Last news in Fakti

26 Декември, 2022 09:19 69 392 258

Излезе нов скандален случай с Юлиан Вергов

  • юлиан вергов-
  • агресия-
  • самолет-
  • красимир симеонов

За него разказа писателят Красимир Симеонов, който твърди, че е бил очевидец на ситуацията

Скандален случай с участието на актьора Юлиан Вергов взриви социалните мрежи. За него разказа писателят Красимир Симеонов, който твърди, че е бил очевидец на ситуацията, в която звездата на Народния театър си изтървал нервите на борда на самолет.

Симеонов публикувал разказа си за случилото си преди точно месец в своя личен Фейсбук профил, а историята провокира лавина от коментари, съобщи вестник "Ретро".

Ето какво написа писателят Красимир Симеонов:

"Насилието над актрисата Дианя Димитрова, за което тя сподели в социалните мрежи. Много рядко вземам отношение по злободневни теми. Но понеже скоро се оказах случаен свидетел на едно изстъпление на Юлиян Вергов...

28.11.22.понеделник, сутрешният полет Варна - София. След кацането и преди окончателното спиране на самолета една жена стана от мястото си и започна да си сваля багажа.

Стюардесата и направи забележка по уредбата и всичко щеше да свърши дотук, ако не беше великият актьор Вергов, който се разкрещя на жената.

Хората в салона се умълчаха, той си крещеше, вероятно смятайки се за голям мъж. Беше доста неловко, защото споменатият е разпознаваемо лице и тази проява на агресия беше смущаваща за всички присъстващи. Това е случката. По-скоро ме изненадва реакцията на широката публика от подобни ексцесии. На какво се чудим?! На мутробарока, в който живеем? На дебилния “елит”, който дава тон за развитие на тези процеси? На неолибералния фашизъм, който създава подобни човеци и ги лансира? На мръсотията в днешното ни общество, в което е по-модно и по-препоръчително да си интелектуален пехливанин, отколкото честен творец, застанал зад унижените и оскърбените и въобще зад истината? И най-накрая на собственото си малодушие, което търпи цялата тази измет?!

Защото проблемът наистина е доста по-сериозен. По-смелите ще признаят, че навсякъде в творческите обединения е така. И ще са прави мутрогенезата на псевдодемокрацията ни е залегнала в основите на всички творчески съюзи у нас. Където обикновено няколко овластени бимбашии обират, мазнината с мръвката от казана с врящия курбан, а останалият народ хрупа праз и лук отстрани, върти послушно опашка и чака да му метнат някой оглозган кокал..

Боже, благодаря ти, че не съм част от тази мизерия!", пише Красимир Стоянов.

Всъщност в последния месец Юлиан Вергов е сред най-коментираните български звезди. Все още тема N1 в арт-гилдията и в обществото е скандалът около актрисата Диана Димитрова, която разкри, че преди 5 години е била пребита от свой колега по време на снимки. Но продължава да не назовава директно името му.

32-годишната Диана нашумя с ролята си на д-р 3орница Огнянова в хитовия докторски сериал „Откраднат живот", където с Юлиан Вергов по сюжет имаха връзка. След изявлението на актрисата в медийни публикации се появи версията, че тъкмо той може да е човекът, за когото говори Димитрова.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 177 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комплексарът

    239 73 Отговор
    и голям"мъж" , вероятно е бил и махмурлия при сутрешния полет !

    Коментиран от #21, #107

  • 2 Да, бе

    322 9 Отговор
    Всички сме част от тая мизерия и невинни няма- и тия дето крещят и тия дето си мълчат и подминават с криворазбраната толерантност, а просто правилата трябва да се спазват. От всички без изключения.

    Коментиран от #28

  • 3 ХАХАХА

    251 65 Отговор
    А господинът откъде е ,че не е край казана махащ опашка и чакащ мръвка, че и добавя ,че не е част от тази мизерия? Да не би да е извънземно или лаещ от някоя "дружелюбна "страна на запад от "мизерията" ,в която живеят българи?

    Коментиран от #109

  • 4 Шести отдел

    261 96 Отговор
    Всеки "писател"-латентен доносник.А Юлиан се е разкрещял на ГАНКА защото е игнорирала указанията на стюардесата и нагло е нарушила вътрешния порядък на полета!

    Коментиран от #8, #14, #73

  • 5 Мнение

    195 139 Отговор
    Те депутатите ни вижте какви са дебилни, че един Юлиан Вергов, който се помислил за Богопомазан ... !!! И най-отвратителното в случая е, че мнозина защитават дебила-агресор и нападат жертвата, вместо да проявят съпричаствлност и подкрепа към нея!
  • 6 Знаем

    219 120 Отговор
    кой е Вергов от неговите роли в киното и театъра. А кой е Красимир Симеонов ? Някой чувал ли е нещо за този "писател"?

    Коментиран от #15, #16, #24, #52

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пропуснати първи 7 години!

    109 105 Отговор

    До коментар #4 от "Шести отдел":

    Майка ти в първите 7 години явно не те 2 научила кое е добро и кое зло! И в училище си дрямал и там не си научил! Ти си същия агресор като Вергов!
  • 9 ТаУмВзе

    160 33 Отговор
    Ще ни забучат Истанбулската Резко ей!

    Коментиран от #142

  • 10 1234

    92 168 Отговор
    Затвор за агресора Вергов
  • 11 Хайде,

    136 76 Отговор
    скрий се и ти!Това насилие ли е?Абсолютно всеки крещи и се кара.И децата също.

    Коментиран от #125

  • 12 А поради що

    243 29 Отговор
    А поради що трябва да гледаме и мълчим когато някой нагло и безпардонно нарушава правилата?

    Коментиран от #33

  • 13 12340

    171 28 Отговор
    да върви сега Вергов да доказва,че няма сестра ?
    следващия ще го обвини в сексуален тормоз...
    meee tooooo

    Коментиран от #19

  • 14 хиндо злъчката

    75 78 Отговор

    До коментар #4 от "Шести отдел":

    а този паткан къф е на борда - разпоредител или пасажер ,и чак пък звезда.....аре у киреча
  • 15 Психолог

    167 53 Отговор

    До коментар #6 от "Знаем":

    Кариерата няма нищо общо с това кой е добър човек и кой не е! Едното няма общо с другото. Успешната кариера не ти дава права да нараняваш хората! А да нараняваш хората означава, че психически нещо не си в ред, щом за дреболии изпадаш в амок! Изисква лечение при психолог или психиатър!

    Коментиран от #80

  • 16 РЕАЛИСТ

    182 95 Отговор

    До коментар #6 от "Знаем":

    И кой толкова е този Юлиан Вергов? Един слаб актьор с една тъпа селска физиономия и просташко държане. Гордее се че пребил жена.

    Коментиран от #31

  • 17 Ламбо

    74 19 Отговор
    Аман от анонимници .
  • 18 Пилот

    125 16 Отговор
    И на мен ми идва да изкрещя, но това е всеки път ! Май верно е от материала , остави, че стават, но и винаги има някоя, която целия автобус с пътниците я чака , докато тя се бави нарочно …….

    Коментиран от #23

  • 19 Мдаа

    104 70 Отговор

    До коментар #13 от "12340":

    А какво, жертвите трябва да се крият и да мълчат ли, за да може агресора на воля да си малтретира и упражнява своята агресия на воля??? Явно Вергов не са го научили на култура на поведение или има някакъв психологически проблем, на който не обръща внимание. Или пък не може да излезе от роля на злодей, в която се е вживял така, че е забравил кое е реалност и кое не.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тези сензационни разкрития

    108 23 Отговор

    До коментар #1 от "Комплексарът":

    Към подписване на истанбулската конвенция ли напомнят? Евро "либералите"...нямат умора..
  • 22 хихи

    39 12 Отговор
    Добре да През Чура ни е! за Bергов тоя оня в двама други също толкова незначителни
  • 23 Хахаха

    72 23 Отговор

    До коментар #18 от "Пилот":

    То не е само до изкрещяване, а до това, че не знаеш кога да спреш вече да крещиш!
  • 24 ЛГБТ

    19 13 Отговор

    До коментар #6 от "Знаем":

    Трубадур
  • 25 Истината

    141 29 Отговор
    Всеки който е летял с българи и румънци знае че това са диви селяци които не зачитат правила по време на полета . След кацане бурно ръкопляскат все едно пилотът се е приземил след невиждана драма .
    Нормално е да и се развика и следващият път да си знае да си стои на мястото. Виждал съм българи и румънци как стават и почват да си смъкват ръчният багаж когато самолета каца и тъкмо е докоснал пистата и това е често срещано

    Коментиран от #174

  • 26 Да, бе

    76 17 Отговор
    Вергов - рекламно лице на истамбулската конвенция в територията... Ще им се, ах как им се ще, но няма да я бъде тая.
  • 27 Анелия Андреева

    47 48 Отговор
    Звездата на Народния театър си изтървал нервите на борда на самолет и скочил да ги търси по коридора. Добре,че стюардесите му събрали нервите с метличка и лопатка,та му ги опаковали в една торбичка и му ги върнали.

