26 Януари, 2023 10:15 1 878 5

Близначки отпразнуваха заедно 100-ия си юбилей (ВИДЕО)

  • близначки-
  • рожден ден-
  • 100 години-
  • италия

Двете италианки имат общо 50 внуци и правнуци

Близначки отпразнуваха заедно 100-ия си юбилей (ВИДЕО) - 1
Снимка: NOVA

Да навършиш 100 години си е истинско постижение. Но близначките Франческа и Мария Рикарди, които отбелязаха юбилея си заедно, вдигнаха летвата още по-високо. На общия си рожден ден двете дами си пожелаха да са заедно докато навършат „200 години”. Затова и свещичките на тортата бяха с цифрите 200, пише NOVA.

Специално за празника дойдоха 50-те внуци и правнуци на столетничките. Сред тях беше и кметът на градчето Анзано ди Пулия - Паоло Лаванга, който е техен внук. Франческа и Мария все още живеят в родното си място, заобиколени от най-близките си хора. Двете са се занимавали с фермерство и никога не са напускали малкото италианско градче.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 как става ли

    10 0 Отговор
    двете се занимавали с фермерство …! дали ще гледаш животни дали ще гледаш градина или просто ще си поддържаш двора няма значение важното е човек да де труди и да бъде полезен за себеси или оклните за да се чувства ползотворен и така се живее без болести дълги години …!
  • 2 Механик

    7 0 Отговор
    Нека са живи и здрави!
  • 3 Това е доказателство,

    7 0 Отговор
    че всеки се ражда програмиран, това което е писано това ще стане. На всеки живота е като запалена свещ при раждането, на едни свеща е по голяма, на други по малка и като изгори си заминава от този свят. Не живеем по законите на природата и затова мрем по рано.
  • 4 n√Варна

    0 0 Отговор
    Заглавието: "Близначки отпразнуваха заедно 100-ия си юбилей".
    Да са здрави, че догодина да отпразнуват 101-я си юбилей.

    Коментиран от #5

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "n√Варна":

    Мисирки , сър❗
    Не всяка година е юбилей , ама от всяка мис ирка става св ирка ❗