Last news in Fakti

21 Декември, 2022 13:41 10 786 10

Кой получи наследството на Анахид Тачева?

  • анахид тачева-
  • дъщеря-
  • наследство-
  • апартамент

Ето защо роднините ѝ са притеснени

Кой получи наследството на Анахид Тачева? - 1
Снимка: Facebook

Теодора Цонева – дъщерята на Анахид Тачева от брака ѝ с Коста Цонев, е единствената от всичките ѝ роднини, която получила наследство от покойната си майка.

За нея е останало жилище от говорителката, която си отиде след тежка деменция, в София.

И докато бе жива, апартаментът вече се водеше на името на дъщеря ѝ и на практика до последния си дъх Тачева не разполагаше с абсолютно никакво имущество и спестявания. Тя живееше на разноските на другата си щерка Анахид от брака ѝ с бизнесмена Васил Тачев, която се грижеше за нея в Америка.

Затова спорове за наследството на легендата на БНТ в семейството не възникнали, но роднините се притеснявали, че Теодора е на път да профука и единствения имот, който майка ѝ успяла да остави след себе си. Въпросното жилище се намирало в елитния квартал "Лозенец“, близо до луксозния хотел "Маринела“. В момента щерката на Тачева го продавала, защото не ѝ достигали финансови средства и искала да го замени с по-малко, а с остатъка от сумата от продажбата да преживява, тъй като е безработна, пише "За жената".

Теодора се сдоби с апартамента едва преди няколко години, когато се прибра от Италия у нас. Въпреки че майка ѝ бе впрегнала всичките си контакти, за да ѝ намери работа, дъщерята на големия Коста Цонев си пробва късмета на десетки места, но в крайна сметка нито една професия не ѝ се понравила и отново била безработна. В последните месеци от тежкото боледуване на майка си дори имала желание да се премести при нея и сестра си в Америка, но така и не заминала.

Теодора се появи на поклонението на говорителката преди седмици в прекалено спортен и неугледен вид.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 5 Отговор
    БОЖЕ до къде СТИГНАХМЕ ние ХОРАТА
  • 2 Психически неуравновесена жена

    19 1 Отговор
    Скоро ще е на улицата. Нещо много сериозно й хлопа в главата, а майката й прехвърлила жилището с намерението поне да има покрив над главата. В такива случаи се поставя допълнително условие в договора, като например да не го продава в рамките на някакви години след придобиването, ама....,....да си го кажа направо - майките понякога вредим на децата с най-добрите намерения да им помогнем.

    Коментиран от #9, #10

  • 3 истина ти казвам

    14 10 Отговор
    ......големия Коста Цонев!!!??? Тоа беше най големия изкуственяк сред актьорите Лицето на БКП! Абсолютен некадърник!
  • 4 един

    1 6 Отговор
    Нещо не ми стана ясно,Теодора е дъщеря на Митко Цонев и внучка на Коста Цонев!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Анонимен

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    Дъщеря на Коста Цонев и сестра на Митко Цонев
  • 6 Не е тъй

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "един":

    Теодора е дъщеря на Коста Цонев и сестра на Митко Цонев. Дъщерята на Митко е Десислава. Откъде ли щях да ги знам, ако не беше починал Митко и дъщеря му влезе в публичното пространство с неадекватното си поведение, а Теодора се появи с майка си в някакво предаване за таланти ли, гласове ли беше и още тогава й пролича, че "не е сама". Та тъй де, разнищихме печално известните.
  • 7 ами,

    8 2 Отговор
    След като майка и е прехвърлила жилището на нейно име,тя ще прави с него каквото си пожелае.Ако роднините и са притеснени,че ще го продаде да го откупят от нея щом държат да остане в семейството.Не я защитавам, просто такива са фактите.
  • 8 бай Симо горския

    6 1 Отговор
    Ха ха , тоя коста цонев беше болшевишка подлизурка
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Люси Дяковска

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Психически неуравновесена жена":

    Това твоя работа ли е ма Шу ндо?