    Коментиран от #84

  • 28 Да, да

    120 17 Отговор

    До коментар #2 от "Да, бе":

    Повече виновни са тези, които мълчат. Като този велик писател.
  • 29 бушприт

    16 11 Отговор
    Дианя Димитрова
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Миш маш

    99 52 Отговор

    До коментар #16 от "РЕАЛИСТ":

    Да бе, явно е комплексар този Вергов. Да беше опухал Пулев, че да се гордее, пък той една крехка женица пребил и плазмодиите, които са видяли случката са го "подкрепили" с мълчанието си, което е окрилило насилника Вергов да продължава с това поведение. Аз съм го виждал в едно шоу, където беше жури, как изтърва нервите си и после замаза всичко, че уж било в сценария, явно сценаристите го скастриха в слушалката.

    Коментиран от #37

  • 32 Морски

    100 69 Отговор
    Ганьо на е обича правилата и когато му се разкрещят че не ги спазва го раздава много обиден . Тоя не е писател а просто драскач на доноси . Жалко че Юлиян не му е отвъртял един

    Коментиран от #36, #42

  • 33 Пфуй

    94 37 Отговор

    До коментар #12 от "А поради що":

    Ами то си пише, че стюардесите са направили забележка на жената, от къв чеп и Вергов трябва да напада жената?! То всички ако гракнат в този самолет, те ще се избият преди да полетят.
  • 34 АВЕ...НЕ ЧЕ Е ТРЯБВАЛО ДА И ВИКА....

    97 34 Отговор
    АМА НА ТАЗИ ПЪТНИЧКА КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА И СЕ НАПОМНЯ ДА НЕ СТАВА...АМИ ИМА ТАКИВА НАГЛИ ДЕБИЛНИ СЪЩЕСТВА ЧЕ ИГНОРИРАТ ПРАВИЛАТА И СИ ПРЯВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ...А ТАЗИ СИТУАЦИЯ ПРИ КАЦАНЕ Е НАПРЕГНАТА И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ В САМОЛЕТА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ФАТАЛНО...ТА ЗА ТОВА ВЕРГОВ СЕ Е НАМЕСИЛ БЪРЗО ЗА ДА ПРЕКРАТИ НАГЛОТИЯТА НА ТАЗИ...ЗАЩОТО НЯКОЛКО СЕКУНДИ МОГАТ ДА ЗАТРИЯТ ВСИЧКИ В САМОЛЕТА..А ПОСЛЕ ВЪРВЕТЕ ДА РАЗСЛЕДВАТА АМА ЩО ТЪЙ...НАМАШЕ ЛИ КОЙ ДА Я СПРЕ ТАЗИ С БАГАЖА...ТА ТАКА...

    Коментиран от #40

  • 35 нннн

    83 25 Отговор
    И пак намирисва на Истанбулска конвенция. Направо вони. Спрете се! Ако има престъпления, виновните - в затвора и не ни занимавайте с глупости!

    Коментиран от #38, #71

  • 36 6нтщ5ж

    78 40 Отговор

    До коментар #32 от "Морски":

    Да крещиш на някого също е Ганьовско. Като не спазва някой правилата се прави културно забележка и се приканва да ги спазва, а не се крещи в истерия. Има си цивилизовани начини.

    Коментиран от #49

  • 37 РЕАЛИСТ

    48 30 Отговор

    До коментар #31 от "Миш маш":

    Ами явно се друса и затова се държи така.

    Коментиран от #39

  • 38 Хахаха

    29 52 Отговор

    До коментар #35 от "нннн":

    Ти какво, някакъва необяснима фобия ли имаш към Истамбулската конвенция, че я повтаряш през три поста?!

    Коментиран от #48, #89

  • 39 Ясно

    34 27 Отговор

    До коментар #37 от "РЕАЛИСТ":

    Ааа виж това може да е наистина обяснение за агресията му, може и да се друса и да не може да контролира нервите си.
  • 40 Рей

    46 14 Отговор

    До коментар #34 от "АВЕ...НЕ ЧЕ Е ТРЯБВАЛО ДА И ВИКА....":

    А на тебе колко пъти трябва да ги се напомня да не пишеш с главни букви? Явно и ти като пътничката се държиш дебилно.
  • 41 Тома

    39 16 Отговор
    Този като се напие и започва да бие наред
  • 42 Напротив

    40 37 Отговор

    До коментар #32 от "Морски":

    Това не са доноси, а изразена гражданска позиция!

    Коментиран от #46

  • 43 Реалност

    77 36 Отговор
    Излиза, че докато са си крещели писателят Красимир Симеонов е стоял свит и треперещ на седалката, едва когато се прибрал и се заключил вкъщи решил да се направи на мъж у фейса. П.П. Тоя Красимир не беше ли един от многото тъпкачи на Диана /имаше и писател между тях/?
  • 44 Бамбука

    23 16 Отговор
    "Звездите" не обичат да ги изпреварват.
  • 45 Бай Митко

    78 27 Отговор
    Този дето не е "част от тази мизерия" се изявява като адвокат на Д.Д. или е неин говорител? Отворковци много. Аман! Като си много възмутен и много ербап вместо да драскаш тука що не се изправи пред Вергов като си го разпознал? Да ти кажа ли защо, защото си поредния пъзльо!!! Истамбулската конвенция ще те пази.

    Коментиран от #59, #114

  • 46 тц тц

    46 13 Отговор

    До коментар #42 от "Напротив":

    Да беше я изразил в самолета - лице в лице.
  • 47 Мдаа

    43 21 Отговор
    Те насилниците на това разчитат, жертвите да си мълчат!
  • 48 Навалний

    20 8 Отговор

    До коментар #38 от "Хахаха":

    Мърльо, Истанбул се казва града!

    Коментиран от #54

  • 49 Бинго

    30 9 Отговор

    До коментар #36 от "6нтщ5ж":

    И ти ли беше в самолета, че знаеш кой на кого е крещял?
  • 50 автор

    45 21 Отговор
    артист-алкохолик и наркоман му кажи и го остави
  • 51 Край

    27 25 Отговор
    Грозимир Стоянов по добре да си затваря мръсната уста.

    Коментиран от #63

  • 52 Истината

    56 4 Отговор

    До коментар #6 от "Знаем":

    Насилниците са всред всички общности, с добра кариера и без, бедни и богати, образовани и необразовани, семейни и несемейни. Така, че добрата кариера не е признак за добър човек!

    Коментиран от #78

  • 53 Емул

    60 24 Отговор
    Правилно й е викал. Докато самолетът не спре, не може да става да си сваля багажа.

    Коментиран от #55

  • 54 Хахаха

    14 12 Отговор

    До коментар #48 от "Навалний":

    Ти да не си учителка по литература бре?
  • 55 Не е правилно и той да крещи

    42 25 Отговор

    До коментар #53 от "Емул":

    "Стюардесата и направи забележка по уредбата и всичко щеше да свърши дотук, ако не беше великият актьор Вергов, който се разкрещя на жената!!!"

    Вергов пак е изтървал нервите си от контрол!
  • 56 Българин

    69 15 Отговор
    Само един въпрос имам - като е било толкова скандално и мизерно защо писателя е мълчал като бит пе...ст и не се е намесил?

    Коментиран от #60, #61, #64

  • 57 Размисли

    43 27 Отговор
    Вергов явно е лице с емоционална неустойчивост, водеща до липса на самообладание в екстремни ситуации!!!
  • 58 Стефан

    42 22 Отговор
    Винаги когато съм пътувал в Европа съм се срамувал да казвам, че съм българин.

    Коментиран от #66, #171

  • 59 Бай Митко

    60 25 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Митко":

    ИстаНбулска ... /извинете/
    Пътничката първо не е спазила изискванията за безопасен полет и най вероятно се е озъбила на стюардесата за направената забележка, и в крайна сметка Вергов е виновен, че ѝ е изкрещял. Ще ѝ изкрещи разбира се щом не разбира от учтивата забележка на стюардесата!

    Коментиран от #138

  • 60 Мнение

    40 25 Отговор

    До коментар #56 от "Българин":

    А защо да се намесва, да стане мазало за една дреболия, в която Вергов явно вече се е изложил? Има си контролни органи в ситуацията, а не се става да грачиш и ти!

    Коментиран от #83

  • 61 Бай Митко

    26 11 Отговор

    До коментар #56 от "Българин":

    Щото за тази работа се искат топки!
  • 62 Мдааа

    29 2 Отговор
    Пак се изложихме пред чужденците
  • 63 Истината!!!

    40 8 Отговор

    До коментар #51 от "Край":

    Насилниците са лица, смятащи се за недосегаеми - отмъстителни и изпълнени с омраза към всеки, който се изпречи на пътя им!
  • 64 Ред и законност

    34 15 Отговор

    До коментар #56 от "Българин":

    Винаги в конфликтни ситуации се викат контролни органи или полиция, а не се намесваш като Бай Ганьо да крещиш и да се биеш!
  • 65 Чак пък звезда

    46 10 Отговор
    Може би в очите на слепите.
    Посредствен актьор като всички останали
    и нищо повече.
  • 66 Не си прав

    11 19 Отговор

    До коментар #58 от "Стефан":

    Не в Европа, в целия свят.
    Аз винаги казвам, че съм хърватин...
  • 67 Вале-каро

    35 13 Отговор
    До колкото си спомням в журналистиката има правило: Когато се съобщава новина, тя трябва да е потвърдена най-малко от два независими източника. В даденият случай дали е така?

    Коментиран от #74

  • 68 ВЕРГОВ Е НАДМЕНЕН ТИП

    43 12 Отговор
    И не го защитавам този буревестник. Не е мъжко да крещиш на жена, но и аз няколко пъти съм си изпускал нервите на пътя.
    Едната бутна куче. Другата щеше да прегази хора на пешеходна пътеката. Да не говорим колко жени съм виждал да псуват като каруцари. Налапали качака и гремирайки се докато карат.
    Та изках да кажа, че този тип е като всички нас. Без изключение. Всички сме един дол дренки. Затова и сме на този хал. Тъмни балкански субекти.
  • 69 некьф

    37 8 Отговор
    Нима насилието над жена се нарича "злободневна тема"? Има много мъже, които проявяват агресия само към жени, пред мъжете стоят свити.
  • 70 Хахаха ;-)))

    47 25 Отговор
    Интересно този комплексар Вергов, дали щеше да се разкрещи ако едър мускулест мъжага беше станал от мястото си и беше започнал да си сваля багажа??? Съмнява ме!

    Коментиран от #72

  • 71 некьф

    33 15 Отговор

    До коментар #35 от "нннн":

    Стига си повтарял Истанбулска конвенция, Истанбулска конвенция...! Проявява се насилие над хора- вербално, невербално, физическо и пр. Което е недопустимо. С конвенция ии без конвенция това насилие трябва да спре. Според теб, насилието е нещо нормално, дай да оставим мъжете да бият жени, щото Истанбулската конвенция. Толкова опошляхте и олекнахте с това повтаряне на "Истанбулска конвенция", че чак опротивяхте.
  • 72 некьф

    42 15 Отговор

    До коментар #70 от "Хахаха ;-)))":

    На мъж не би налетял. Комплексите му са само спрямо жени. Вероятно в семейството му е наложен този модел- мъжът да крещи, унижава или бие жена. Проблемът му е тежък.
  • 73 Мнение

    41 19 Отговор

    До коментар #4 от "Шести отдел":

    Напротив, всичко е щяло да приключи със забележката на стюардесата, ама "фалшивия мъж" Вергов явно не е преценил адекватно ситуацията и е решил да покаже на хората в целия самолет, че той е там, да го забележат него егоцентрика и "важната" персона.
  • 74 некьф

    23 4 Отговор

    До коментар #67 от "Вале-каро":

    Кви 2 източника да потвърят новината? Не виждаш ли, че медиите са копи- пейст?! Това в случая не е новина, а е от фейса на автора. Човекът споделил нещо в профила си, журналистите го копирали. Разказ в разказа. Как чете статията изобщо?
  • 75 Ела

    42 19 Отговор
    София Варна вътрешна линия полети изпълнява само бг еър. Веднага да се провери. Ако пътник крещи, това няма да остане незабелязано от екипажа, има си протоколи. Айде малко здравословен скептицизъм, а? Недейте да вярвате на всяка изповед във фейса, че ставате смешни. Само защото не харесвате някого, не означава че всяка пумия, изсипана по негов адрес, е чистата истина. А въпросният стожер на обществения морал, който така неумело критикува, къде е бил? Защо си е замълчал? Значи ако останалите мълчим, сме малодушни овце. Но ако той мълчи и после го изппющи във фейса, е голям мъж, той поучава цялото общество. Айде стига вече! Не сте толкова големи, че да използвате единични случаи като показатели за състоянието на обществото. Нито този, нито Диана са достатъчно умни.

    Коментиран от #77

  • 76 Насилието

    32 20 Отговор
    Добре че хората дават гласност за постъпките на такива "бок.уци" като този Вергов, за да знаят истиското им лице! В цивилизованите страни такива биват обществено порицавани и всички се дистанцират от тях, не им дават роли и ги съдят.
  • 77 Не на НАСИЛИЕТО над жени!!! 🤚

    30 18 Отговор

    До коментар #75 от "Ела":

    Стига си го защитавал този насилник! Заради такива като теб, които толерират насилието над жени и го оправдават, има десетки загинали жени от насилие у нас! То така се започва с крещене, после с ритане в лицето, и накрая ...

    Коментиран от #87

  • 78 Не се очаква

    23 8 Отговор

    До коментар #52 от "Истината":

    мълчанието да се индентифицира с доброта. Просто на много от хората с добро домашнно възпитание започна да им писва да играят толерантни към просташките изяви на първенюта и недисциплинираните, които пренебрегват установени норми и ред на обществени места, което включва и превозните средства ( самолети, автобуси, трамвай и влакове) Капиш ?

    Коментиран от #81

  • 79 Ник

    6 3 Отговор
    И ти ли бруте.
  • 80 Психоложка

    31 16 Отговор

    До коментар #15 от "Психолог":

    в конкретния случай въпросната "Ганка" едва ли е наранена жертва. Първо Ганка е нарушила указанията на стюардесата. И правилно - обществото трябва да реагира на подобни "Ганки",иначе,те никога няма да осъзнаят, че правилата са за всички и те не са изключение.

    Коментиран от #85, #88

  • 81 Истината

    30 12 Отговор

    До коментар #78 от "Не се очаква":

    Възпитаният човек не се меси там, където контрол упражняват контролните органи, в случая стюардесата, която е направила забележка и всичко е щяло да приключи. Не може всеки истерясал човек да се меси, да крещи за дреболии и да създава стрес в другите пътници!

    Коментиран от #103

  • 82 Българин 🇧🇬

    27 18 Отговор
    Няма смисъл да се коментира този боклу.к, а може би и наркозависим .
  • 83 Ела

    18 5 Отговор

    До коментар #60 от "Мнение":

    А тогава защо обвинява другите, които също не са се намесили, в малодушие?
  • 84 Ти пък

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "Анелия Андреева":

    колко си "оригинална"... Да не се пробваш за писателка
  • 85 Нестабилни психически хора между нас.

    19 13 Отговор

    До коментар #80 от "Психоложка":

    Ти явно продължаваш да се правиш на неразбрал, в опита си да защитиш насилника! Пътничката е нарушила правилата, стюардесата е направила забележка и пътничката явно е разбрала грешната си постъпка и си е седнала на мястото и всичко е щяло да приключи, докато истерясалия Вергов не се е разкрещял. Това е стресирало пътниците, тези ненужни крясъци!

    Коментиран от #106, #169

  • 86 П.Тодоров

    33 10 Отговор
    А ти, драги ми господине, защо не реагира срещу изсъплението на Вергов на момента, а?

    Коментиран от #93, #98

  • 87 Ела

    22 10 Отговор

    До коментар #77 от "Не на НАСИЛИЕТО над жени!!! 🤚":

    Никого не защитавам. Ти стига си врякала с това тъпо не на лозунгуване. Всеки случай си има своята частност и се разглежда в нея. Бъркаш видово и родово и се мислиш за голяма радетелка на правата на жените. Заради такива като теб, невинни мъже биват осъждани без оет грама доказателства. Аз моя насилник го гледах в съда. И да, защитиха ме, а рой е в затвора. Тъй че недей да знаеш много. Няма никакви доказателства.
  • 88 Въпрос?

    22 14 Отговор

    До коментар #80 от "Психоложка":

    Когато полицаи направят забележка или глобяват някого за неправилно поведение, ти ходиш ли да се месиш там и да крещиш като истеричен? Контролният орган в случая е екипажът на самолета, а не Вергов!

    Коментиран от #90

  • 89 Той може

    16 7 Отговор

    До коментар #38 от "Хахаха":

    и да има основание за фобиа, но ще те видим теб,ако имаш деца и решат да поправят "твойта грешка" като си сменят пола без твое знание и съгласие. Чул ли си, че в Канада това вече е напълно законно?
  • 90 А когато

    21 13 Отговор

    До коментар #88 от "Въпрос?":

    в случая въприсната "дама" пренебрегва инструкциите на стюардесата - някой трябва да я "свали на земята" или да и отпуши ушите

    Коментиран от #95, #96, #102

  • 91 "Писател"

    28 10 Отговор
    Може би се чудим на олигофрените, които не могат или не искат да спазват елементарни инструкции и правила и се мислят за по-тарикат от другите, като въпросната жена, бързаща да слезе първа. Това е същият манталитет, който роди и мутробарока и мутрите като цяло и на нормалните хора взе да им писва вече. Доколкото разбираме от фейсбук "творбата" на "писателя", който критикува "големия мъж", самият той не е взел отношение по време на самата ситуация, която толкова го е възмутила, а кротко си е трайкал на седалката.

