Last news in Fakti

22 Март, 2023 13:31 4 477 0

Попиляха Крис Хемсуърт и съпругата му заради трик, който извъртяха на сина си (СНИМКА)

  • крис хемсуърт-
  • съпруга-
  • номер-
  • трик-
  • шега-
  • син-
  • рожден ден-
  • торта

Родителите завряха лицето на сина си в тортата за рождения му ден, като мрежата сметна това за твърде грубо

Попиляха Крис Хемсуърт и съпругата му заради трик, който извъртяха на сина си (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки бяха порицани от интернет потребители, след като завряха торта за рождения ден в лицето на сина си в игрив и добре познат трик, правен от години на рождени дни по целия свят.

Елза, която е майка на три деца, се вижда как бута главата на сина си в тортата за рождения му ден, докато бащата Крис се усмихва на заден план. Актьорът сподели снимка на веселото семейни събитие на страницата си в Instagram, но след това тя предизвика дебат между последователите му. По-малко от 24 часа след публикуването си постът събра повече от един милион харесвания.

Към снимката Хемсуърт написа послание в чест на рождения ден на близнаците си Саша и Тристан, като каза "Честит девети рожден ден на моите двама малки мъже! В тази къща има само един начин да се яде торта и той е мама да ти забие главата в нея с лицето напред!!!" - допълни той.

От шеговитото описание става ясно, че това е реакцията на Елза, когато чува сина си да ѝ казва, че предпочита ванилова торта, а не шоколадова.

Въпреки безобидната шега феновете на семейството се включиха в коментарите, за да обсъдят дали номерът, който Хемсуърт са извъртели на сина си е забавен или твърде груб.

Един раздразнен последовател пише: "Не мога да разбера защо хората навират лицето на децата си в тортата, но както и да е."

Друг пък каза: "Това е толкова жестоко.", а трети написа: "Защо хората си мислят, че това е смешно?".

Фен на семейството обаче твърди: "Съгласен съм. Мисля, че е смешно."

Той беше подкрепен от: "Защото е смешно и е семейна традиция и дава на децата спомен, на който да се смеят, а след това те очакват с нетърпение това да се случи на техните братя и сестри и просто се забавляват заедно."

"Това е правилният и единствен начин да се яде вкусна шоколадова торта...", подкрепя твърдението на австралийския актьор друг потребител.

"8 години е страхотна възраст... да си забиеш лицето в шоколадова торта", пише още един с емотиконка на смеещо се лице.

Един шокиран фен написа: "Насилие? Това е просто игра! Тези деца ще пораснат и ще могат да се шегуват, а няма да бъдат малки феи, които смятат, че да си потопят главата в глазура е насилие."

Развеселени фенове отбелязаха, че Крис е заел "поза на горд баща" на фона на случващото се, а от снимката личи, че всички се забавляват.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА