16 Декември, 2022 12:04 3 309 1

Принцесата на Монако Шарлен с новини за здравословното си състояние

  • принцеса-
  • монако-
  • шарлен-
  • здраве

"Усещам по-малко болка и много повече енергия, но възстановяването ми продължава.", сподели 44-годишната Шарлен

Принцесата на Монако Шарлен с новини за здравословното си състояние - 1
Снимкa: БГНЕС

Принцесата на Монако Шарлен разкри подробности за здравословното си състояние. Кралската особа, израснала в Южна Африка, говори пред местния вестник „Monaco Matin” и разказа за медицинската сага, заради която остана далече от княжеството в продължение на една година, пише БЛИЦ.

„Първо бих искала да кажа, че днес се чувствам много по-добре, отколкото през последните години. Усещам по-малко болка и много повече енергия, но възстановяването ми продължава. Все пак ще отнеме време да се възстановя напълно, но съм щастлива. Моето семейство е моя опора“, сподели принцесата.

44-годишната Шарлен разказа, че нейните деца - близнаците принцеса Габриела и принц Жак са „родени с отговорности и задължения“, но те все още има какво да научат за своите кралски роли.

„Когато със съпруга ми принц Албер трябва да посетим официално събитие, обясняваме на децата, защо присъстваме на тази церемония. На Габриела и Жак им е приятно да ни придружават, когато изпълняваме дълга си и ние сме щастливи, че сме заедно, но както казах, те са още млади и продължават да се учат“, каза тя.

Шарлен сподели още, че децата ѝ се отнасят с уважение към кралските традиции.

„Националният празник винаги е радостен момент за цялото семейство, по време на който се срещаме с поданиците на Монако. И тази година Жак бе щастлив да облече същата униформа, като тази на баща си, а Габриела носи с гордост своя медал. Те са две деца, които се разбират на свой собствен език, защитават се взаимно и си помагат. Това е уникална връзка, която свързва близнаците“, заяви гордата майка.

Здравето на Шарлен се влоши, докато тя беше на посещение в Южна Африка през май 2021 година. Въпреки че визитата в родната ѝ страна трябваше да продължи само 10 дни, усложнения след инфекция на ушите, носа и гърлото, я накараха да остане в Африка шест месеца. След няколко операции и последвал рецидив, Шарлен се завърна в Монако през ноември същата година. Веднага слез завръщането си обаче принцесата преживя емоционален и физически срив и се наложи да се подложи на лечение.

Отсъствието на Шарлен от светски събития предизвика лавина от спекулации за раздялата ѝ с принц Албер. По това време 64-годишният принц коментира твърденията, разпространявани от таблоидите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 той

    7 0 Отговор
    Беше решила да бяга от Монако, вместо да я убият като Даяна леко я поутровиха за предупреждение.