29 Август, 2013 15:14 3 190 0

Майли Сайръс е на път да остане без годеник

  • майли сайръс-
  • певица-
  • актриса-
  • годеж

Скандалното поведение на певицата се отразява негативно на личния й живот

Лиъм Хемусърт е на път да провали годежа си с Майли Сайръс. Причина за това е скандалното изпълнение на певицата на тазгодишните награди на MTV, тъй като  австралиецът се чувства засрамен от неприличното поведение на половинката си, съобщава RadarOnline.

„Лиъм го е грижа за Майли, но нейното ново поведение и визия в стил „гето" не са точно това, за което се е надявал. Изпълнението ѝ на наградите на MTV наистина го съсипа и той се чувства изключително засрамен. Лиъм не вижда нищо секси в това, което тя направи", сподели близък до Лиъм пред медията.

„Майли не отблъсква само Лиъм. Семейството и приятелите му постоянно го натискат да се раздели с нея, защото тя разваля репутацията му и може да повлияе негативно на кариерата му. Той е сериозен мъж с кариера, която се развива нагоре, докато Майли се е превърнала в някакъв клоун", добави източникът.

. „Като че ли всичко приключи. Той е наясно, че няма как да бъде с жената, в която се превърна Майли. И не иска да ѝ бъде бавачка повече. Той трябва да продължи напред", допълни запознатият.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА