Last news in Fakti

13 Януари, 2023 16:29 20 622 2

4 зодии ще имат огромен късмет в кариерата през 2023 г.

  • хороскоп-
  • успех-
  • късмет-
  • кариера-
  • работа-
  • зодии

Тези зодиакални знаци ще се радват на кариерни успехи през новата година

4 зодии ще имат огромен късмет в кариерата през 2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

2023 година вече е тук. Астролозите прогнозират, че тя ще донесе подем в кариерата и професионални успехи за няколко зодиакални знака. Работата ще е на фокус при тях и ще имат късмет в професионалната си сфера. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Близнаци

Трябва да са търпеливи и организирани. През март Сатурн влиза в Риби и така при Близнаците на фокус излизат авторитетът, кариерата, репутацията, пише Флагман. Може да усетят влияние и промени върху всичко - публичния си имидж, чувството им за отговорност и т.н. Да се изправят и да докажат, че са успешни. Невинаги е нужно буквално да има сълзи, пот и кръв, но все пак трябва да работят здраво и да дадат всичко от себе си. Така ще получат признания, особено такива, които отдавна чакат.

Лъв

Годината ще е много заета за Лъвовете. След 16-и май те ще се радват на богатство, нови възможности, кариерно развитие. Юпитер им носи голям късмет и всичко, което правят, ще стане успешно начинание. Ще са постоянни и ще усещат финансова стабилност. Венера ще е ретроградна от 22-и юли до 3-и септември. В този период трябва да обърнат внимание на себе си, да поразсъждават върху професионалните си ценности и да извадят на показ скритите си таланти. Нека са креативни и покажат уникалните си способности.

Скорпион

През април ще има слънчево затъмнение в Овен и така на фокус излизат ежедневните им задължения, рутината в работа, старанието им. Да помислят къде са чувствали, че има пречки и къде нещо ги е спирало да вземат контрол. Може прекалено много да са се раздавали за другите и да са помагали със задълженията им, вместо да са продуктивни и фокусирани върху своите цели. Сега ги чака ново и вълнуващо начало, но трябва да поемат инициативата. Венера е ретроградна от 22-и юли до 3-и септември - тогава ще имат възможност да си вземат заслужена почивка. Да поразсъждават върху работата си и ценностите си в кариерата. Да помислят дали се чувстват пълноценни в работата, някои може да станат и по-креативни, пише teenproblem.

Козирог

Ще блестят и ще са като звезди през новата година. Юпитер ще е в Телец и на фокус ще са славата, креативното изразяване на себе си, проектите, които са им на сърце. Козирозите ще излъчват невероятна харизма и ще бъдат ценени. През октомври ще има слънчево затъмнение във Везни и тогава на фокус ще са авторитетът, кариерата, репутацията. От този момент нататък може да започнат големи промени, свързани с професионалния живот. Чака ги ново начало. Ако не се чувстват на място в работата и сред колегите, може да се махнат и да започнат нова работа.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 запознат

    1 0 Отговор
    само като ми видях имената на зодиите не искам и да чета друго - те тези 4те зодии разбиват класациите коя от коя по алчна, всяка година за подобни индивиди е печеливша, на гърба на нервите и доходите на нормалните хора - гарантирано. Да се радват докато са живи (въпреки че се съмнявам един алчен тип някога да е доволен) защото всеки умира, а за подобни същества няма да има добро място в отвъдното! .. С някой мнооого малки изключения .. !