Last news in Fakti

5 Януари, 2023 15:46 9 873 17

Юлиан Вергов избяга с жена си в Италия

  • юлиан вергов-
  • семейство-
  • нова година-
  • италия-
  • бягство

Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, близо до Неапол

Актьорът Юлиан Вергов избяга от проблемите, които го преследват в последния месец, в Италия заедно с половинката си Ирина Ялъмова и дъщеря им Алена Вергова. Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, близо до Неапол. Тримата все още са там и не е ясно кога ще се приберат на родна земя.

Вергов е заминал с най-близките си на пътешествие, за да се откъсне от клюките по негов адрес в последния месец, издават негови приятели от театралните среди. Изненадващо той стана главен герой в скандала на годината, след като актрисата Диана Димитрова индиректно го обвини в насилие на снимачната площадка. Досега Вергов не е казал и дума по случая, не е ясно и кога ще бъде официално разпитан от органите на реда, писа "България Днес".

Близки до него разказват, че макар и да не го показва, актьорът приема ситуацията изключително трудно най-вече заради дъщеря си Алена. Двамата имат много силна връзка и актьорът бил силно притеснен от образа на насилник, който му се приписва в последно време. Затова и семейството решава да замине далеч.

Дни преди 2022 година да си отиде, Димитрова написа нов пост за случая: "Преди пет години се случи нещо ужасно, страшно и срамно. Срамно е, че замълчах. Срамно е да продължаваме да мълчим и да гледаме ежедневни убийства и насилие над деца, животни, мъже и жени. Притеснявам се, че България се е запътила стремглаво към дъното, откъдето изплуване няма", разсъждава актрисата. Нейни фенове все по-настоятелно я питат кога ще разкрие публично името на насилника си.

"Вече стана прекалено скандален случаят. Не може просто да мълчите и да не казвате име. Щом говорите, казвате всичко до край", окуражават я в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петьо Петров

    56 8 Отговор
    Всички знаем защо е този медиен скандал. Искаме ли българите Истанбулската конвенция и ЛГБТ идеологията? Не че е идеология, но звучи някак демократично. Дали трябва да ни питат или вече сме съгласни? Унищожихме животновъдството си, но вече имаме щастливи кокошки. Кудкудякат и снасят в захлас, въпреки унилия поглед на гримирания петел. Кравите се гледат влюбено мучейки в такт, игнорирайки намусения бик и вече не са бодливи крави, а млекодайни силиконки. Унищожихме земеделието, но пък си продадохме нивите на дедите си за да можем да правим виртуален скс по скъпи смартфони, а пък бабите ни да се хвалят, че всяка посадена краставица става по 25 см, а формата и на изкривяване на дъгата е не повече от 4 см. Унищожихме образованието си, но кому е нужно да чете, като Кама Сутра е с картинки. Унищожихме и икономиката си и заводите, но пък не работим и сме щастливи, че имаме повече време за епилация, первезни забавления и свободно словоблудство. Кому е нужно да работи, след като сме всеотдайни към свободната любов и всеки ни оправя. Дори и ние един друг се оправяме. Даже ни и плащат. Вярно подаяния, но пък са лесни пари. Какво тук значи някакво си вкарване...на идеологията де? Боли, но мълчим. Трябва да сме свободни, а свободата няма цена.
    Мисля, че сме готови. Вече сме гримирани, епилирани, лакирани и скопени откъм достойнство. Бог да пази останките на България!

    Коментиран от #17

  • 2 СРАМУВАМ СЕ,

    34 14 Отговор
    ЧЕ СЪМ ЖЕНА, ЗАРАДИ ТАКИВА ЛИШЕНИ ОТ МОРАЛ "ЖЕНИ", КАТО ДИАНА... МРЪСНИ ДУШИЦИ, ПОДМОЛНИ, НАГЛИ! АБСОЛЮТНА ГНУС!

    Коментиран от #12, #16

  • 3 Адам Хилтън

    8 18 Отговор
    Намерил къде да избяга - южна Италия е бедна, престъпна и обезлюдяваща се като нас. Горкия сигурно се е хванал на ония "къщи за 1 евро" майтапи.

    Коментиран от #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Да, бе

    25 7 Отговор
    Щом да отидеш на почивка със семейството си вече е бягство! От какво да бяга, че тука и да я беше убил таЗ, знаем какво ни е правосъдието, пък камо ли, когато заслужено я е понагримирал.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 беглецъ

    12 2 Отговор
    4овек от себе си не може да избяга
  • 8 Аре нема нужда

    27 1 Отговор
    "Избягъл" е само в тъпите кратуни на "журналята".
  • 9 Ана

    16 6 Отговор
    Избягаха и ще бягат талантливите !
  • 10 Бедняков

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Адам Хилтън":

    По-бедни от българите няма!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кулоарни трепети

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "СРАМУВАМ СЕ,":

    Я па тая - била жена! Като шедьовъра от оня лаф: "Убава ли съм?" "Е па нищо ти нема ма!"
  • 13 Урсо Джовани

    4 1 Отговор
    Ха! Вергата ще трупа опит от камората! Дианче, отскочи, скъпа, до Сицилия, изпийте по някоя друга марсала с някой сприхав сицилианец и докато е жив, Вергата страхливо ще се обръща към теб с "доня Диана"!
  • 14 Хаххаха

    1 1 Отговор
    Кажи честно, преди време верно ли набоде щерката с оная "чудодейна" ваксина, или всичко беше само да вземеш едни пари, ммм ? :)
  • 15 Насилието е Престъпление!

    2 0 Отговор
    "актьорът бил силно притеснен от образа на насилник, който му се приписва"? Не му се преписва, а Е! Насилник, който рита в лицето жена с обувката си не е само насилник, а садист!
  • 16 Срам!!!

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "СРАМУВАМ СЕ,":

    Срам ме е, че такива долни душици като теб се изживяват като адвокати на Насилници!!! Ти не си жена със сигурност, а мъж комплексар, сексист и женомразец! Не над насилието над жени и деца!!! Съд и затвор за жестоките насилници!
  • 17 Въпрос?

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петьо Петров":

    А искаме ли безнаказано пребити деца и жени като страна в ориента?!