Last news in Fakti

24 Април, 2023 18:59 5 365 38

4 известни производители на мъжки маратонки

  • маратонки-
  • модели-
  • марки

Още в началото на годината вече много от тях пуснаха най-новите си вълнуващи попълнения

Идва време за покупка на нови маратонки и се чудите към кои марки да се насочите? Днешната тема ще бъде за всички вас, които се двоумят на кой производител и модел да заложат, така че да получат комфорт, сигурност и надеждност при всяка стъпка. Независимо дали си търсите чифт оригинални маратонки за активно тичане или ежедневна обувка, с която да изкарате деня си, ние ще ви помогнем да направите правилния избор.

Предстои да ви запознаем с 4 известни производителя на маратонки, които се отличават с доказано качество и са способни да предоставят на всеки индивидуален стил и неотразимост.

  1. Adidas

Компанията Adidas измина дълъг път от своето създаване. Днес дори ни е трудно да ги разпознаем в някои от най-новите модели, с които не спират да ни изненадат. Точно и това е причината да ги поставим на първо място в днешната класация. Сериозният ъпгрейд в дизайна на Adidas маратонките определено впечатлява не само заклетите фенове на марката, но и такива, които до момента не са носели техни предложения.

Ако изберете да заложите на мъжки маратонки Адидас, определено няма да сбъркате. Пред вас ще се разкрие огромно разнообразие от предложения – от една страна класическите за бранда, с отличителните ивици отстрани, а от друга ще стоят най-новите им модели, изтънчени, със смели линии и силна индивидуалност, готова да преобрази визията на всеки. Определено това са маратонки, създадени да предоставят не само комфорт при носене, но и да бъдат водещ акцент във визията на модерния мъж.

  1. Nike

Няма как да не споменем водещото име сред спортните обувки – Найк. Компанията и в момента е във вихъра си и не спира да ни изненадва непрекъснато с разкошни предложения, създадени специално за нейните фенове и почитатели. Нека да разгледаме само последните им най-нови предложения, които определено владеят трендовете. Освен модерни и с уникална визия, мъжките маратонки Nike определено впечатляват и с безспорното си качество. Комфортът, който предоставят е просто несравним. Не случайно те са №1 избор сред топ атлети и спортисти от цял свят.

Ако си търсите удобна спортна обувка, с която да вършите с лекота дейностите, които обичате, то Найк е първокласен избор, който определено си заслужава.

  1. Puma

Като дъщерна компания на Adidas, производителят на Puma бе изправен пред трудното предизвикателство да се изтъкне сред две от най-големите имена в производството на спортни обувки. Но все пак те успяха. Днес най-новите модели маратонки за мъже определено „хващат окото“, но го задържат с качеството си и комфорта, който предоставят благодарение на специална иновативна технология за по-добро абсорбиране на ударите при всяка стъпка.

Търсите си надеждни маратонки за бягане? Или са ви нужни удобни маратонки за ежедневно тичане по задачи? Чифт оригинални маратонки Puma определено ви биха били от полза. Най-новите модели на производителя се отличават със спортна издължена визия, уникален дизайн и са налични в множество дръзки нюанси, с които определено ще се отличите със стил. Пума маратонките са предназначени, както за активни спортисти и трениращи, така и за всеки желаещ да разполага с чифт истински удобна обувка в ежедневието си.

  1. Jordan

Време е да завършим днешната тема и ще го направим подобаващо с най-обсъжданото име сред производителите на спортни обувки. Jordan е марка за ценители. Създадени от самите Nike, в партньорство с баскетболната звезда Майкъл Джордан, тези маратонки са за всеки, който желае визията му да се открои по най-добрия начин.

Най-новите модели на Jordan се придържат към класическото излъчване и стил, с някои забележими промени. Те са основно в нюансите и визията на някои от моделите на пазара, които изпъкват със свой собствен чар и характер. Особено подходящи за ежедневието, а защо не и на терена, тези мъжки маратонки са създадени за силни момчета, които знаят какво търсят във визията си. И определено няма да сбъркате, ако заложите точно на тях при избора си на нови маратонки.

