Last news in Fakti

9 Декември, 2022 11:41 1 830 16

Жена с аутизъм обвини Ник Картър от Backstreet Boys в изнасилване (ВИДЕО)

  • backstreet boys-
  • ник картър-
  • изнасилване-
  • аутизъм

В жалбата са приложени сведения от още три жени, които държат на анонимността си, които също твърдят, че са били насилвани от певеца

Жена с аутизъм обвини Ник Картър от Backstreet Boys в изнасилване (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Ник Картър от американската момчешка група Backstreet Boys бе обвинен в изнасилване от бивша фенка на групата, която твърди, че била насилена като 17-годишна през 2001 г, съобщи АФП.

Шанън Рут, даде пресконференция заедно с адвоката си и каза, че е завела дело срещу изпълнителя за сексуално насилие след концерт на момчешката група в Такома, Вашингтон.

"Макар, че съм аутист и страдам от церебрална парализа, твърдя, че в живота ми нищо не ме е наранявало така, както това, което стори Ник Картър с мен", каза през сълзи Рут, която днес е на 39 години.

След концерта в Такома тя поискала автограф от него, той я поканил в автобуса на групата и ѝ предложил напитка със странен вкус, която била определена като "ВИП сок", каза адвокатът Марк Боскович. "След като тя изпила сока, Картър е отвел в тоалетната на автобуса, наредил ѝ да коленичи и я принудил да прави орален секс", добави той. По думите му тийнейджърката, която била девствена, се разплакала и молела певеца да не го прави, но той продължил с агресията си. След това той я изнасилил.
Картър, който сега е на 42 години, я обиждал и повтарял, че никой няма да ѝ повярва, ако разкрие истината, каза още адвокатът.

Рут е подала иска си в Лас Вегас, щата Невада, където живеят и тя, и Картър. В жалбата са приложени сведения от още три жени, които държат на анонимността си, които също твърдят, че са били насилвани от певеца, добавя БТА.

През 2017 г. Ник Картър бе уличен в изнасилване от певицата Мелиса Шуман. Картър отхвърли твърденията ѝ и прокуратурата не повдигна обвинение поради давност.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако ви прави

    28 0 Отговор
    впечатление, всички обвинявани мъже са богати. Как пък не се оплака някоя от обикновен, с нормални доходи мъж. Продуценти, холивудски актьори, порноактьор, шефове от най-висок ранг (напр. МВФ) президенти (2-ма на САЩ) , бодигард, обаче той пък насилван от богатата Марая Кери. Трябва закон за някаква давност. Не може да се оплакваш от 91-годишния Дж. Буш-старши, че те опипвал преди 30г. по време на снимка. Не ги помня всичките, но докато правили кариера не подбирали къде и с кого, а сега се сетили, че били опипвани или им били правени нечисти предложения (и то само от сега богатите). Аз бих предложил един срок от 7 дни, достатъчно време поне да заявиш за сексуален тормоз и след това - минала е давността - да не си мълчала.
  • 2 А боц боц

    8 1 Отговор
    Deep state еми елиминираха брат му сега искат и него да го елиминират
  • 3 Катрин Деньов

    20 0 Отговор
    им го каза: Ако продуцентът ти те покани в хотелската си стая на кафе, отвори ти вратата само по слипове и ти влезеш - не се оплаквай после, че те е изнасилил.
  • 4 Соваж бейби

    12 1 Отговор
    А спомням си го ,Ник Картър беше най грозничкият от бандата но пък им се лепяха доста фенки ,не вярвам да го е закъсал за женска та да опре точно до това момиче?!А хора с такова заболяване се водят леко неадекватни и не разбират действителноста явно това е неин филм сценарии и се опитва да направи Ник Картър извършител на делирните и кризи.

    Коментиран от #6

  • 5 Механик

    10 0 Отговор
    БекстрийтБойс, не могат да са участвали в изнасилване на жена. Всички добре знаем, че те са от "другия" пол.
    В същност те са едни от първопроходците на жендър-движението.
    На времето, когато тия бяха по всички телевизии и ги наричаха "бой-групи", аз казвах, че са любимата ми гeй-група.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 аха

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Или пък този си е перко и разчита на разсъждения като твоите!

    Коментиран от #13

  • 7 между_другото

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    Да наречеш 17-годишна "жена" е пресилено. Останалото ще го спестя, за да не ми изтрият пак коментара.
  • 8 ах ти палавнице

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Механик":

    знаех си че левите сте си леви 😁
  • 9 Може ли

    12 1 Отговор
    момиче на 17г. аутист и с церебрална парализа да отиде сама без надзор на концерт и след това да влезе в автобуса, да пие от напитката?
  • 10 Вместо да се

    5 1 Отговор
    радва, че я е полазила такваз известна личност, тя се оплаква... тц, тц, тц...
  • 11 Мими

    2 0 Отговор
    Аз харесвам Кевин, ако иска да заповяда да ме изнасили.

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Соваж бейби

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "аха":

    Не знам колко трябва да е болен психично някой човек за да посегне на с жена с аутизъм ,или андикапе ???Този пък беше за малко известен ,така че и до ден днескъшен предполагам все някоя му се предлага се пробва ,може да намаже нещо си )?! Има много и жени ловци на богати ,хора с изминанала слава или в момента да се докопат до някъкви си евентоални блага или социално положение!А психическите показания на такива болни хора като това момиче не знам до колко се приемат в съда ,изобщо ако знаеш що за болест е ???Не пише и в каква фаза е мъченицата ?Все едно да повярваш на някой от психиатрията ,уеш !

    Коментиран от #15

  • 14 да не е луд

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мими":

    По-скоро ще стане обратното.
  • 15 да де

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Соваж бейби":

    Ако допуснем, че е с отклонения... и той така и е казал ...
  • 16 Дядо Стою

    3 0 Отговор
    Напротив! Радва се и то много. Ще прибере тлъста сума немъчени пари. Пък дали наистина въобще са се срещнали преди 20 години, камоли да са правили нещо, няма значение.