4 Януари, 2023 12:15 7 762 6

Брад Пит и Инес де Рамон се любуват на слънчевите лъчи в Кабо (СНИМКИ)

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • кабо-
  • звездна двойка

Двойката за първи път предизвика слухове за връзка през ноември, след като посети концерт на Боно в Лос Анджелис

На ексклузивни снимки на носителят на "Оскар" Брад Пит и неговата прекрасна приятелка Инес де Рамон се вижда как в много оскъдно облекло те се любуват на слънчевите лъчи край басейна по време на романтичното им бягство в Кабо, където посрещнаха Нова година заедно.

Горещата нова двойка се вмъкна в бански костюми и седнаха един до друг в шезлонгите, като Де Рамон напълно се отказа от горнището на банския си.

Актьорът, който навърши 59 години миналия месец, показа добре очертаните си коремни мускули и много татуировки в синьозелени бански, които съчета със златна верижка около врата си и авиаторски слънчеви очила. Характерните руси кичури на звездата от „Вавилон“ се развяват нежно на вятъра, докато той чете нещо, което изглежда като сценарий от голяма черна папка.

Де Рамон, от своя страна, носи само шал със сини шарки и показва голия си гръб, докато прегръща коленете си близо до гърдите си и от време на време води разговор с актьора.

Нещата между Пит и де Рамон изглежда стават сериозни, тъй като бяха забелязани заедно много пъти през последните два месеца.
Двойката за първи път предизвика слухове за връзка през ноември, след като посети концерт на Боно в Лос Анджелис, където папараци ги уловиха да се държат за ръце.

Малко по-късно двойката отпразнува рождения ден на звездата от „Имало едно време… в Холивуд“ в Холивуд, където бяха заснети да слизат от кола заедно, преди да отидат на празненството му.

Припомняме, че Пит беше женен за Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г., преди да каже „Да“ на Анджелина Джоли, с която споделя шест деца. Бивши съпрузи са въвлечени в дълга битка за развод от 2019 г. насам, пише vesti.bg.

Наскоро името на Брад Пит беше замесено и в предполагаема любовна афера с Емили Ратайковски.

Що се отнася до де Рамон, тя и актьорът от "Дневниците на вампира" Пол Уесли се разделиха след три години брак през пролетта на 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нека

    9 0 Отговор
    Нека се обичат хората!
  • 2 Край

    4 0 Отговор
    Мммм хубава. По- хубава е даже от Зюмбюла от ул. "Татарли" 66.
  • 3 Рени

    7 3 Отговор
    Много грозна с тази дългоноска. От всички хубавици в Холивуд какво намери, че и стара изглежда за възрастта си. Не му върви с жените. Първата и тя неприятна, дете не му роди, Джолито го разведе, роди но беше побъркана. Жалко за хубавия мъж.
  • 4 Тоз Рамон

    8 0 Отговор
    май прав пикае , а?
  • 5 муцунка

    1 1 Отговор
    На Брад Пит брат му и Инес де Рамон се любуват на слънчевите лъчи в Кабо. КАБО ВЕРДЕ ЛИ Е?
  • 6 Лил

    2 0 Отговор
    Кабо Сан Лукас