Last news in Fakti

2 Декември, 2022 07:00 11 112 1

Вашият хороскоп за днес, 02.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Прекрасен ден за романтика и срещи за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 02.12.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Този ден може да се превърне в деня на вашата красота и неотразимост. Наистина ще съумеете да очаровате всички, а това е едното от стъпалцата към вашата реализация. Чувствителни и уникални, използвайте това качество, за да участвате по най-добрия начин в игрите на съдбата. Ден за реализация, ден за постигане, ден за вас.

Телец

Умът ще казва едно, но емоциите ще ви отвеждат другаде. Опитайте да успокоите ума с малко дихателни практики и тогава решенията ще ви изглеждат абсолютно ясни и дори няма да има нужда да решавате, а просто ще тръгнете в правилната посока. Ден за мащабни занимания.

Близнаци

Днес ще трябва да се справите със собствените си очаквания спрямо другите. Интересна е задачата ви, приемайки някого с неговите плюсове и минуси, вие печелите приятел за цял живот и разширявате собствените си граници. Необикновеното и странното ще ви дават сили и увереност и разбира се - идеи за действие.

Рак

Вие наистина можете много. Основната ви задача днес е - да бъдете готови да работите в екип, да приемете чуждата гледна точка без излишни предразсъдъци. Действията са по-важни от намеренията, не ги отлагайте.

Лъв

Вежливост и дипломатичност в отношенията са качества, които са ви вътрешно присъщи, единственото, с което трябва да внимавате и да не прекалявате с монолозите. Вие винаги имате какво да кажете, но дали наистина е нужно постоянно да го правите?

Дева

Другите ще са ви едновременно вдъхновение и най-голям дразнител. Опитайте да не приемате емоционално твърденията им и не предполагайте кой какво има предвид, просто попитайте. Очакванията са най-големият проблем в отношенията, пък и въобще в живота.

Везни

Много е важно днес да не участвате в големи групи, камерните компании са най-подходящи. И не бъдете като шарани, които налапват всяка подадена въдица. Използвайте критичния си ум за непосредствена оценка на ситуациите.

Скорпион

Днес е важно да помните, че успехът ви е право пропорционален на вложените усилия и на способността ви да контролирате ситуациите като място и време. Информацията просто ще ви залива, филтрирайте я, не се давете в нея. И си потърсете помощници - хем неусетно ще свършите всичко, хем ще е и забавно.

Стрелец

Прекрасен ден за романтика и срещи. Не се опитвайте да изпитвайте верността или пък лоялността на партньора си, просто оставете любовта да ви обгърне. И ако все пак не усещате това завладяващо чувство, направете нещо със собствените си ръце, дори да е цвете от салфетка или звездичка, нарисувана на дланта. Важно е да позволите на емоцията да се прояви по различен начин.

Козирог

Късметът ви чака в срещите и новите запознанства, бързо, да не го изпуснете, че той е като птичка плашлив. Бихте могли всичко да обърнете във ваша полза, дори и противниците си. Просто действайте решително и смело.

Водолей

Не се пренапрягайте, не е нужно всичко да свършите в този час и в тази минута. Всеизвестна е способността ви да работите с времето и пространството, но това не важи и за останалите хора. Малко повече толерантност ви е нужна. А днес ще учите много лесно всякакви странни неща, особено ако ви преподават на музикален фон.

Риби

Не подминавайте с лека ръка пониженото самочувствие и отпадналостта, вземете незабавни мерки. Спортните занимания, примерно, оказват много бързо положително въздействие, дихателните практики също. Ако започнете да правите и онова, което наистина харесвате, тогава дори ще забравите какво ви е било. Ден за изненади - изненадайте се, направете нещо, което не сте правили досега.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ВИ за ХОРОСКОП инфото госпожо МАРИНОВА
    ПОЗИТИВЕН КЪСМЕТЛИЙСКИ на ВСИЧКИ ХОРА ДЕН