Last news in Fakti

23 Март, 2023 07:00 11 368 0

Дневен хороскоп за 23.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден бърз и активен за Овните

Дневен хороскоп за 23.03.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и забавно. Има опасност да не свършите всичко, защото ще е прекалено много. Дръжте фокуса и правете нещата последователно, а не едновременно.

Телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще имате желание да направите дома си по-привлекателен. Вслушвайте се внимателно в рекламите по медиите, ако искате да се възползвате от пролетните разпродажби.

Близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще имате нови шансове за изява, благодарение на медиите или на собствената си кореспонденция. Съществува тенденция за разпиляване, не се захващайте с твърде много неща наведнъж.

Рак

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне по-лесно да отхвърлите неприятните ежедневни задължения. Светът ще се опита да ви сътрудничи. Важните неща, обаче свършете още сутринта, защото по-късно може и да не ви остане време за това.

Лъв

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е добър за тези, които се занимават с хранителни продукти или недвижими имоти. Не рискувайте, може да загубите всичко и не се доверявайте прекалено само на един човек.

Дева

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а това ще ви накара да развъртите отдавна забравени телефони. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си.

Везни

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се иска да сте по-далече от грубата действителност. Любопитството на околните може силно да ви изнерви. Сетивата ви са силно изострени, което може да ви направи лесно обидчиви. Приемайте нещата по-леко.

Скорпион

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични изяви, речта ви ще се лее леко и много убедително. Е, преди обед може да срещнете някои спънки, но те лесно ще се разрешат.

Стрелец

Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите перфектно професионалните задължения, дори може да получите похвала. Не вярвайте много на обещанията, които ви дават, дори да са в писмена форма.

Козирог

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности. Ще ви дразнят тези, които се размотават и говорят много, но ще трябва някак да ги изтърпите. Възможно е да се появят проблеми от личен характер.

Водолей

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв много дребен повод. Дори несериозността на околните няма да успее да помрачи доброто ви настроение. Днес е добре да работите в екип или поне да вземате под внимание съветите на колегите си.

Риби

Днес ще имате желание да общувате с повече хора. Работата ще ви спори ако не я вършите сами. Сутринта може да усещате известно напрежение и недоволство, но още с първия приятен разговор ще успеете да разсеете това усещане.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА