Last news in Fakti

28 Януари, 2023 07:00 8 486 1

Дневен хороскоп за 28.01.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забавен се очертава днешният ден за Водолеите

Дневен хороскоп за 28.01.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите.

Телец

Днес може да постигнете невероятни неща, без при това да влагате някакви големи усилия. Днес просто е такъв ден. Само не си мислете, че това ще ви се случва всеки ден. Само временно е.

Близнаци

Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този зимен ден за какво друго може да си мечтае човек.

Рак

Ще ви вълнуват въпроси, свързани с егоизма. Всъщност доколко той е здравословен, доколко трябва да го порицаваме. А всъщност основният въпрос е - има ли полза от порицаването. Приемете се такива каквито сте - и хубави, и лоши, посотоянно развиващи се. Какво значение има как назовавате това, по-важното е да сте щастливи.

Лъв

Днес е абсолютно безполезно да казвате, че това или онова не е за вас. Просто трябва да започнете да действате, дори и да не знаете точно как.

Дева

Днес не правете точни планове, със сигурност ще се наложи да ги променяте. Може да ви се наложи да се занимавате с нещо, което не разбирате твърде добре, но пък какво предизвикателство е това.

Везни

Днес ще се чувствате комфортно във всякаква компания и ще се усещате част от едно голямо цяло. С лекота ще раздавате обещания, но дали ще смогнете да ги изпълните. Не се надценявайте, бъдете реалисти.

Скорпион

Днес сами ще си създавате трудности, защото смятате, че трябва сами да си свършите всичко, без чужда помощ. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие.

Стрелец

Чували сте, че другите са нашето огледало. Днес може да се опитате да се огледате и да наблюдавате, засичате и анализирате колкоот чертите на другите имате у себе си, а колко ви дразнят, колко направо ви побъркват. А дали вие не ги притежавате, но ви е страх да си признаете. Бъдете честни към себе си, защото само истината ще ви направи свободни.

Козирог

Ако си мислите, че разбирате ситуацията и можете да предскажете какви събития ще се случат, това може само да означава, че в крайна сметка нищо не ви е известно.

Водолей

Забавен се очертава днешният ден, особено за тези около вас. Опитайте се да не се пъхвате в костюма на клоуна, защото ще разберете защо винаги е тъжен.

Риби

Днес на хоризонта може да се появят облаци, но това не значи, че задължително ще стигнат до вас. Е, може само да ви “поизпилят нервите” и чак тогава да се разсеят. Но бива ли точно на вас да ви пука от такива работи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уникална е Вени

    0 0 Отговор
    В 00:30 да пусне статия на окъснелите, и в 7:00 за ранобудните! Поспивай Вени да си жива и здрава!