Last news in Fakti

10 Януари, 2023 12:31 4 119 2

Блу Айви Картър - звездното момиче на Бионсе и Джей Зи, навърши 11 години

  • бионсе-
  • блу айви картър-
  • дъщеря-
  • рожден ден

Бабата на Блу Айви написа прочувствено пожелание за рождения ден на внучката си

Блу Айви Картър отпразнува 11-ия си рожден ден и поздравленията по повода не закъсняха. Малката дъщеря на Бионсе и JAY-Z получи сърдечен поздрав за специалния си ден от баба си Тина Ноулс.

Майката на Бионсе се включи в Инстаграм на 8 януари, за да сподели снимка на себе си и Блу Айви, застанали една до друга на плажа, а зад тях се забелязва красив оранжев залез, пише ETOnline.

"Денят, в който се роди ти, беше един от най-хубавите дни в живота ми", написа Тина. "Наистина се молех и настоявах майка ти да те роди на 4 януари, когато е моят рожден ден. Наистина исках да споделиш рождения ми ден, но подобно на леля ти Соло ти реши да се появиш, когато беше истински готова за това. Познавайки теб и твоята личност сега, осъзнавам, че си имала нужда от свой собствен ден, защото си просто много специална!"

Майката на Бионсе добави също: "Ти можеш да пееш да танцуваш, да играеш баскетбол, да играеш волейбол, да рисуваш, да шиеш, да пишеш стихове, да пишеш песни, да твориш, да играеш, да свириш на пиано! Мога да продължа още и още. Защото наистина няма нещо, което да не можеш да направиш".

Тина обсипа внучка си с похвали, като написа, че Блу Айви е "забавна и красива, и грациозна, добра и толкова умна".

"Не бих могла да искам по-добра внучка от Блу Айви Картър! Не бих могла да бъда по-благословена, благодарна и напълно отдадена на друг човек", завърши тя. "Ти наистина ми носиш радост!!!"

Блу Айви навърши 11 години на 7 януари. Тя е най-голямото дете на двойката Джей Зи и Бионсе, които имат и 5-годишни близнаци Руми и Сър.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВеРо

    13 0 Отговор
    Маймуняците се разкикерчиха...
  • 2 Човека КоZа

    11 0 Отговор
    Снимките от Планетата на маймуните ли са?