    Коментиран от #108

  • 92 Артист

    34 19 Отговор
    Стига вече съсипахте човека,как издържа? Агресора Диана съсипва живота на много хора.Ако беше друг на мястото на Вергов щеше да излезе и да разкаже за гадостите на тази жена.Бил си изпуснал нервите,господин писател вие как бихте бил на негово място ?

    Коментиран от #94

  • 93 Не на насилието!

    21 16 Отговор

    До коментар #86 от "П.Тодоров":

    А защо да се меси, да стане патардията още по-голяма ли, да се сцият преди кацането на самолета ли? Той Вергов се е изложил достатъчно. Такива истерици като него само могат да ги арестуват един ден.
  • 94 Хахаха

    12 8 Отговор

    До коментар #92 от "Артист":

    Ооох горкия насилник, съсипаха го!

    Коментиран от #104

  • 95 Мдаа

    19 6 Отговор

    До коментар #90 от "А когато":

    С насилие не се "отпушват ушите", а се вкарва насилника в затвора да изтрезнее или да се изчисти от наркотиците, които е взел.
  • 96 Психолог

    16 5 Отговор

    До коментар #90 от "А когато":

    Липсват ти първите седем години. Или и в твоето семейство си израстнал в насилие над жена и сега го приемаш за нещо "нормално".

    Коментиран от #254

  • 97 Дидката

    27 14 Отговор
    Този писател се изкара голям интелектуалец.
    Добре, че беше тази случка, че да разберем, че го има.
    Вергов си е нервак и според мен правилно е навика л недисциплинираната пътничка.
    И аз щях да го направя, защото когато пътувам много се дразня от хора, които не спазват инструкциите в самолета.
    Ако Вергов не беше реагирал щеше да има коментари от рода , че е стоял безучастен, а като интелектуалец е трябвало да бъде пример и да подкрепи стюардеса.друг е въпроса за изразните средства и децибелите.
    Или д.уга версия, ако не е реагирал веднага щяха да коментират, че се спотайва, заради скандала с побоя.
    Коментари много.....но той в самолета е постъпил правилно, защото ако си мълчим при такава недисциплинираност от пътник винаги ще ни определят като "тъмни балкански субекти" за моя голяма жалост.

    Коментиран от #101

  • 98 един

    15 6 Отговор

    До коментар #86 от "П.Тодоров":

    Ако се разкрещят всички тогава какво става/хеле пък ако са с противоположна позиция/?

    Коментиран от #100

  • 99 Проблемът е

    22 12 Отговор
    Не се месете в чужд конфликт, а съобщете на контролните органи! В случая Вергов се е проявил като неадекватен истерясъл егоцентрик!
  • 100 Бамбука

    14 3 Отговор

    До коментар #98 от "един":

    Какво да става ? Българска сапунка с участието на "велики" актьори.
  • 101 Ясно

    17 16 Отговор

    До коментар #97 от "Дидката":

    Не е правилно е навика недисциплинираната пътничка! Тя вече е получила забележка по уредбата и всичко щеше да свърши дотук! Вергов или психически нещо не е добре или е бил под въздействието на някакви вещества.

    Коментиран от #246

  • 102 Истината

    22 18 Отговор

    До коментар #90 от "А когато":

    Пътничката е получила забележка по уредбата и всичко е щяло да свърши дотук. Вергов се намесва ни в клин, ни в ръкав. Вижте ме кой съм аз!

    Коментиран от #105

  • 103 Стига с

    18 12 Отговор

    До коментар #81 от "Истината":

    тия контролни "органи", които в много случаи са абсолютно не ефективни. За да се развика Вергов, вероятно въпросната "дама" не е реагирала на забележката на стюардесата.. Ако си пътувал в самолет, вероятно си бил свидетел на подобни "пъргавелковци", които въпреки предупрежденията на стюардесата скачат и вадятторбите от кабинкте над главата...И тогава, какво да направи стюардесата - дс спре самолета ли,за да свали "VIP" пътничката...
  • 104 Артист

    18 13 Отговор

    До коментар #94 от "Хахаха":

    Вие от къде знаете че той е насилнк?

    Коментиран от #111

  • 105 Истината

    22 13 Отговор

    До коментар #102 от "Истината":

    Всичко е било свършило и всички вече са забравили за случката. Тогава писателчето ни в клин, ни в ръкав решава да се направи на мъж в нета. Вижте ме кой съм аз и колко съм силен във Фейсбук!
  • 106 Как ти стана

    19 6 Отговор

    До коментар #85 от "Нестабилни психически хора между нас.":

    ясно, че пътничката е разбрала грешката си ? И пак ше ти напомня за "криворазбраната" толерантност, която ражда нарушителите на правилата и реда.
  • 107 Коко

    16 7 Отговор

    До коментар #1 от "Комплексарът":

    Това не оправдава никого че е бил махмурлия правилата са за всички независимо коя популярна личност ще бъде
    Има една проста дума боклукът си е боклук няма значение че е луксозен боклук той е боклук
  • 108 Точно

    23 11 Отговор

    До коментар #91 от ""Писател"":

    на седалката си е трайкал, а сега вади "писателски" мускули, белким го забележат и го поканят на яслата. Щото си мисля, че добре възпитаният човек премълчава и прощава. На това ни учи християнството. Но напоследък се появи едно КРЕСЛИВО малцинство, което няма задръжки в изявата на търсенето на своите "права"
  • 109 РОМАН

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "ХАХАХА":

    Гаранция не е от твоята страна..
  • 110 Българин

    27 10 Отговор
    Такива "скандални" случаи са ежедневие, но след като изпуснем парата с малко крещене не вадим пистолети и автомати както правят в САЩ. Неслучайно на никой от пътниците не му е направило впечатление, освен на автора, който не знайно защо не е обелил и дума когато се е разиграла случката.

    Коментиран от #113, #172

  • 111 Хахаха

    20 13 Отговор

    До коментар #104 от "Артист":

    Ами да риташ жена в лицето с обувка, какъв да е?! Естествено, че е насилник!

    Коментиран от #116, #120

  • 112 Хахаха

    17 8 Отговор
    Да взема и аз да направя един новинарски сайт, всеки ден срещам по улиците майки и бащи, които крещят на децата си, ще имам скандални случаи в изобилие, само трябва да ги поукрася малко:)

    Коментиран от #177

  • 113 Тетовае

    22 12 Отговор

    До коментар #110 от "Българин":

    Явно за такива като Вергов, това да риташ жена в лицето с обувка или да крещиш в самолета е нещо "нормално"! Той така си контактува с Жените! Затова и не може да задържи нито една. Освен това сам се определя като "темерут", но по-скоро е насилник.

    Коментиран от #117

  • 114 ШЕРИФ

    8 5 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Митко":

    Бай Митко, бай Митко, къде сега такива смели хора като теб. Виж, ако беше ти, друго щеше да бъде....

    Коментиран от #115, #149

  • 115 Ирония

    17 11 Отговор

    До коментар #114 от "ШЕРИФ":

    Дааа голяма смелост да биеш и крещиш на крехки жени! Виж друго си е да си седиш кротко на местенцето, ако беше мускулест мъжага насреща ти!
  • 116 тц тц

    28 11 Отговор

    До коментар #111 от "Хахаха":

    Това Диана ли ти го каза, която е спала с всеки срещнат не само за роли, но и за оценки в Университета? Според Дидето се оказа, че всеки мъж, който е срещала я е насилвал - я физически, я сексуално, я психически, обвини и преподаватели в тормоз.
  • 117 123

    25 8 Отговор

    До коментар #113 от "Тетовае":

    Ами не може всички да сме джендър коректни като теб, ако оная беше сваляла твоята малолетна дъщеря щеше сигурно браво да и викаш. Ако се окаже вярно за сексуалния тормоз над дъщеря му малко и е бил боя!
  • 118 Този Юлиан е ВИНАГИ пиян !

    18 17 Отговор
    Прави се на мъж !
    Но си е ла.но на дъжд !
  • 119 Йеронимус БОШ

    21 10 Отговор
    И въпреки всичко не се разбира защо Диана дава гласност чак сега ?

    Коментиран от #126

  • 120 Хайде

    22 13 Отговор

    До коментар #111 от "Хахаха":

    ако си видял публикувана снимка на "ритнатата с мъжка обувка" и се вгледаш по-внимателно ще се чудиш това лице дали е ритано или е с добре поставен филмов грим... Недей да кълвеш на подобни вопли, че може и ти да се окажеш в даден случай "насилник". Нямаш представа на какво е способно изкуството на грима. Затова, когато човек е "изритан" с мъжка обувка отива при съдебен лекар, който освидетелства травмите и издава медицинско заключение.
  • 121 Митко

    15 11 Отговор
    Много ли си ,,известен" че, по този коментар разбрахме че си писател.
  • 122 Ужас

    18 16 Отговор
    Вергов, посредствен актьор, набеден убавец, нагла просташка физиономия.Да ходи да се лекува, иначе бай Ставри е търпелив, строг и справедлив

    Коментиран от #131

  • 123 На снимката Вергов ми мяза на

    13 16 Отговор
    Наемник от Луганска Народна Република!
  • 124 Анжектоплякторчо

    15 13 Отговор
    Само се пени на жени
  • 125 Алоо, Вергов, ти ли си бре,

    16 11 Отговор

    До коментар #11 от "Хайде,":

    Крещенето е средство за придобиване на контрол, на сплашване! Крещенето е показателно за проблемите в психиката на това лице, което крещи! Тези, които крещат всъщност се нуждаят от някаква помощ в намирането на по-добри начини за регулиране на емоциите си, защото крещенето не е здравословно за тях!

