16 Януари, 2023 13:32 4 914 24

Лукс и екстри: Колите на българските звезди (СНИМКИ)

  • коли-
  • автомобили-
  • звезди-
  • певици-
  • автопарк

Представителите на поп фолка могат да се похвалят с най-новите и лъскави скъпи возила

Родните звезди могат да се похвалят с автопаркове за милиони левове, показа проучване на „Телеграф“.

Последно русокосото изкушение Златка Райкова се сдоби с уникален подарък за Коледа от любимия мъж и се похвали в социалните мрежи. Бременната плеймейтка показа чисто нов суперлуксозен джип.

За да направи последователите си съпричастни към емоцията си, Златка качи емоционален видеоклип. В него в подземен паркинг миньончето открива покрит с рози и балони автомобил. Изненадата докарва Златка до екстаз и тя започва да подскача и подвиква щастливо около колата. "Обичам те", написа Райкова под сторито си. Колата на хубавицата е същият модел, какъвто караше и преди, но последен модел, разбира се, пълен с всевъзможни екстри, за да бъде комфортно както на нея, така и на децата ѝ.

Мария също се похвали с коледния си подарък, който пък е червен джип Ламборджини Urus, а цената на такъв е около 250 000 евро. Колата е произведена преди около 2 години, не е чисто нова, но въпреки това струва цяла камара пари. Семейството вече си е сложило номер СВ2М2М, който е тяхна запазена марка от близо година. Само цената на регистрационните табели е 15 бона, пише изданието. Мара ще се порадва известно време на луксозната си придобивка, а после ще я продаде, както е свикнала да прави, когато иска да смени возилото с по-ново.

Певицата стана известна с това, че последно време сменя колите си по- бързо от носни кърпички. Любимият ѝ я изненада с 4 коли за последната година - първата беше джип Мерцедес, за рождения си ден получи Бентли, после Ферари, а сега и Ламборджини.

Публикация, споделена от MARIA (@maria_official_bulgaria)

Urus е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч. В България има около 300 бройки от скъпия джип. Сред най-известните му притежатели е милионерът Румен Гайтански – Вълка.

Попфолк звездата Фики Стораро също си направи скъп коледен подарък. Певецът може да се похвали, че и той вече е горд собственик на луксозно Ламборджни Urus. Автомобилът на наследника на Тони Стораро е изключително атрактивен, при това не само заради цената и модела си, а защото той е избрал да бъде решен в яркозелен цвят. Певецът дори засне колата си в един от последните си видеоклипове. Трудно ще е да остане незабелязан по софийските улици, а и явно да се изфука с баровско возило за него е истинско удоволствие.

Първи със суперлуксозна и бърза кола обаче се похвали брат му Емрах. Той получи от баща си като подарък мощна спортна кола на стойност над 200 хил. лева. Возилото е специално избирано от Тони за наследника му. За Емрах това е сбъдната мечта. Не е тайна, че той има афинитет към бързите скорости.

Попфолк звездата Азис също се изфука в социалните мрежи с нова придобивка - кола за 500 бона. Мощно черно возило, дело на германския инженерен ум, си подари певецът малко преди края на годината. От снимка, която качи в профила си в Инстаграм, става ясно, че звездата обикаля софийските улици с мощен черен джип. Возилото е изключително луксозно и популярно сред елита у нас, а стойността му варира от 250 до над 500 хиляди лева и зависи от изпълнението. Запознати твърдят, че колата на звездата е от най-скъпите варианти за модела, тъй като на снимката издайнически се виждат червените предпазни колани - символ на специалното изпълнение на колата. Известен факт е, че Азис е любител на бързите и мощни коли, вдигащи високи скорости и създаващи усещане за луксозен живот.

Младата певица Палома също може да се похвали с подарък от своя любим. Красавицата получи автомобил, подобен на този на Азис. Хубавицата дори засне специална фотосесия, за да покаже придобивката си пред своите почитатели. Колата отново е черен цвят, чисто нова и с всички екстри, необходими за лускозно пътуване. Малко по-късно обаче красавицата показа недоволството си в мрежата, след като установи, че половинката ѝ има същата кола, но много по-хубава от нейната.

Преслава също се сдоби със същата кола, само че в червено. Изпълнителката прикова вниманието в социалните мрежи, след като публикува снимка с мощния и ултраскъп автозвяр. Попфолк дивата вече се придвижва из страната с чисто нов джип "Мерцедес". От формата на колата става ясно, че чаровната певица е привърженик на най-актуалния сред елита модел на G-класа.

