Last news in Fakti

6 Януари, 2023 11:59 783 2

Зa 30-и път започна ежегодният фестивал, посветен на Елвис Пресли (СНИМКИ)

  • елвис пресли-
  • фестивал-
  • кралят на рокендрола-
  • паркс-
  • имитатори

Темата на тазгодишния фестивал е "Blue Hawaii"

Зa 30-и път започна ежегодният фестивал, посветен на Елвис Пресли (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Близо 200 имитатори и фенове на Елвис, облечени в хавайски ризи и бляскави гащеризони, се качиха на „Елвис Експрес“ в Сидни, отправяйки се към 30-ия годишен фестивал на Елвис.

Улични пазари, състезания за имитация и паради са планирани за четиридневното събитие в австралийския град Паркс, пише NOVA.

Мюзикълът от 1961 г. "Blue Hawaii", в който Елвис играе главна роля, е темата на тазгодишния фестивал, който за първи път започна през 1993 г.

Над 24 000 фенове на Елвис се очаква да посетят Паркс за фестивала, което би било рекордна бройка, отбелязват неговите организатори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    1 3 Отговор
    Не е лесно да си кух!
    п.п.
    Абе, Елвис е жиииив!
  • 2 Какво

    1 0 Отговор
    се прехласват по този алкохолик и женкар? И защо превъзнасят куч.ката Мерилин Монро? О, забравих за развратната Даяна. Само глупаците имат идоли.