6 Декември, 2022 07:00 12 428 1

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде празничният ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не бъдете толкова убедени, че си знаете всичко, защото колкото повече научавате, всъщност, толкова по-малко знаете. Позволете си да бъдете отворени и възприемчиви към света, тогава всичко ще се случва далеч по-лесно.

Телец

Противоречието между чувствата и отговорностите ще са основният фокус на днешния ден. В крайна сметка и едното и другото имат своите предназначения, така че ще трябва да откриете правилния баланс. Още привечер ще се почувствате по-спокойни и намерили правилното решение. Засега.

Близнаци

Не се подлагайте на натоварвания - както физически, така и емоционални. Сметката за това съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока. А и днес е празничен ден - Никулден, празниците започват.

Рак

Специален празничен ден. Време да хвърлите мрежата в морето на желанията. Не прекалявайте нито с желанията, нито с наздравиците. Никой по-добре не разбира от вас вредата от преяждането във всеки един аспект.

Лъв

Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Следвайте утъпкани пътеки, но не слепешката, а творчески. И почетете Чудотвореца в себе си.

Дева

Днешният ден посветете на дома и семейството си, доколкото това е възможно. Не правете крупни покупки, ще се окажат неуспешни, следвайте инстинкта си за това кое е ценно и кое не.

Везни

Правете неща, които ви успокояват и ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари, за да направите дома си уютен. Дребни спорове в семейството може да помрачат настроението ви. Не се обиждайте от дреболии.

Скорпион

Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи според вашите очаквания, не се отказвайте лесно от намеренията си, проявете повече постоянство.

Стрелец

Споделете с хората около вас, нещата които обичате.И да не прекалявате с грижите си, имате нужда от малко лична свобода и време да се вслушате в себе си.

Козирог

Може да се наложи да довършите някои неща останали недовършени цяла година. Важно е да не се разпилявате и да следвате докрай целта си, няма да съжалявате като видите резултата.

Водолей

Фокусирайте се върху възможностите, а не върху пречките. Вече трябва да сте разбрали, че всичко е игра на нашия ум и всичко е въпрос на фокус, така че единственото, което остава е да се фокусирате правилно. Имате и силата, за да го направите.

Риби

Не се фокусирайте върху работната си заплата, а върху цялостната стойност на нещата - на вашия труд, на вашето време и на вашите идеи. И потърсете нов начин за оценка. Със сигурност, ако вие цените, това което имате и правите, съвсем скоро и другите ще започнат да го правят.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ви за ХОРОСКОП инфото госпожа МАРИНОВА
    ПОЗИТИВЕН КЪСМЕТЛИЙСКИ на всички нас ХОРАТА ДЕН