Last news in Fakti

13 Април, 2023 16:45 5 390 20

Защо мъжете изневеряват, но никога не напускат съпругите си

  • изневяра-
  • мъже-
  • любовници-
  • съпруги

Аманда Гоф, която някога е била успешен ескорт, а сега е автор и терапевт за двойки,издава защо мъже изневеряват

Защо мъжете изневеряват, но никога не напускат съпругите си   - 1
Снимка: Shutterstock

Има две неща, в които мъжете са ненадминати. Първото е да разделят любовта и секса, а второто е да послъгват. Когато са си намерили секс и любов, но от две различни жени.

Днес Аманда Гоф, която някога е била успешен ескорт, а сега е автор и терапевт за двойки, ни издава защо толкова много мъже изневеряват, но така и не напускат съпругите си.

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Goff (Samantha X) (@amandagoffofficial)

"Много женени мъже са ми казвали, че ако съм в хубава връзка, която искам да съсипя, просто трябва да отида до олтара с половинката си", казва тя.

Следващият много важен урок, който Аманда научава от господата е, че те не търсят изневяра толкова много заради самия секс, а заради тръпката и връзката, която установяват с някоя нова жена в живота си, пише woman.bg. Тя споделя, че във времената, в които е работела като ескорт, най-исканата услуга от клиентите ѝ била да влиза в ролята на гадже, което дори не включвало секс повечето пъти.

А ето и трите основни причини, според нея, заради които мъжете изневеряват на жените, но и в същото време не ги напускат:

Защото искат да си поговорят с някого

Всички имаме нужда да си поговорим с някой непознат от време на време. А когато един мъж иска разговор с непозната жена, в повечето случаи това означава, че той не иска да изглежда раним в очите на съпругата си. Затова търси външен отдушник, който няма да го съди за слабостите му.

Искат любовна игра

С годините сексът става някак по-скучен и повечето двойки го правят на бързо, без излишни заигравки в началото. Всъщност, мъжът копнее да прекара часове в леглото в ласки, но когато се почувства отхвърлен от половинката си, той започва да търси тази тръпка на друго място.

Ако са им изневерили

Много мъже изневеряват напук. Клишето, че жените са верни, а мъжете не е истинно, но просто мъжете по-трудно прикриват изневерите си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бабун

    9 2 Отговор
    Аз пък предпочитам да си хебна, може и мълчешком.
  • 3 мани мани

    20 4 Отговор
    понеже си хващат грозотии! от няма и накъде ... после ако срещнат по-хубава и е будала да се излъже да си легне с тоя гламавия и ето ти изневяра ... справка: сега ергенинот ще вземе убаата елена в кавички, ше се оженят, но той не я харесва истински, ама тя все пак ще го възпроизведе и ще му шета из дома и отгледа детето, а той ще си хойка из света и изневерява при 1 възможност и те така :)

    Коментиран от #15

  • 4 цербер

    17 0 Отговор
    Аманда Гоф, която някога е била успешна ескортка(или компаньонка срещу заплащане), а сега е авторка и терапевтка за двойки и тройки,
  • 5 Боби репортерката

    13 0 Отговор
    Дойде време с диана да гледаме 150 крави и 200овци в родопите

    Коментиран от #10

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Един

    7 0 Отговор
    Факт!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Омъжването е трудничко, бракът е ад

    13 2 Отговор
    Хубавото нещо, никой няма да го нарече с думата "брак".

    Коментиран от #14

  • 12 Защото

    11 2 Отговор
    Жените си вдигат крачетата ! Ако не го правеха , как точно да изневеряваме ?!

    Коментиран от #13

  • 13 Като проявиш

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Защото":

    сила на характера - ето как!
  • 14 Защо да е

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Омъжването е трудничко, бракът е ад":

    Защо да е ад?

    Коментиран от #19

  • 15 Елена е хубава

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "мани мани":

    без кавички. Със силен грим, тъмно червено червило и с бретон изглежда невероятно (като последната и фотосесия с черната прозрачна блуза, справка: Инстаграм). Освен това като човек е много интересна и просто страхотна. За Евгени не мога да кажа същото - изобщо не е привлекателен (единствено очите му са до известна степен хубави), а и с този нисък ръст. А за поведението му да не говорим!
  • 16 Батко

    3 0 Отговор
    комшийките и колежките трябва да се уважават по често
  • 17 Мъжете

    3 0 Отговор
    са бавноразвиващи се по природа (проговарят и прохождат по-късно - факт). Какво да се очаква от тях? Освен това са по развратни от жените, няма неизневерил мъж. Честито. Ако искаш беля на главата - омъжвай се.

    Коментиран от #20

  • 18 Повечето

    9 0 Отговор
    мъже се женят за наистина грозни или невзрачни жени от страх и комплекси. После само използват красивите за секс. А ако жената е умна, не припарват до нея - пак от несигурност в себе си. Само че, пропускат факта, че грозната лесно се "дава", а хубавата си знае цената (имам предвид нормалните жени, не днешните отпадъци). А как се събуждаш и ядеш на една маса с грозна жена, не искам да си мисля.
  • 19 Свободата преди всичко

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Защо да е":

    Защото никой не те учи как да живееш с другия човек и докъде да му позволяваш да иска от теб. И все пак си е "брак" - хората се унищожават взаимно в рамките на тази хубавина. Аз двайсет години бях в два брака един след друг и вече се наслаждавам на своята свобода - не правя секс, не ям месо, не ям захар, не пия, не пуша и тези зависимости не ме държат за гушата. Помагам на децата, които вече са самостоятелни. Така разбирам свободата. Проблемът е, че не всеки може като мен.
  • 20 Морски

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Мъжете":

    Като са бавноразвиващи, защо получават по-големи заплати ? Защо в професиите, винаги мъжете са лидерите ? Анализирай това.