    Коментиран от #134

  • 126 Истината!!!

    18 11 Отговор

    До коментар #119 от "Йеронимус БОШ":

    Защото се е СТРАХУВАЛА!!! Защото "свидетелите " са ѝ казали ДА МЪЛЧИ по-добре!!! Защото насилието преди 5 години се взимаше за нещо нрмално у нас, но сега се цивилизовахме малко от малко и се дава гласност на тези случаи, след като згинаха десетки жени от насилие!!! То така се започва, първо крещиш, после риташ и накрая всички се чудят какво стана, уж този човек беше приличен, а той убил жена!!!

    Коментиран от #128

  • 127 Вергов !

    11 4 Отговор
    Извини се бе ! Извини се бе!
    Волен Сидеров.
  • 128 Не на насилието под всякаква форма!

    17 4 Отговор

    До коментар #126 от "Истината!!!":

    Като оня висшист, който уби жена си и я напъха в куфар, или другия който разстрела цялото си семейство, или третия който уби приятелката си със стик за голф ... Ей така толерантните към насилието стимулират насилника, че не е направил кой знае какво и редовната им раплика, че " тя си го е заслужавала"!
  • 129 Има и други подобни случаи !!!

    10 2 Отговор
    Очаквайте подробности !!!
  • 130 Грешно възпитание

    15 5 Отговор
    Някои хора са израснали в среда, в която родителите им са крещяли редовно. Те са научили, че когато възникват конфликти, така се реагира. Викането е тяхната реакция към ситуации, в които те усещат някакъв смут. Но това не е правилно! Трябва да се учат на самоконтрол!
  • 131 Винаги

    16 12 Отговор

    До коментар #122 от "Ужас":

    приписват на жените завистливост, но като чета коментариите тук и мъже завистливци не са малко. Какво му е на Вергов бе, хора? Харизматичен, атлетичен, харесван от жените и ценен в гилдията. Тренира, спортува и на 51/52 няма увиснало шкембе като повечето си връстници. Работи къртовски в театъра, снима в киното, пътува за участия в страната. Който е бил в този занаят знае, че умората е постоянен спътник... и парите не пада. И т от небето - бъхтиш се за тях като вол, спал - недоспал. И хоп в самолета някаква Ганка се прави на отворена повече от всички останали пътници...та е нормално, ако ти си дисциплиниран, въпреки, че си известен, да напомниш, че правилата са за всички.
  • 132 Айде пак

    9 2 Отговор
    Ех,умиране има оттърване от тях ням983333а...обикновенният човек не се интересува от блуткавите им истории.
  • 133 Ася

    11 8 Отговор
    Симпатяга и леките жени го ухажват! За случката в самолета ,възможно е защитил пътничката , иначе народа ни е пасивен , правят се на заспали мъжете!
  • 134 Ама кой

    15 10 Отговор

    До коментар #125 от "Алоо, Вергов, ти ли си бре,":

    и как е установил, че е "крещял" ? Актьорите имам по-озвучени гласове ( професионално изискване) и може на някой с финни ушички да му е дошло като крещене
  • 135 Пламен

    18 14 Отговор
    А защо не сподели това по-рано или изчакайте да се види развоя с Диана незнамкаква си?!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 кУмУнист

    20 12 Отговор
    А не важи ли реакцията на обществото и в обратна посока, защо тази женшина е станала да си сваля багажа още в полет и никой освен Вергов не е реагирал на дебилщината и, както и писателя. Всяка монета има 2 страни, и да, на всички ни е ясно, че Вергов е посегнал на актрисата, но е факт, че тя излиза сега след 5 години да си рекламира умрялата актьорска работа и не-четените ѝ книжки, а най важното е, че не дава обяснение защо се е стигнало до там а избягва въпрос.
  • 138 Айде бе

    10 6 Отговор

    До коментар #59 от "Бай Митко":

    Говориш така сякаш си бил там,.. колко ракии удари сабахле

    Коментиран от #154

  • 139 Мани

    18 18 Отговор
    Аз също се чудя как може да възхваляват един олигофрен дето бие жени ,който видимо има проблеми с гнева, та чак го направиха и на жертва .Нещастник и къв актьор е това ...няма що .Да нее Джони Деп на какъв се изживява.Чак ще вика по непознати жени.Щях да го направя на две стотинки тоя ,ако бях аз в самолета.И това ,че е известен не само, че не му дава правата да се държи лошо,ами напротив ,трябва да дава добър пример .Навсякъде по света известните са човечни и се държат добре ,точно защото са богати и известни благодарение на обикновените хора и граждани.

    Коментиран от #145, #170, #173

  • 140 СОФИЯ

    19 13 Отговор
    БРЕЙ , Я ДА ПОПИТАМЕ ТОЯ ""СВИДЕТЕЛ "", КЪДЕ Е БИЛ И В КОЕ ОБЩЕСТВО, ЗАЩО Е ГЛЕДАЛ И НАСЛАЖДАВАЛ ДА СТАНЕ СЕЙР ЗА ДА НАДРАСКА СЕГА УШ ""СЕНЗАЦИЯ "", ИЛИ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД КАЗАНИТЕ ФАНТАЗИИ НА ДИМИТРОВА, ЧЕ ВИДИШ ЛИ И ТОЙ НЕЩО ВИДЯЛ, АМА КАКВО И ТОЙ НЕ ЗНАЕ !
  • 141 Баба Гицка

    20 21 Отговор
    Колкото повече коментирате брадясалото и мазно петно, толкова по изевстен става. Стига с тоя грозник дето ако не е агресивен хората няма дс го знаят кой е. Та те дори такива роли му дават на наглец защото влиза най добре. Но не излиза зс съжаление.

    Коментиран от #147, #151

  • 142 С 200 км/ч

    24 4 Отговор

    До коментар #9 от "ТаУмВзе":

    Какво става с циганката и отвлеченото от нея българче от родилното в Шейново? Истанбулските и цигански иширети може ли "резко" да бъдат стопирани през новата година 20.23 !?
  • 143 Некой си

    22 7 Отговор
    Нормална реакция на нормален човек.Дебилството е завладяло овчето племе.Гледа в земята и мълчи.
  • 144 Добро

    20 5 Отговор
    Как е възможно ударите да станат пред толкова много артисти явно въпросното лице има протекции. Горката съпруга!
  • 145 Голям

    14 7 Отговор

    До коментар #139 от "Мани":

    късмет е извадил Гергов, че ти не си бил в самолета, нали. Можеше и да го потрошиш, така ли, защото ти не си насилник,а?
  • 146 Истината

    17 13 Отговор
    В тази държава винаги е имало двоен аршин към престъпниците. Ако е известен, политик, актьор или просто човек с връзки и пари тогава може и герой да бъде изкаран. Отвсякъде ни заливате със статии с народната любов към The Great Getsby , "Великият" Вергов. В европейска държава вече щеше да е прибран до изясняване на случая, но тук Юли си изнася представления, а псевдоинтелигенцията го брани самоотвержено сякаш той не може . Както видяхме добре борави с ругатните, юмруците и ритниците и то все срещу жени, случайно ли ????
  • 147 Бабо

    15 14 Отговор

    До коментар #141 от "Баба Гицка":

    Гицке, що не си гледаш старините, а да не говориш грозни думи за човека, който си е спечелиш първо професионалното признание, преди да го "направят известен като насилник". Не се знае дали такива като теб не са отгледали внучки като Дианчето, дето сега се правят на жертви

    Коментиран от #148

  • 148 Бабата

    9 11 Отговор

    До коментар #147 от "Бабо":

    Ако има значение гледам внучета кечисти, дето премятат като дрипи разни отворковци като теб и Верговия "бияч". В бг-то всички са много важни и смели, особено качени в кола з анад 20к, ама като го ошамариш някой такъв и ходи да се жалва как са го били "мутри". А той мил, добър, съседите поздравявал..

    Коментиран от #155

  • 149 Бай Митко

    11 6 Отговор

    До коментар #114 от "ШЕРИФ":

    Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и сговорни! Здрава, мирна и берекетлия Нова година!

    ШЕРИФ:"Бай Митко, бай Митко, къде сега такива смели хора като теб. Виж, ако беше ти, друго щеше да бъде...."

