Last news in Fakti

24 Април, 2023 08:51 3 842 5

Димо Алексиев и Ралица Паскалева с пореден триумф в "Капките"

  • димо алексиев-
  • ралица паскалева-
  • капките-
  • като две капки вода

Те пяха Фамилия Тоника и вечната им песен "Приятелство"

След Великденските празници шоуто за имитации "Като две капки вода" се завърна с празнична вечер на българските дуети, пише actualno.com.

Първа на сцената се качи актрисата Яна Маринова, която се превъплъти в образа на Росица Кирилова, а заедно с нея песента "Избрах нарочно вас" пя и легендарният дует Благовест и Светослав Аргирови. Маринова се постара да пресъздаде Кирилова, а с подкрепата на братя Аргирови изпълнението ѝ беше приятно.

След нея от асансьора за имитации излезе Дара Екимова, която имаше доста сложната задача да влезе в образа на големия Георги Христов. На помощ ѝ се притече Петя Буюклиева. Заедно двете изпълниха песента "Пролет" и макар Дара наистина да беше затруднена, тя се справи действително много добре.

Следващият дует на сцената бе между Христо Гърбов в образа на младата певица Алма и Миро и техния хит "Повече". Гърбов направи типичното за себе си изпълнение - пълно с пародия. Когато актьорът не се чувства сигурен в някоя имитация, той обикновено я прави силно пародийно и тази вечер не беше изключение.

За разлика от него, Тома винаги се старае максимално - той трябваше да имитира Миро в дуета му с певицата Анелия и съвместната им балада "Завинаги". Изпълнението на рокаджията бе гледано от самия Миро в публиката, а то беше блестящо. Тома успя доста да се доближи до звученето на Миро.

Актьорът Христо Петков пък трябваше да имитира Стенли в дует с Любо Киров и парчето "Няма време". Самият Стенли също беше в публиката и искрено се радваше на случващото се на сцената. Изпълнението на Христо-Стенли и Любо Киров беше добро, макар гласово имитацията на Христо Петков да не беше много близка до оригинала.

Владимир Михайлов пък трябваше да имитира Любо Киров в дуета му с Михаела Маринова към песента "Мога". Владо Михайлов за пореден път разцепи и направи абсолютно блестяща имитация.

След него на сцената се качи Кали, която в миналото издание на шоуто спечели в образа на Ваня Костова. Тази вечер тя трябваше да имитира Галена в дуета ѝ с Криско "Красиви лъжи". Изпълнението им не беше нещо особено, макар че двамата видимо се забавляваха на сцената.

Керана пък трябваше да имитира Белослава в дуета ѝ с рожденика Орлин Павлов - "Всяка година по същото време". Тази вечер изпълнението на Керана сякаш бе най-добро от досегашните ѝ, тъй като спокойният глас на Белослава "укроти" този на Керана и я доближи максимално до оригинала.

На финала на "Като две капки вода" тази вечер излезе дуетът Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които пяха Фамилия Тоника и вечната им песен "Приятелство". Към тях се присъединиха и членовете на групата за един музикален празник.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец 2

    12 1 Отговор
    тези капки направо текат в сметките на халваджановците пък балъците да лапат мухи
  • 2 бушприт

    6 2 Отговор
    Керана е много красива и много хубаво пее. Много й отива къдравата коса. Димо и Ралица наистина направиха вълшебна песен и с Тоника се получи върха на сладоледа!
  • 3 Перо

    5 1 Отговор
    Тая защо не си гледа омекотителите, ами се занимава с най-кичозни шоута! Изглежда вече никой не я взима за кино и театър!
  • 4 Перо

    5 1 Отговор
    Това шоу не е за радост, защото е опростачващо!
  • 5 Хейт

    5 0 Отговор
    Искаше ми се да го гледам, ама нямах желание :) По италианската или испанската да речем, това е една от най-хубавите шоу програми - невероятни имитации и прекрасен хумор. Тук това е примитивизъм и пошлост: травестити, джендъри, кючеци, дразнещи водещи и участници, които откровено не могат да пеят. Халваджиян явно толкоз може.