Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 09:14 3 506 10

Дениз Хайрула от "Ергенът" очаква с нетърпение новия кандидат

  • ергенът-
  • дениз хайрула

Новият Ерген определено е по-харизматичен, според плеймейтката

Плеймейтката Дениз Хайрула заби нож в сърцето на наперения Виктор Стоянов. Тя бе една от най-скандалните участнички в първото риалити „Ергенът“. Въпреки, че даваше заявка, че харесва Ергена, той не я посочи за фаворитка.

След като неговата любимка Алекс Гърдева се отказа доброволно от надпреварата за сърцето и ръката му, защото той не я защити, изборът падна на двете участнички - Виктория Капитонова и Дениз Хайрула.

Въпреки, че приложи какви ли не чалъми, показа се мила, нежна и добра, палавата иначе туркиня все пак не успя да омае бившия гребец. И в края на краищата Виктор Стоянов избра Виктория пред нея.

Това доста раздразни Дениз и в един по-късен етап тя призна, че малко се е обидила от това негово решение.

Сега Дениз намери начин начин да му отмъсти.

„Новият ерген определено е по-харизматичен. Въпреки, че е по-нисък от Виктор. Не го познавам лично, но ще ми е интересно какви са момичетата“, лукаво заяви Дениз Хайрула.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    13 0 Отговор
    Хайде нЕма нужда да претопляте стари манджи.Взеха си 5 минутната слава всеки се изложи според възможностите си и край.Никой не се интересува от тези.
  • 2 Вдовец

    3 2 Отговор
    Дърт съм ама със здрав и корав,даже и ХИЛ КЛИНИК ене ми трябва...ПРОСТАТА ми е във форма за запълни ,,ХРАЛУПИТЕ" на всички ПРОСТАЦИ де правят тези предавания и на тези от ФаТки дето постоянно ги ....ОТРАЗЯВАТ
  • 3 Вятър и мъгла

    3 1 Отговор
    Е да си мислили някой,че има някаква искреност в подобно шоу.Всички са там за пари и се преструват успешно пак заради пари.Е,винаги има по някой заблуден,но основното стадо от вълци бързо го вкарва в правия път!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 фактите фактите

    6 0 Отговор
    Доста грозна въпреки тунинга и корекциите, както и тоновете кит с козметика, тпичка, но амбициозна и се има за голямата работа. Либовницата на оня дето се гътна от стоте маникенки.
  • 10 съединисе

    1 0 Отговор
    Само идиодdските драскачи начело с кукуруза ВенитУ,ноже да изсмуче цяла статия от един ред,написан от турския кефал Хралупа...