    Прекрасно схващам иронията Ви, но въпреки че съм вече дядо /на внуците си/ съм готов да се изправя пред всеки нахалник, с ясното съзнание, че може да бъда нокаутиран! Мъжете с топки са голяма рядкост вече!
    Ако сте съгласни с мен +, за самочувствие!
    Ако не сте съгласен с мен пак +, за да не си разваляме трапезното настроение и пак за самочувствие!
    Беше ми готино! До нови срещи!
  • 150 И какво

    19 10 Отговор
    скандално чак, че викнал на една, която се мисли за по-тарикат от останалите пътници в самолета. Май "писателят" се опитва да се присламчи до хранилката на едно НПО...
  • 151 Артист

    8 6 Отговор

    До коментар #141 от "Баба Гицка":

    Баба Гицке,изглежда ти е изпила чавка акъла .
  • 152 Московски

    19 15 Отговор
    Да даваме път на онези простаци които не спазват правилата. Уважаеми господин Симеонов колко трябва да крещим на някой като тази в самолета способен да отнеме живота на хора нарушавайки писани и неписани правила. Колко дълго трябва да крещим да възкресим мъртвите в следствие на техните тъпотии от рода не видях , извинете, колко дълго и да възкръснат или ако такава убие вашето дете ще приемете извинете. Все едно че чувствата са нещо лошо. Все едно извинете ще върне мъртвите. Идете господин Симеонов и възкресете с тези думи от гробищата загиналите за толкова тъпи грешки. Тези правила уважаеми драскачи са написани с кръв. Вергов е дал воля на справедливия изблик а вие сте безгръбначен поддържник на противниците на правилата които спасяват живота.

    Коментиран от #156

  • 153 Артист

    18 8 Отговор
    Когато всичко излезе наяве и се разбере че е постановка на един болен мозък ,тогава сигурно ще мълчите.Сега се забавлявайте празник е!
  • 154 Бай Митко

    9 3 Отговор

    До коментар #138 от "Айде бе":

    По добре ракия, отколкото бело!
    Та ти явно ..., но как да ти го обясня щом не знаеш какво е "ГРАМАТИЧНО ВРЕМЕ В БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК"!?!
    Ходи да пасеш патките на село и с бай Митко не се занимавай повече малкият!

    Коментиран от #166

  • 155 Бабо

    10 4 Отговор

    До коментар #148 от "Бабата":

    ако добре разбирам и схващам думите ти, ти отглеждаш едни евентуални насилници, които субективно ще преценяват, кога и кой да "премятат".
  • 156 Бай Митко

    8 5 Отговор

    До коментар #152 от "Московски":

    Адмирации за чудесният коментар! Да това е самата истина и тя важи за цяла България и за всички българи!!!
  • 157 По физиономията му личи, че е виновен!

    12 7 Отговор
    Изглежда,като Волен,видимо доволен!
    Сигурно и много злобен!
  • 158 Таково бе

    5 4 Отговор
    Аве тоя да не кат пютин и сидеров пюне?
  • 159 Шон Пен

    12 9 Отговор
    Вергов не е джентълмен!

    Коментиран от #178

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Бай Митко

    21 9 Отговор
    И ако заради неспазените изисквания за безопасен полет от тази сел.ска пръ.чка последваха някакви трагични неща, сега щяхме да коментираме дали не е имало някой да ѝ изкрещи да си сяда и закопчава колана! Но ние щото сме гань.овци и типично по гань.овски търсим под вола теле и оплюваме този, който е възроптал срещу ганьо.вщината!
  • 162 Дада

    20 14 Отговор
    У наше село на такива като Красимир Симеонов "писателя" ,му викаме селската клюкарка.
  • 163 aнтифен

    9 5 Отговор
    Браво на героя,... будна гражданска съвест
  • 164 Луд умора няма

    10 9 Отговор
    Никога не съм го харесвал нито като актьор, нито като мъж. Не оправдавам никакво насилие, дори и само вербално от никого, камо ли от публични личности. Не че оправдавам поведението на актрисата. Какъвто и да е случая не е времето и мястото да се занимава цяла държава с изцепките на някой си, който не умее да се контролира.
  • 165 Мирно

    15 8 Отговор
    А бе фарисеино защо благодариш на Бога че не си като Вергов, ам че ти си завършен лакей лицемер лукав доносник. И какво укоримо има в поведението на Вергов питам всички, защото аз виждам единствено виновен в тази ситуация жената която се опитва да свали багажа си докато другите са закопчани и чакат да се приземи самолета Вергов подпомага действията на стюардесата
  • 166 Един

    2 5 Отговор

    До коментар #154 от "Бай Митко":

    Пич, виж си правописа първо - имаш поне три-четири грешки...:)
  • 167 Читател

    13 6 Отговор
    Въпросът е: Защо този възмутен гражданин мълчи близо месец?...
  • 168 Лош Юли

    11 14 Отговор
    Пъзелът започва да се нарежда. Оттук и оттам се вижда, че лошото мъжле на българският театър е отявлен социопат. И сега Юлито ще трябва да си плати сметката и изсърба докрай попарката, която си е надробил. За такива алко-нарко агресивни звездички трябва да има работещ закон.
  • 169 Пътничката ЯВНО...

    21 4 Отговор

    До коментар #85 от "Нестабилни психически хора между нас.":

    Е оставила забележката без внимание и е продължила да застрашава безопасността в самолета и се е наложило да се прояви гражданското общество .Мълчанието при опасност е РОБСКО ОВЧЕДУШИЕ.

    Коментиран от #188

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 По-скоро

    14 2 Отговор

    До коментар #58 от "Стефан":

    Наистина, когато се пътува със сънародници из Европа по летищата и в самолета има много обидни и срамни ситуации.
  • 172 Никси

    5 6 Отговор

    До коментар #110 от "Българин":

    е, ти па сега до какви крайности стигна , викаш да го беха изиграли филма като ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА , редят се на опашка там на една психясала един негър извадил пистолет , друг бейзболна бухалка трети незнам си какво с боксьорска ръкавица , даже щеше да е по хубаво от оригинала , но това не означава че оправдавам Вергов , то всеки ако си изтърве нервите по някого , на какво ще заприличаме пред света , дигорно ще ни запомнят с арогантността си и дебилитета с неспазване на правилата!!!.😁😂😄😃😀🤣😁😂😄😃😀🤣.
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 анонимен

    11 4 Отговор
    Това не е ли измислена история?
  • 176 Йо Несбьо

    20 6 Отговор
    Стига с тази пребита жена и тежката й съдба! Всичко се прави за привличане на съчувствие. Жените могат да бъдат насилници и често са такива, не толкова с физически действия, колкото психически или с емоции.

    Преди време хванах жена да краде в магазин алкохол. Дори пред полицаите тя непрекъснато ми крещеше нецензурни думи, на което никой не пожела да обърне внимание. Във фирмата, в която работех, имаше една, която разпространяваше неверни твърдения за мен и там се говори всекидневно зад гърба ми, че аз съм ненормален, престъпник и т.н., въпреки че дори не съм бил съден и свидетелството ми за съдимост е чисто. Е, няма как да я спре човек, защото всеки мълчи и "не знае нищо"

    Съседките ми не ме харесват. Е, обидни думи, изрази и твърдения на висок глас пред вратата ми и пак не може с нормални средства човек да прекрати нарушението на правата си.

    Аз лично съм убеден, че броят насилници е висок и сред двата пола, просто мъжете много по-рядко се оплакваме, а и средствата на тормоз са различни - мъжете бихме набили дразнителя, а жените правят номера и тероризират с емоции.
  • 177 Никси

    3 2 Отговор

    До коментар #112 от "Хахаха":

    епа преписвай събитията от съдебен спор и ги украси с още по жълто и розово , и гледай само какви шарани ще ти налапат кукичката за въдица , даже ако имаш бастун по лесно ще ги хванеш , Г-Н Жоро Игнатов ще ти даде да препишеш сценария , може да изкараш некой долар повече !!!.😁😂😄😃😀🤣😀😃😄😂😁.
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 МАХМУД

    9 9 Отговор
    СЯ ДА СА РАЗБЕРЕМ И ИЗЯСНИМ. ВЕРГОВ И ТОЙ НЕ Е ЧИТАВ АМА СЯКА ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ СИ ИМА СЛАБО СТРАНИ НООООООО ТАЯ АКТРИСА ИМА МНОООООООООГО ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ ЩОТО Е ЕДИН НЕДОДЯЛЪН ПЪН В СРАВНЕНИЕ С ЧЕРЕШОВОТО ТОПЧЕ ВЕРГОВ КОЕТО ИМА СЛАБОСТ ДА ГЪРМИ......
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Тошо

    13 10 Отговор
    Този Вергов се мисли за голямо нещо това е едно нищожество невъзпитано от всички хора в самолета само този се е развикал на жената има си хора които въдворяват ред този за мен е психично болен а като актьор е некадърен
  • 182 Иванчо

    11 9 Отговор
    Бе какво е написал тоя гений на словото, колос на мисълта и титан на морала. Аман от писатели написали повече книжки, отколкото е прочел.
    Е, получи си 5-те минути слава и вече може да пие една ракия.
  • 183 Ужас

    13 6 Отговор
    Спорен талант и съмнителна хубост при този селски бияч
  • 184 тоя поет ли е писател лие

    8 6 Отговор
    не ми е зор и не съм чул за него или и той иска да стане известен като тоя посредсвен артис с изцепка си от селска драма с някаква никуму не извесна у нас актриса тоя да не е паднал от малмакс у нас е практи лошите с негативно поведение медиите да ги правят почти национални герой не мога да се сетя защо или е практика да станеш известен
  • 185 Този Юлиан трябва често да взема

    8 7 Отговор
    Валериан и да се държи прилично!
    Нищо лично!
    Душко Добродушко.
  • 186 Някой

    8 11 Отговор
    Точно пропуснати първите 7 години
    Вместо да помогне на жената по лесно е да се разкрещи
    Така и с актрисата пребива я за по лесно вместо да ползва цивилизования начин!
  • 187 Мнение

    11 13 Отговор
    "Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето", разказа Димитрова.
    Вергов е Насилник!!!

