Last news in Fakti

24 Април, 2023 15:15 1 399 6

Момче със Синдром на Даун с главна роля в нов филм на Disney (ВИДЕО)

  • момче-
  • синдром на даун-
  • ноа матовски-
  • disney-
  • питър пан-
  • главна роля-
  • нов филм

Името на 15-годишния актьор в главна роля е Ноа Матовски

Ноа Матюс Матофски записа името си в историята. Актьорът със синдром на Даун получи главна роля в игрален филм на Disney.

15- годишният британски тийнейджър играе ролята на Слайтли, лидер на Изгубените Момчета, в новата адаптация на Питър Пан за Disney+.

Ноа разкри, че колегата му Джуд Лоу му е подарил незабравим ден, след като холивудската звезда купил сладолед за децата актьори на снимачната площадка.

В интервю за The Sun Ноа каза: „Един от любимите ми дни беше, когато Джуд нае ван за сладолед и го докара на снимачната площадка, след което сам ни сервира сладолед".

Младият актьор разказа колко му харесва проектът и особено много се наслаждава на заснемането на екшън сцените - включително тази, в която корабът се преобръща.

Той каза: „Беше невероятно изживяване, имах собствен трейлър и намерих много фантастични приятели. Всички се научихме да се бием с мечове, което много ми хареса. Имах много реплики за научаване за кратко време, но беше вълнуващо и наистина ми хареса."

Актьорът със синдрома на Даун открива, че Disney провеждат кастинг за филма чрез агенция за таланти, пише "Телеграф". След като решава да се пусне за ролята, Ноа сам записва и изпраща своя клип, който очевидно впечатлил режисьорите и продуцентите.

След като Ноа получил ролята, младият актьор се преместил във Ванкувър, за да снима новия филм на Дисни с майка си Катрин.

Снимките вече са приключили, а Ноа се надява да отиде в драматично училище и да бъде модел за подражание за други хора със синдром на Даун.

Ноа обясни, че условията не бива да възпират никого, като каза, че хората трябва „винаги да мечтаят за големи постижения“.

"Питър Пан и Уенди" тръгва на 28 април, по време на 100-годишнината на Disney.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    22 1 Отговор
    Надявам се, че момчето не е бяло и е поне от 23-тия пол.
    Изобщо, кой гледа американско/западно кино в последните години? Аз лично не мога да си представя психиката на такъв човек.

    Коментиран от #2

  • 2 да де

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Като нищо после ще му връчат и "Оскар".
  • 3 Аман тия са луууди

    15 1 Отговор
    Очаквано. Набутаха ги като модели, сега ще ги правиме Брад Пит. Не върви на добре тоя свят. Моля следващия път да е с същество с шест крака и две глави, чернна, от 528-я пол.

    Коментиран от #4

  • 4 ХАХАХА

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Аман тия са луууди":

    Ние имахме филм с такъв "артист" с режисьор Рангел Вълчанов и се казваше "Лачените обувки на незнайния воин ", но поне не беше в главната роля.
  • 5 ....

    1 0 Отговор
    Защо не се вижда в трейлъра?
  • 6 Вече

    3 0 Отговор
    са много, но са ми неприятни за гледане (меко казано).