Футболната Звезда Валери Божинов се раздели със супербързата кола, която караше доскоро, и вече кръстосва софийските улици с чисто нов луксозен Фиат модел 500. Колата на спортиста е чисто нова и е модел Абарт. Тази разновидност е с 200 конски сили и с луксозен кожен салон. Автомобилът е предпочитан от дамската аудитория, но пък е много подходящ за градски условия, хвалел се футболистът


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ти да видиш

    68 1 Отговор
    Много яка статия ... Ку.ви, един пе.дел и 2ма мангасаро-резании за които ако не беше тате щеха да редят керемиди на некой покрив или в по добрия случай да бъркат бетон за кофраж на некой обект

    Коментиран от #8, #24

  • 2 А от НАП

    35 1 Отговор
    дали знаят?
  • 3 ХАХАХА

    34 0 Отговор
    Хайде да не коментирам кас се изкарват парите особено дзвездите от от женски род,за Валери интересно соткъде има пари като не играе никакъв футбол,за Азис не се струва коментара ,но искам да питам нападжиите тези дзвезди поне веднъж направена ли е проверка и на каква сума се осигуряват?
  • 4 До палома

    21 1 Отговор
    Двама трима дядовци да ги нямаш за нищо, и да бъдеш шампионка в любовните игри 🧓🧓🧓
  • 5 Шумов Шумооов

    20 1 Отговор
    Казва се Ламборгини. Пиша бавно, ЛамборГини.
  • 6 хаберих

    17 0 Отговор
    Родните звезди могат да се похвалят с автопаркове за милиони левове. Само да не вземат и да се похвалят с някоя ядрена електроцентрала!
  • 7 ха ха

    28 0 Отговор
    Тези убитаци са звезди само за жълтурските мисири.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Соваж бейби

    7 2 Отговор
    Имам същият панталон като Палома само че яко розово ,не доумявам защо е само със сутиен без нещо отгоре на панталон от сатен ,да си беше купила и сакото или блузата с която дизайнера дава идея как се носи ,много магистрласка визия .

    Коментиран от #12, #16

  • 10 Минго

    23 0 Отговор
    Какви български звезди, ВЕ? Певачки в кръчми!? Къде другаде по света има звезди пеещи в кръчми? На разните музикални предавания повечето от участниците са по-талантливи от българските "звезди" . Шуробаджанащина е по тази територия.
  • 11 ПотУРКО

    13 0 Отговор
    Луксозен Фиат модел 500?!?! - мисирките копаят дъното ката ден тъдява! ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ЕДВА ЛИ СТЕ ЧЕЛИ СКОРО!
  • 12 дасдсад

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Странно ... на снимката има луксозна кола и чифт изкуствени цици ... ти за панталона се хвана...

    Коментиран от #15

  • 13 спи ли нап или да

    8 0 Отговор
    Само питам-до кога ще налагате на народа чалга ценностите на хормоналните и умствени збърканяци прикриващи грабежа на народа!Ало Гешефф,коги пррекаратурата ще даде силиконовите шпагатиски и меките китки на НАП?Вместо да зомбирате хората ПОКАЖЕТЕ ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ НА ЛЮБИМКИТЕ НА МУТРИТЕ,РА ДЕ СЕ ВИДИ КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАТ!
  • 14 Идън

    6 0 Отговор
    ,,Звездата,, в червено ми прилича на онази от рекламата-,,Мило,ще взема да ти взема един гофреЙтник,,
  • 15 Соваж бейби

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "дасдсад":

    Ами жена съм ,няма нещо по различно от другите жени.Странно ми е защото все пак е имала вкус Том Форд има хубави неща,създава вид че не са и стигнали парите да се дооблече,само това и са дрехите? ,шокиращо е скоро може и чисто голи да тръгнат не знам патологична форма не неуважение към собственото си аз , на фона на колата ок, скъпа . За мен много скъпа кола е глупост ,пари за купчина желязо в което всеки месец инвестираш още за застраховка,механик ,бензин...а мерси кола необходимост да не вървиш пеш от една точка до друга нищо повече.По евтина кола върши същата работа .

    Коментиран от #17

  • 16 познах ли?

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    сигурно и колата ти е същата ама в кафяво?
  • 17 кукуригууу

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    тъй е ! гроздето е мноо кисело още не е узряло
  • 18 Българин

    11 0 Отговор
    Звезди ?Може би те самите се считат за такива, всъщност са си елементарни личности, парвенюта , а също и обикновени чалгаджии.Ако вземем предвид разкрачените пози на жените на горните снимки, всичко си идва на мястото.

    Коментиран от #19

  • 19 Звездоброец

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Много точно, като в приказката за всеки влак си има пътници.
    ПАрвенюта аплодират ПАрвенюитиЗвездо...
  • 20 МНЕНИЕ

    2 0 Отговор
    НЕ ЗАТРИВАЙТЕ коментарите на свободните хора,... нали сте ТАКАВА медия
  • 21 БеГемот

    3 0 Отговор
    На прасе звънче е тая работа...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 От Варна

    3 0 Отговор
    Докато има баламурници да им слушат песните или да ги приютяват временно в леглото, да им плащат скъпите почивки, коли, къщи и тоалети, ами те ще се хвалят! И не натрапвайте като звезди разни кръчмарски певци и певачки! Нито интелекта, нито “творчеството” или поведението им е звездно! Къде сте видели истинските звезди от шоубизнеса по света, да се хвалят с коли и къщи! Ще научим нещо, ако папараци ги издебнат, да ги щракнат някъде! Тия от снимките, ако ги разкарат кръчмарите, ще има да вият на умряло за помощи! Фалшиви звезди с неоправдано самочувствие!
  • 24 Като човек, който бърка бетон

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ти да видиш":

    Ще кажа, че тези 2мата биха били срам за професията.