    Коментиран от #192

  • 188 Не си съчинявай нов сюжет!

    9 11 Отговор

    До коментар #169 от "Пътничката ЯВНО...":

    Никъде не пише, че пътничката "е оставила забележката без внимание"! Напротив! Пише, че е "получила забележка от стюардесата по уредбата и всичко щеше да свърши дотук", ако Вергов не се е разкрещял след това, явно има слаби нерви човека, които не може да контролира!
  • 189 Дама

    11 9 Отговор
    Аз пък като пътувам със самолета, пасажерите джентълмени даже ми помагат с багажа и ми го свалят от багажното отделение! Този изрерг е можело да каже:" Седнете, госпожо, като приключи кацането на самолета ще Ви помогна с багажа!" Ама нали Вергов си е Бой Ганьо, та изпаднал в истерия и се разврещял като женчо!
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Будалата се е оцапал яко

    8 3 Отговор

    До коментар #187 от "Мнение":

    Вергов не е насилник. Това му е природата на този тип. Намерил е по - слаб противник и го е пребил. Иди после кажи, че не е глупак. Тази Димитрова можеше да хване някое младо, на което съчмата му тропа и... колко му е на дядката. Или ще го почерпят с олово или ще го транжират. Не го е направила - прави и чест.
  • 193 АЗ СЪМ СРЕЩУ

    19 7 Отговор
    НАСИЛИЕТО! ЖЕНА СЪМ! НО ТАЗИ ДИАНА Е ИСТИНСКИ БОКЛУК!!! НАГЛА И ЦИНИЧНА, КАТО САМАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ! ТАКЪВ ТИП НЕЧИСТОПЛЪТНИ ЛЮДЕ МОГАТ ДА ИЗКАРАТ НАЙ-ЛОШОТО ОТ ВСЕКИ НА ПОВЪРХНОСТТА!!! НО ЩОМ ИМА ТАКАВА СИТУАЦИЯ МЕЖДУ ДВАМА - ВИНАТА Е 50 НА 50. МАКАР, ЧЕ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ - АЗ СМЯТАМ ДИАНА ЗА ПОШЛА И ПРЕДИЗВИКАЛА ПОБОЯ, ... АКО Е ИМАЛО ТАКЪВ ДЕ... ПЪК ВЕРГОВ СИ Е ЛЕКЕ...

    Коментиран от #205

  • 194 позор!

    12 8 Отговор
    този грозен мерзавец, дето му викат Вергов, е изрод и чудовище!

    Коментиран от #196

  • 195 Маркиз дьо Сад

    7 2 Отговор
    Това, което Оскар Уайлд пише в "Портретът на Дориан Грей" не е вярно - физиономията на този Вергов доказва моето твърдение.
  • 196 Моля, моля...

    11 6 Отговор

    До коментар #194 от "позор!":

    ВЕРГОВ не е изрод - той е ИЗВЕРГОВ!
  • 197 Квото такова

    15 5 Отговор
    Брей как изведнъж всички станаха големи разбирачи. Хахаха. Оня ден пътувах сэс самолет, всичките сте едни и същи. Самолета още не е спрял, племето скача да взима багажа. Много бърза, далече ще стигне сганта, обаче тръгнал хърбел да се подиграва на щърбел.
  • 198 отговор на 6

    10 5 Отговор
    да прощаваш, ама КОЙ е този Вергов? Да не би да е онзи циганин в махалата, който събра кашони, продава ги, купува си ракия и после бие и рита в главата първата срещната жена? Същият изрод е, нали? Абе, нещо се чува, че е карагьозчия, ама не е за вярване! Това грозно говедо и в селски самодеен театър няма да го вземат!
  • 199 Будалата се е оцапал яко

    5 4 Отговор
    Вергов не е насилник. Това му е природата на този тип. Намерил е по - слаб противник и го е пребил. Иди после кажи, че не е глупак. Тази Димитрова можеше да хване някое младо, на което съчмата му тропа и... колко му е на дядката. Или ще го почерпят с олово или ще го транжират. Не го е направила - прави и чест.

    Коментиран от #232

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Мирно

    15 6 Отговор
    Понеже не ми отговорихте какво укоримо има в поведението на Вергов пак питам селянията кой дефакто и деюре нарушава правилата в движещия се самолет и второ питане Кога 32г Дияна актриса обичаща да прави любов пред камерата Открито или Недвусмислено е заявила че преди 5г когато е била на 27г я е пребил от бой точно лицето Юлян Вергов, та правите заключение по догатките на драскач лукав лакей Красимир че Вергов е извършителя.Утре да не се окаже че е извършителя е друг
  • 202 Диалектика

    14 3 Отговор
    Не е добре когато се опитват да хвърлят камъни по човек.Показват едностранно само едното мнение. Насилието в демократичния свят е лошо нещо.В останалия по голям свят е нещо обичайно и е включено във възпитанието и наказанието.Повтаряме нещата от разпада на римската империя.Много не цивилизовани избили много цивилизовани които не били готови да се противопоставят.Така останали само едните.Една сила може да се спре само със сила обратна по посока на първата .Станахме много лигави като общество .
  • 203 Ю Л И А Н !!!

    7 7 Отговор
    Си е просто един Хулиган !!!
  • 204 Лора

    18 2 Отговор
    Не го познавам Вергов какъв е като човек и със сигурност не е редно да се крещи, но селянията и простотията в самолета са очевидни понякога. Често пътувам със самолет тъй като живея в чужбина и в него си има правила, които трябва да се спазват за всичко.Самолета се приземява, едва докоснал пистата и Бай Ганьо скача за багажа-все едно някой ще му го вземе.🦍🐒
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Айдеее

    13 10 Отговор
    Ай стига го защитавахте този истерик Вергов. От мухата слон направил. Да се научи да контролира гневните си изблици или са се лекува. Хората не са длъжни да му търпят истериите.
  • 207 Аман от истерични психари

    12 11 Отговор
    Чудо голамо станало, жената не разбрала указанията за безопасност, може да пътува за пръв път, може да са били на английски и тя да не знае езика, сгрешила е, получила е забележка от стюардесата по високоговорителя, въпроса е приключен, като какъв се явява Вергов да крещи и да притеснява другите хора в самолета с истериите си. Да бяха му сложили усмирителна риза на този психар и насилник над жени.
  • 208 Хахаха

    5 10 Отговор
    Този дядка вече гони 50-така, за младо агнешко зажаднял. Що не си види годините и не си вземе една баба на 50 и да миряса.

    Коментиран от #231

  • 209 Мирно

    14 8 Отговор
    Трима сте лукавите и подлеците от обвиненията които хвърляте срещу Вергов не го познавам но за мен е постъпил абсолютно правилно, защото никой не слуша стюардесата виж ако капитана каже нещо веднага го слушат. Тъй че вия Тримата заедно с лакея възмутения фарисеи, който благодари на Бога че не е като Вергов, за мен е абсолютно ясно че тоя доносник от най долните слоеве търсещ Слава, а вие сте неговите глашатай позора е за вас

    Коментиран от #210

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 ЛегнаЛангеЛ

    12 2 Отговор
    Така става като не купува къщи след изчукване или пък не дарява кюлчета и пачки от чекмеджетата ! Виж Бойко дали има оплаквания срещу себе си !

    Коментиран от #228

  • 213 А, дано се случи на мен

    7 11 Отговор
    Нека на мен да ми се разкрещи някъде тоя тъпак, да видим каква ще е моята реакция? Дали ще му остане достойнство след 60 сек?

    Коментиран от #233

  • 214 Хайдук

    12 6 Отговор
    Вергов е прав за самолета! Има
    правила, които трябва да се спазват задължително, иначе ще настъпи АНАРХИЯ !
  • 215 велика случка

    12 5 Отговор
    Вергов веднъж си изпуснал нервите и се скарал в някакъв самолет.
    Аууу - дамгосайте го с нажежено желязо по челото и повече да не сте споменали името му!
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Обикновен грубиян

    5 7 Отговор
    Решил, че е велик артист. В цялата тъпа история за съжаление е най-вече съпругата му.
  • 218 Любо

    14 3 Отговор
    НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ИМЕТО НА ТОЯ-“ПИСАТЕЛ”???
    ВСЯКАКВИ-НЕФЕЛНИЦИ СЕ УПРАЖНЯВАТ!!!
  • 219 анонимен

    5 5 Отговор
    Прав е авторът на статуса във Фейсбук, защото действителността е такава. Юлиан Вергов е съученик на асистент на майка ми, която е преподавателка. Той замина за Канада този асистент. В руската гимназия са учили. Вергов, доколкото знам, защото е разказвал асистентът на майка ми, те са много близки приятели е изключен за някакво хулиганство. От 15-16-годишен си е такъв.

    Коментиран от #221, #223

  • 220 Неизяснено!

    8 1 Отговор
    Сега е ред на пътничката от самолета! Да се изкаже публично! Мен най-вече ме интересува успяла ли е да си свали багажа преди да се намесят: първо - стюардесата, второ: създаващият ред Вергов?
  • 221 Е-е

    5 0 Отговор

    До коментар #219 от "анонимен":

    Анонимния- много надълго и нашироко обясняваш. Явно хулиганството му още тогава е било артистично.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 пиночет

    8 5 Отговор
    Вергов бил голям бияч,ама на жени!
  • 227 Ник

    10 6 Отговор
    Смущаващото е, че не е агресивенкъм по -силни от себе си, а на по -слаби.... Има хулигани, и хулигани... Да омлатиш или овикаш жена е постъпка на бъзльо, не на мъжкар. иначе личната им история ми идва в повече...
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Хе хе хе

    6 5 Отговор

    До коментар #208 от "Хахаха":

    а ти гледай да го докараш на 50-сет като него - атлетичен, строен, без увиснало шкембе и харизматичен. При това личност с характер и и богата обща култура. Но по нашите земи личностите не са на мода. Та затова и Лили Иванова ви пречи, че още може да пее и да се владее.
  • 232 Детстроукс

    11 10 Отговор

    До коментар #199 от "Будалата се е оцапал яко":

    Не го познавам лично, но не ми изглежда логично да нашамарят жена в гримьорната без причина. Ти смяташ ли сериозно, че мъж ще влезе при жена и ще я събори и изрита в лицето без да има защо?!

    Доколкото четох развитието по случая, споменатата актриса е търсела продължителна връзка с Вергов, подарявала е свои дрехи на дъщеря му и "искала да изживее с нея любовта си"... Подарява дрехи, за да му напомнят за нея, нали?

    За мен насилникът е актрисата! Все някъде трябва да спре. Съгласен съм, че не е добре да я бият, но как да я убеди един мъж като тя изобщо не го слуша?!
  • 233 А пък аз

    6 0 Отговор

    До коментар #213 от "А, дано се случи на мен":

    си помислих, че ти с благ и кротък глас ще го поправиш...
  • 234 Я Я Я Я ДА

    1 0 Отговор
    КОМУНИСТИЧЕСКА / ПРОСТОТИЯ / ИЗПОЛЗВАТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЗА ДА ПРИТИСКАТ БЕДНИЯ НАРОД ........................................................................................................................................................................
  • 235 Е сега ,пресилено

    11 1 Отговор
    Ами,навреме се е намесил на "висок" глас да я събуди...Самолета се спуска и преди да паркира което може да е " друс" и " дум" на земята с багажа или не се знае,та става "наш,та да си взема багажа,вместо да си затегне колана,прави се на ударена на предупреждение на стюардесата ,еее...!
    За къде бърза след като автобусчетата изчакват всички пътниците и тогава тръгват към " пристигане"?
  • 236 Колко " интересно"

    7 1 Отговор
    Жената е искала да залитне и стигне по инерция до кабината на пилота за да го прегърне.Е можеше и да не стигне,а да паркира хоризонтално на пътеката.Това е,а стюардесата и Вергов са и попречили.
  • 237 112

    10 0 Отговор
    Искала е да се" паркира "преди самолета,а багажа да се "паркира "на главата на някой пътник или скрита мисъл за застраховчица,колко му е!
  • 238 Видео от очевидеца

    5 1 Отговор
    Чудя се защо този очевидец в самолета не е направил видео, да го пусне по всички медии и всички да са сигурни кой е насилникът. Така разказване с думи някак си не върви… Добре би било да има видео доказателства…

    Коментиран от #239

  • 239 защото

    8 1 Отговор

    До коментар #238 от "Видео от очевидеца":

    Видеото щеше да покаже нещо супер тривиално - няколко реплки на по-висок тон от изнервен пасажер насочени към очевдино неадекватна пасажерка.
    Голяма работа!
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Син балон

    2 5 Отговор
    Като погледнах снимката на този индивид веднага се сетих, че съм го виждал някъде. Но не се сетих за името му и с какво се занимава. Прочетох статията и разбрах за него. Дори се похвалих на приятелите ми, че вече знам за този какъв е. Сетих се, че понякога се е появявал в реклами по телевизията, понеже мразя реклами веднага превключвам канала. Пускам си анимацията на мистър Бийн, много по-разпознаваем, дори и анимиран от това със страшния поглед на снимката. Никому ненужен надут, но празен от съдържание балон. А балоните лесно се пукат....

    Коментиран от #243

  • 242 Др100

    7 0 Отговор
    Този комплексари търси 5 минути слава на чужд гръб когато не си постигнал нищо защо да не оплюеш този който може и е някой. Правилата са за това да се спазват и аз да бях най вероятно щях да се развивам някой дебили само от това разнират
  • 243 Жълт балон

    1 0 Отговор

    До коментар #241 от "Син балон":

    Да знаеш, че жълтите балони не се пукат, щото освен мистър Бийн друго не гледат "по телевизора". И на театър не ходят, щото там има всичко друго, но не и мистър Бийн
  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 ...

    4 5 Отговор
    Тоя навремето рекламираше една отровна ваксина, даже дъщеря си твърдеше че я е набол с нея. За пари. От такъв какво очаквахте? Нещо градивно?!

    Коментиран от #247, #248

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Ти още тогава

    1 1 Отговор

    До коментар #245 от "...":

    ли знаеше, че тази ваксина против рак на шийката на матката е отровна? Тогава много жени и момичета се ваксинираха...и все още не знаем дали има странични действия и негативни последици. Някои ваксини, които са изработени по законите на медицинската наука наистина са с превантивно действие. Не ги бъркай с набързо забърканите "коктейли" против Ковид.

    Коментиран от #249

  • 248 Дали не предозираш

    3 1 Отговор

    До коментар #245 от "...":

    Нямам спомен да е рекламирал точно тази ваксина, бяха майки с техните деца в рекламата и това беше за кратко.Рака на шийката на матката е сериозен проблем,но дали е било нужно и за млади момичета е друг въпрос.Мисля,че търсите под вола теле.
  • 249 ...

    0 2 Отговор

    До коментар #247 от "Ти още тогава":

    Да, още тогава го знаех.

    Коментиран от #253

  • 250 МАЛКА пенсИЯ

    1 0 Отговор
    ,,звездакой им дава,това звание?ЗВЕЗДИТЕ,СА НА НЕБЕТО.А звездите,наши актори,актриси,СЪЩО СА ГОРЕ.ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ,ПОИМЕННО,ЧЕ МОЖЕ,ДА ПРОПУСНА НЯКОЕ ИМЕ.ГЛЕДАЛ СЪМ,на живо,Г.Георфиев-Гец,Никола Анастасов,Тодор Колев-ИГРАТА ИМ Е ЗВЕЗДНА,А ТЕ СКРОМНИ.РАДВАХА,ПУБЛИКАТА.
  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Реалност

    2 0 Отговор
    Хайде стига глупости!Още една "пуйка" решила, че е в градски автобус и тръгнала да слиза,само че забравила че е в самолет преди кацане.
  • 253 Ами тогава

    1 0 Отговор

    До коментар #249 от "...":

    защо мълча като бъз, а не реагира с високо гражданско съзнание и не предупреди хората ? Ами това си е чисто престъпление - укриване на истината и толериране на насилие, защото ваксинирането с "отрови" си е насилие против жените и момичетата.
  • 254 Психоложка

    1 0 Отговор

    До коментар #96 от "Психолог":

    моите първи седем години са ми дали няколко важни неща, които всеки човек трябва да знае. Едно от тях е да уважава околните, като спазва реда и правилата на обществено място и не само там. А тази Ганка, очевидно не е минала тренинга на първите седем, защото точно в нейното семейство те са пропуснати в поколения...Има християнско правило - Не прави на другите, това, което не искаш на теб да правят.
  • 255 Цеко

    1 2 Отговор
    Никой няма право да крещи и бие дори някой да не е ок с правилата,кой си ти бе суяк театрален? Имаш Биполярно,афективно разстройство, ок...Отиваш и се лекуват,а не те дават по Тв и аплаузи.Може да си 200% актьор и 0% човек,агресивните са по клиники и по панделка...

    Коментиран от #258

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Кой па си ти

    1 0 Отговор

    До коментар #255 от "Цеко":

    да съдиш, да раздаваш епикризи и да обиждаш по форумите?