26 Ноември, 2022 07:00 14 849 0

Вашият хороскоп за днес, 26.11.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко изнервящ ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 26.11.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се иска да сте по-далече от грубата действителност. Любопитството на околните може силно да ви изнерви. Сетивата ви са силно изострени, което може да ви направи лесно обидчиви. Приемайте нещата по-леко.

Телец

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични изяви, речта ви ще се лее леко и много убедително. Е, преди обед може да срещнете някои спънки, но те лесно ще се разрешат.

Близнаци

Малко изнервящ ден. Ако искате да промените нещо сега е моментът. Ако просто искате да разсеете напрежението идете на фитнес, вместо да се карате с хората около вас.

Рак

Имате нужда от сериозна подкрепа, особено финансова. Творческата ви дейност може да се окаже изключително ползотворна. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра ви отказва от време-на време.

Лъв

Ще успеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите доста полезни неща. Определено ще влагате доста страст в действията си, но това може да доведе до излишно изнервяне на обстановката, бъдете по-внимателни.

Дева

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв много дребен повод. Дори несериозността на околните няма да успее да помрачи доброто ви настроение. Днес е добре да работите в екип или поне да вземате под внимание съветите на колегите си.

Везни

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности. Ще ви дразнят тези, които се размотават и говорят много, но ще трябва някак да ги изтърпите. Възможно е да се появят проблеми от личен характер.

Скорпион

Ще успеете да дадете воля на дълбоко таени чувства, но дали някои ще ви възприеме на сериозно. Трябва да издебнете подходящия момент. В желанието ви за нови придобивки естествено няма нищо лошо, но е добре да поизхвърлите някои ненужни стари вещи.

Стрелец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще имате желание да направите дома си по-привлекателен. Време е за едно бързо коледно маркетингово проучване.

Козирог

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще имате нови шансове за изява, благодарение на медиите или на собствената си кореспонденция. Съществува тенденция за разпиляване, не се захващайте с твърде много неща наведнъж.

Водолей

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне по-лесно да отхвърлите неприятните ежедневни задължения. Светът ще се опита да ви сътрудничи. Важните неща, обаче свършите още сутринта, защото по-късно може и да не ви остане време за това.

Риби

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а това ще ви накара да развъртите отдавна забравени телефони. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА