Last news in Fakti

27 Март, 2023 13:56 2 215 5

Лейди Гага влезе напълно в образа на Харли Куин в първи СНИМКИ от "Жокера 2"

  • лейди гага-
  • харли куин-
  • жокера-
  • продължение-
  • хоакин финикс

На кадрите от снимачната площадка виждаме за пръв път цялостния образ на Гага

Лейди Гага влезе напълно в образа на Харли Куин в първи СНИМКИ от "Жокера 2" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Разхождащите се по улиците на Манхатън пред уикенда станаха свидетели на известна суматоха край кметството, където стотици хора се струпаха около силно полицейско присъствие, ескортиращо мистериозна фигура по стълбите. При по-внимателно вглеждане този очевиден криминален мозък изглеждаше донякъде познат.

Голямата шумна тълпа се оказа статисти на продължението на "Жокера: Folie à Deux", а фигурата в центъра беше Лейди Гага, която за пръв път виждаме като напълно вляза в образа на Харли Куин, предава Vogue.

Гага влиза в главната роля, партнирайки се с Хоакин Финикс в продължението на номинирания за "Оскар" касов хит на Тод Филипс "Жокера". Продължението разказва историята на произхода на един от най-големите врагове на Батман, а Гага изглежда напълно комфортно в ролята си на любовния интерес на Финикс.

NBC News съобщи, че екипът на филма е наел около 700 статисти, които да играят протестиращи, и че са планирани и експлозии. На снимките се вижда, че тълпата освирква и крещи, докато Гага изглежда ескортирана в съдебната сграда, обръщайки се, за да вдигне яростно юмрук към тях.

Силно впечатление прави тоалета на екранната Харли Куин в традиционните червено и черно, напомняйки на оригиналната версия от комиксите, правеща препратка към добре познатия герой Арлекино. Както всеки, който е бил на парти за Хелоуин след излизането на "Отряд самоубийци", знае, крещящият, момичешки стил на героинята на Марго Роби има много почитатели - но изглежда, че стилистите на "Жокера 2" са избрали различен подход. Работейки с Ариана Филипс, всепризнатата дизайнерка на костюми, която стои зад "Имало едно време в Холивуд" и "Един-единствен мъж", Гага се превъплъти в Куин по начин, който е малко по-кървав и бунтовнически. В червен сатенен блейзър с ръкави от тюл, корсет, кожена мини пола и прозрачен чорапогащник - всичко това украсено с характерния за героинята арлекин с диамантен принт - намигване към класиката.

Защо точно е била Куин в съда ще трябва да изчакаме премиерата на филма през октомври 2024 г., за да разберем. Но ако това е облеклото ѝ на снимачната площадка едва в началото на снимките, значи остатъкът от филма изглежда обещаващ.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вазле космоса

    5 1 Отговор
    Аз съм лейди гага от петрич но живея в германия
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Да бе

    8 2 Отговор
    Марго Роби е фаворит ,ама явно им излиза скъпо.
  • 4 Гацо

    1 1 Отговор
    Че и сцепим фито...Такие караконджоли яко ги копах на бустаньо край село...
  • 5 женскио жокер

    2 0 Отговор
    много похотлива.