Last news in Fakti

24 Април, 2023 14:12 1 191 5

Зрелищна битка за черни куртки в Hell’s Kitchen довечера

  • hell's kitchen-
  • готвачи-
  • кулинарно предаване-
  • нов етап

Тази вечер стартира нов етап в шоуто – червеният и синият отбор остават в миналото

Зрелищна битка за дълго чаканите черни куртки очаква зрителите на Hell’s Kitchen. Тази вечер стартира нов етап в шоуто – червеният и синият отбор остават в миналото, а кулинарите ще трябва да заслужат мястото си в следващата фаза. Един от тях ще си тръгне на крачка от получаването на мечтаната черна куртка.

Цветомира, Станислав, Наталия, Асен, Кристиан, Виолета и Васил ще се впуснат в кулинарно предизвикателство, в което ще трябва да готвят нова версия на ястието, с което за първи път са се представили пред шеф Виктор Ангелов. След първата фаза най-добрите ще вземат черни куртки, а останалите пет ще се борят в ново кулинарно изпитание.

След като шеф Ангелов се раздели с един от участниците, великолепната шесторка ще се впусне в битка срещу отбора на звездите. Роксана, Къци Вапцаров, Виктория Капитонова, Емануел Июджи и Мирослава Профирова отново ще бъдат застрашени от елиминация при загуба от черните. Изпитанието пред кулинарите ще е да готвят с жабешки бутчета и змиорка, а играта за предимство тип „Страх“ ще предизвиква искрен смях у шеф Ангелов.

Финалът на Hell’s Kitchen e все по-близо и това ще проличи и тази вечер след тежки думи в Кухнята на Ада, които ще се превърнат в повод за ново разделение.

Гледай Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    5 0 Отговор
    "Зрелищна битка за..." - как да прекратим домашното насилие, след като едно кулинарно предаване се рекламира с побоища?
  • 2 Този

    5 0 Отговор
    Така наречен шеф ангелов много си е повярвал изключително ангипагична личтост
  • 3 сърпи чук

    3 0 Отговор
    Някакъв пишман "шеф" овиква разни хорица , за да готвят бъркочи и спретват циркове за оскотялата публика.Жалка и тъжна картинка...
  • 4 Един

    2 0 Отговор
    ... просто ще сменя канала!
  • 5 русенец 2

    1 0 Отговор
    как не е ял бой някъде този противник измислен шеф