Last news in Fakti

13 Декември, 2022 14:32 2 117 11

Появи се първа СНИМКА на Хоакин Финикс от продължението на "Жокера"

  • жокера-
  • продължение-
  • кадри-
  • снимки-
  • снимачна площадка-
  • хоакин финикс

Лентата ще излезе чак през април 2024 г.

Появи се първа СНИМКА на Хоакин Финикс от продължението на "Жокера" - 1
Снимка: Shutterstock

Режисьорът и сценарист Тод Филипс сподели първи кадър на Хоакин Финикс като психично болния си герой Артър Флек, който напълно губи разсъдъка си, в “Жокера: Лудост за двама”.

Филипс разкри как ще изглежда носителят на награда „Оскар“ Финикс в продължението на „Жокера“, чрез публикация в официалния си акаунт в Instagram. По всичко изглежда, че снимките на продължението са започнали успешно.

Публикация, споделена от Todd Phillips (@toddphillips)

„Ден 1. Нашето момче. #Жокера“, написа Филипс под фотоса в социалната мрежа. Кадърът показва Финикс, който отново трябваше да отслабне драстично, за да влезе в образа на престъпния си герой, който бива бръснат с глава, наклонена назад към мивката.

Филипс съобщи през лятото, че филмът ще излезе по кината чак на 10 април 2024 година.

Кинолентата “Жокера” пожъна невиждан успех, като приходите ѝ нахвърлиха 1 милиард долара. Подробности около сюжета на предстоящия филм на DC не са разкрити, но е ясно, че Лейди Гага ще се присъедини към актьорския състав за продължението, припомня Телеграф.

36-годишната Гага обяви през август, че ще се появи във филма, чиято премиерна дата е обявена за октомври 2024 година, но към момента не се знае в каква роля ще се превъплъти певицата. Най-често срещаното предположение от страна на феновете на злодея е, че Гага ще влезе в обувките на любимата му Харли Куин, все пак тя е достатъчно ексцентрична и талантлива да влезе в такъв образ. За сега информацията не е потвърдена нито от Тод Филипс, нито от продуцентите на проекта.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 марокански Москвич

    3 2 Отговор
    Прилича на Кирил Шутков. 🤔
  • 2 Не е истина...

    14 7 Отговор
    Едва доизгледах това подобие на филм, където един умствено болен отритнат от обществото обедини всички останали луди и направиха гражданска война. И това нещо било блогбъстър със над милиард приходи, направо не мога да повярвам. Ако милиони са гледали този "шедьовър " колко ли от тях са наред?

    Коментиран от #6, #7

  • 3 Мидиум

    9 3 Отговор
    Демокрация в действие. Всичко тръгва от ФАЩ, всичко ще свърши там.
  • 4 Казвам Не

    7 5 Отговор
    Няма начин да гледам продължението на смахнатия филм. Ще си запазя разсъдъка и благодетелите на които съм учен.
  • 5 Соваж бейби

    6 3 Отговор
    Изобщо не мога разбера ,как е възможно този филм да има продължение ,награди ,и другите такива с психопати ?Ако американското население защо си налага ,собственото мнение като световно ?За тяхната територия може ,те не са много по различни от филмите които правят !По скоро такива филми заслужават забрана извън рамките на САЩ и всички техни ценности !
  • 6 РЗС

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Не е истина...":

    това е филм по сценарии, дали ти харесва сюжетната линия си е личен избор. Филма е създаден да буди чувства у хората като състрадание и съжаление, защото такива хора в обществото има много, но не ги виждаме или просто не откачат напълно както този. А финикс изиграва ролята си брилятно, което всъщност вкарва в кината над 70% от хората, именно заради неговия талант. Да изиграеш такава кукувуца е невероятно трудно, особено ако не си психопат, точно затова филма е толкова гледан.

    Коментиран от #10

  • 7 Отритнат

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Не е истина...":

    Сцената, в която неговите съратници го измъкват от патрулката, е във въображението му. Гледай малко по-внимателно "блогбъстърите".

    Коментиран от #9

  • 8 Хайл

    3 4 Отговор
    Гледахго но с голяма мъка едвам до края не ми хареса . Хоакин Ботъм- Финикс е добър но този филм е много зле.
  • 9 Душевноздрав

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Отритнат":

    Съратници? Явно и в България той има мнооооого съратници....
  • 10 проф. Флойд

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "РЗС":

    А дали 70% влизат в кината заради таланта му? Според вашата логика, хората гледат филм не заради сюжета, не заради посланието което носи а заради актьора и в никакъв случай заради образа който той изгражда. Странно. Нима сте критик или жури което оценява талант? Или просто сбъркан който не може да защити тезата си
  • 11 Болярин

    1 0 Отговор
    Оригиналната снимка от "Жокера" е на кирО тъпотО ! Наш Кики щял да заведе дело с иск за парично обезщетение от 3 милиона € ... Но в момента е зает, защото учи български език ! Искал да знае защо "Ния" не е същото, като "НИЕ". Ами, защото едното е женско име, а другото сме българите, които ти се "радвмаме" на грамажа умствен багаж БЕЕЕ, кирО !!!