Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 11:04 4 076 3

Показаха първа СНИМКА на Лейди Гага като Харли Куин в продължението на "Жокера"

  • жокер-
  • жокера-
  • харли куин-
  • комикс-
  • батман-
  • хоакин финикс-
  • лейди гага

Тод Филипс показа любимата на Жокера в продължението на филма

Показаха първа СНИМКА на Лейди Гага като Харли Куин в продължението на "Жокера" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Режисьорът Тод Филипс разкри първи кадър на Лейди Гага в ролята на Харли Куин.

Провеждащ се извън основната филмова поредица на DC, франчайзът за Жокера продължава напред с продължение, по което в момента се работи. С участието на Хоакин Финикс в ролята на титулярния злодей на DC, "Жокера: Folie à Deux" ще продължи да проследява живота на Артър Флек. Режисьорът на "Жокера" Филипс се завръща за втората част, която ще излезе по кината през 2024 г. Снимките официално започнаха през декември 2022 г. и се очаква да продължат още няколко месеца.

Един от най-очакваните елементи на "Жокера: Folie à Deux е представянето на Харли Куин, като Лейди Гага е в ролята на емблематичната злодейка.
По случай Деня на влюбените Филипс сподели първия поглед към Гага като Харли от "Жокера": Folie à Deux. На снимката се вижда как тя се изправя срещу Жокера на Финикс, вероятно някъде в Arkham Asylum.


Тъй като Харли на Гага е образ на иконата на DC от друг свят, няма как да избягваме от сравненията с Харли на Марго Роби в DCEU. Засега Warner Bros. Pictures пази в тайна много подробности за историята, особено за Харли Куин. За разлика от първия филм, "Жокера: Folie à Deux" ще бъде музикално, психологическо приключение. Популярната теория е, че заглавието "Joker: Folie à Deux" (бел. прев. "Лудост, споделена от двама"), което се отнася до психическото разстройство познато като "споделена психоза" или "споделено психотично разстройство", ще послужи като "сцена" за музикалната обстановка. Въз основа на превода на заглавието е възможно филмът да е силно застъпен от гледната точка на Харли.

Като се има предвид времевият период, в който се развива действието на франчайза за Жокера, Харли Куин очевидно ще бъде далеч по-отдалечена от фантастичните елементи, които имаше версията на Роби в DCEU. Това ще бъде въплъщение на Харли, което никога не е имало досег с Отряда самоубийци или с Хищните птици. Тъй като Батман също не е наблизо в тази вселена, тази конкретна история на Харли и Жокера ще бъде значително по-различна, особено по отношение на начина, по който двамата се срещат.

"Жокера: Лудост за двама" ще бъде първият филм по комикс, в който ще бъде включена сериозна музикална постановка. Същевременно колкото повече напредват снимките, толкова повече ще разбираме за версията на Харли, изиграна от Гага. Въпреки това, въз основа на това, което вече е известно за нея в "Жокера 2" тя ще бъде много по-различна от това, което сме виждали до този момент в игралните филми от страна на Марго Роби.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психично болен

    4 0 Отговор
    Не ,че нещо,но не ви съветвам да влизате в българските лудници,а тея двамцата щом се обичат да си легат,а не да споделят психически разстройства,защото никак,ама никак не е приятно.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Превода май

    0 0 Отговор
    Емил Димитров не пееше ли Арлекино