани от конституцията. Така до 2040 г. ще се установи мир, а в цял свят ще се забрани капитализмът през 2072г.

    Коментиран от #5

  • 3 СЕРИОЗНО

    15 3 Отговор
    Разрухата стартира на 11.11.1989 но след 8 години ще имаме добра икономика. Детето е българският народ. Намират го при най-мощният соц. завод - който трябвае да прошзвежда промишлено оборудване - машини за заводи и материали за заводите. Написалият ВРЕМЕ РАЗДИЛНО почина, внучката на режисьорът на филмът уби баба си. още знаци от вселенският разум? Правителство 100 на България, или 20 то след НРБ, новата конституция. Това, което Севрюкова казва, е дословно: „Два пъти по толкова правителства /и сочи пръстите на двете си ръце/ ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ”. ..
  • 4 Русофила

    8 8 Отговор
    начиии, путлер фърля топа и раша става нормална дъжава, напрао немоа да повЕрвам ..............................
  • 5 АнтиКомунист

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "ТРЕНД":

    тия приказки за свят без капитализам сме ги чували много отдавна, но комунизъма и социализъма се провалиха с гръм и трясък !!!

    Коментиран от #7, #10

  • 6 Аленчо

    8 2 Отговор
    Ало , астроложката Тамара ли е? - Да господин Петров.- Не съм Петров! - Знам...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ТРЕНД

    4 3 Отговор
    Китай е социализъм. 70% държавна собственост върху икономиката, и 70% на държавна работа. Комунисти ръководят икономиката. И как сега ще се справи капитализмът с инфлация и спад на потребление и производство? До сега се справяха с войни, но глобализацията е свързала всички икономики и всяка е зависима от другите. Създаваха потребление като увеличаваха военните разходи и потребление с войнишки заплати. ДОКОГА? За да има визионери и не връзкари от статуквото, трябва всички да имат шансове да се покажат и докажат, само така връзкарството ще разбере къде му е мястото - на сметището на историята. Колективизмът е семейството на Блуднияят син, отишъл в индивидуализмът, но се връща в колективизмът. Индивидуализмът е отдалечаване от себе си, път към злото и тъмнината. Колективизмът е екологичен. Индивидуализмът-капитализмът-егото ЕГО-ЛОГИЧЕН - казва майнааата им на другите. Колективизмът казва - това което е добре за другите е добре за мене, свободата на другите е моя свобода. кпсс и цру създадоха путиннн и капиталистическа русия.
  • 9 ТРЕНД

    9 3 Отговор
    През социализмът изоставахме с 20 години от САЩ и 15 години от Франция. Сега и преди 1944г разликата е 100 години. НРБ през 2022г. е равно на КНР през 2037 г. Външният дълг 1985 г. преди Чернобил е 22,5% от БВП, чернобилското спиране на износът поради радиация и перестройката не се броят - но е повишило дългът до 47,5%, това са не изхарчени пари - неусвоен дълг до 1990та. Сега дългът е над 60-70%. Икономиката се разпада в СССР и България след 1989г. поради скъсване на търговията, доставките, пазарите, и неизпълнение на обещанията от Запад за пазари, валутен борд, и кредитни линии, но няма път назад, червената буржоазия направи пропаганда против социализмът, народът чака да заживее като Гулденбургови, бизнес да правят - а сега просят за пенсия. Пък и почти всички от държавна сигурност и БКП БЯХА КУПЕНИ И ИЗНУДВАНИ ОТ ЦРУ, И НЯМА ПЪТ НАЗАД. 60 000 апартамента получаваха работниците, сега нула. 100 000 нови автомобила купуваха работниците сега нула. Животновъдството пада 4 пъти с толкова и хранителната промишленост и с толкова селското стопанство, с толкова и делът на икономиката ни от световната икономика. Средно 5% от българите сега имат 200 лева в банката - до 1000 лева, през социализмът 90% имаха в банка по 1000 лева - равни сега на 6000 лева - покупателно.

    Коментиран от #13

  • 10 Ким

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "АнтиКомунист":

    Всяко ново е добре забравено старо, примери много.
  • 11 цфвгхйкл;

    1 6 Отговор
    Рашистка астроложка – запяла рашистки песни.
    Защо изобщо ни я натрапват? Кой и.д.и.о.т се интересува от рашистки вещания?
  • 12 Петър

    0 7 Отговор
    Не съм съгласен да няма визи за руснаците. Те не заслужават да пътуват, живеят и ползват облагите на демократичния свят. Не може народ, който от векове подкрепя диктатори и агресори, напада, заграбва и унищожава съседите си, под предлог, че се чувства застрашен, да живее редом с хора, които ценят свободата и правото на всеки човек да живее добре.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.