Last news in Fakti

22 Април, 2023 07:00 8 822 3

Дневен хороскоп за 22.04.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за почивка за Стрелците

Дневен хороскоп за 22.04.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Работата у дома никога не свършва, затова не позволявайте недовършените неща да ви подтискат. Отворете широко прозорците на душата си и излезте навън. Позволете си да дишате свободно.

Телец

Днес ще трябва да претеглите приходите и разходите. Добре е да се замислите как да увеличите постъпленията и да не изпадате в безсмислени самоанализи. Не се изкушавайте да вземате пари на заем, много трудно ще ги върнете.

Близнаци

Бихте могли да докажете детективските си качества при разбулване на секретна информация. Концентрацията ви и способността да разнищвате загадки ще са на нужната висота. Само не се заблуждавайте, че можете всичко, защото изтрезняването от тази заблуда може да е доста болезнено.

Рак

Много подходящ момент да се откажете от вредните си навици. Излишъкът от енергия може да ви накара да действате необмислено. Усеща се желанието ви за конфликти, овладейте го. Самооценката ви днес може да се окаже доста измамна.

Лъв

Събота е денят на Сатурн, управителят на вашия знак. Затова и съботата е ден за равносметки и отчитане на резултатите. Затова събота е и ден за излизане в планината и също за усамотяване. Хубаво е да помълчите малко.

Дева

Май сте си поставили твърде много задачи за днес, а в същото време искате просто да поскитате и да побъбрите с приятели. Защо не промените графика си, в крайна сметка сами сте се набутали в този калъп. А и не всичко е толкова неотложно.

Везни

Днес е подходящ ден да въплътите идеите си, не мързелувайте, а действайте. Възможни са финансови проблеми, не се прекалявайте с разходите.

Скорпион

Огледайте се, ослушайте се, вдишайте цялата красота и цъфтеж и благодарете на живота, който тече и през вас!

Стрелец

Хубаво ще е днес да си дадете почивка, все пак, подходящ ден е. Дайте на ума си приключение сред природата,вместо анализ и подреждане.

Козирог

Днес ще ви се наложи да се потрудите сериозно. Мърморенето и недоволството едва ли ще ви помогнат, така че просто се залавяйте за работа. Добре е да не влагате ненужни емоции и да не се преуморявате, защото нервната ви система е силно пренатоварена.

Водолей

Днес ще имате нужда от по-голяма доза търпение, все ще се намери кой да ви ядоса. Проявете повече разум и не се впускайте в спорове и безкрайни обяснения. Не се учудвайте и не се дразнете от глупостта на хората, за да не останете неприятно изненадани.

Риби

Чаровни сте не ще и дума, но сте склонни да използвате чара си, за да направите някои дребни пакости. Е, ако не прекалявате, всичко ще е наред, дори малко по-забавно от обикновено.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    Благодаря

    Коментиран от #3

  • 2 Телец♉️

    2 1 Отговор
    Ние пари на заем не вземаме, имаме си достатъчно.
  • 3 ♒ Водолей

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Спрете с тия фалшиви хороскопи.