Last news in Fakti

31 Януари, 2023 11:32 1 253 9

Стрелят по котките на Джина Иванова от Трамвай № 5

  • джина иванова-
  • трамвай №5-
  • насилие над животни-
  • домашни любимци-
  • котки-
  • стрелба

Певицата се оплака от ужасяващо насилие над животни

„Стрелят по котките ми с въздушни пушки! Едно което вече трета година го гледам с неподвижни задни крака. Успяхме да извадим сачмата от него, но тя беше в гръбнака и крачетата му останаха неподвижни. Гледам го с памперси, много ми е жал“, разказа с мъка естрадната певица Джина Иванова от Трамвай № 5.

Четири котки и един котарак съжителстват обичани и обгрижени от семейството на солистката и съпруга ѝ Иван, създател на група Кукери. Двамата са прибрали всички животни от улицата и са ги приютили в дома си. Навън певицата се грижи за още десетина бездомни котки. Джина им пазарува и готви, води ги за кастрация и се старае да са в отлично здраве.

Според нея държавата нехае и въпреки, че е подавала жалби за насилието над животните, няма никакъв резултат, пише Флагман.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    12 4 Отговор
    зАрков спри се ве?
  • 2 ХАХАХА

    9 4 Отговор
    Ужас! Луд умора няма!
  • 3 00014

    9 14 Отговор
    Тази деца има ли, че котките са най-голямата й радост? За да стрелят по котките й сигурно е много злобна. Но все пак котките не са виновни. Да хванат стрелеца и да си плати по закон.
  • 4 Държавата

    13 5 Отговор
    да се грижела за котките. Абе тези хора съвсем изперкаха. Ами да прибере и тези десет у дома си и няма да има проблеми. Някои пък хранят гълъбите. Хвърлят им хляб, замърсяват наоколо и те още не са се сетили, че държавата трябва да се грижи за гълъбите. Ами врабчетата защо изчезнаха - защото гълъбите са агресивни. Бог ги е създал така, че те сами да намират храната си. А тези, които са толкова милозливи да се огледат и да видят колко хора имат нужда от помощ и грижа. Ида им покажат милост.
  • 5 Роза

    11 4 Отговор
    Да стреляш по невинни животни за забавление-това говори за жестокост!Котките не нападат хората,както правят някои кучета!
  • 6 едно врабче

    7 3 Отговор
    Браво, Джина!

    Коментиран от #7

  • 7 Ти да видиш

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "едно врабче":

    Браво . За какво? За това, че общите части от жилищните сгради се превръщат във ферми за котки. Че като минаваш се мотаят в краката ти. Че си качваш бълха в апартамента и че София заприлича на мръсно село. Нека не се обиждат хората на село, защото те отглеждат по една две котки в дворовете си, за да ловят мишки, а в София разни лелки си избиват комплексите за сметка на съседите си. И доколкото си спомням Наредбата за Етажна собственост НЕ РАЗРЕШАВА отглеждането на домашни животни в общите части.

    Коментиран от #8

  • 8 Абе ти

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ти да видиш":

    с минуса - гюме ли дебнеш ? Запознай се с правилата за живот в града, преди да публикуваш тъжни вопли
  • 9 ЯШУА

    0 0 Отговор
    2022 г ..котенцето ми ,което ми подариха след излизането ми от болница и гледах 5 години с много любов ,имах я за свое дете ... бе разкъсана от ловджийското куче на собственика на кръчмата Чорбаджи Марко в Люлин 9 този античовек съседка разказа как го е видяла да го насъсква срещу котето ми ,което беше приятел на всички кучета и котета в квартала и е гледал с удоволствие как песа му я разкъсва ..след което я оставя в агония да умира под балкона ми ..... тя излизаще навън да се разходи в градинката за час и се прибираше ..винаги беше под балконите .........а тази ГАД има къща с двор и си води песа за развлечение да ловува уличните котенца ......... БОГ ДА ГО НАКАЖЕ!