Това бяха нашите 4-ри предложения от най-известните производители. Още в началото на годината вече много от тях пуснаха най-новите си вълнуващи попълнения и отново успяха да очароват почитателите си. Високото ниво на комфорт, което предоставят в съчетание с неотразимата си визия и богатото разнообразие от форми и размери ги прави любими на огромен брой търсачи на индивидуалност.

Време е и вие да се сдобиете с нови маратонки. Огромно разнообразие от оригинални маратонки ви очаква в магазин MixShop.bg – всички с доказано качество и произход. Възползвайте се сега от промоционалните предложения с безплатна доставка.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    11 6 Отговор
    Баклуци... асикс и он... Он ги поразвалиха, но още стават за хора с тясно ходило.
  • 2 Да, точно

    30 2 Отговор
    Има поне още два пъти по толкова качествени производители, които не дерат кожата на клиентите си. Не мерси, нито една от горните. Чао.

    Коментиран от #12

  • 3 Това

    21 7 Отговор
    Са обувки за селяндурите , които не са запознати с истински стойностните марки !

    Коментиран от #32

  • 4 ха ха

    7 2 Отговор
    Аз си избирам по рекламата. Отварям сайта и гледам за моя цвят. Ако няма моя цвят, значи не съм в таргет сегмента на компанията и подминавам... ;)

    Коментиран от #8

  • 5 И линк за маркови маратонки

    12 3 Отговор
    Поръчваш и гледаш произведено във Виетнам, Бангладеш и някъде другаде от п.си.м. Яка експлоатация и огромни печалби.
  • 6 Павел Николаев

    9 4 Отговор
    Факти никога не са чували за Hoka ...
  • 7 Гориил

    6 2 Отговор
    Те се съпротивляват и с всички сили искат да работят в Русия. Вече са измислени схеми и са разработени маршрути.Китайците разрязват тортата и отпушват шампанското.
  • 8 Реалист

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "ха ха":

    Много малко прозвеждат от твойте розовите:))
  • 9 Изтъркани джинси и бели маратонки

    7 5 Отговор
    Имам над 10 чифта от най-известните и скъпи марки маратонки ! Всеки ден изминавам с бързо темпо около 15 км .Най удобни за такова ходене са ми маратонките на Асикс , независимо ,че са среден клас маратонки .

    Коментиран от #13

  • 10 мидзуно

    6 1 Отговор
    са много добра марка
  • 11 честен ционист

    14 6 Отговор
    Аз винаги си взимам New Balance, защото има Z от двете страни на всяка обувка.
  • 12 Житен бегач

    8 3 Отговор

    До коментар #2 от "Да, точно":

    Е кои са тия толкова "стойностни" дето "не дерат кожата"? Я изборй 3-4 фирми да видим.
  • 13 Житен бегач

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Изтъркани джинси и бели маратонки":

    Асикс са фирма, не клас маратонки. Както всички изборени фирми, така и Асикс имат нисък, среден и висок клас маратонки със съответния комфорт и възможности.

    Впрочем, самата статия е малко странна, защото например Джордан са подмарка на Найк, а Пума бяха (вече не са) подмарка на Адидас, като Джордан е основно лайфстайл марка с един единствен сериозен спорт, в който прави сериозни спортни обувки - баскетбола, а Пума, имайки по-дълга история в спорта прави спортни обувки за повече спортове, но с изключение на футбола и донякъде бягането на писта, също са лайфстайл марка.
  • 14 Сотир

    5 9 Отговор
    На Копейкин любими са цвичките.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Леля Гошо

    2 6 Отговор
    Найк има само в пазарджишките села. Навсякъде другаде е Найки.
  • 17 По-здрава и удобна маратонка

    8 4 Отговор
    от Рийбок - няма! Списвача явно никога не е чвал за тази топ марка?

    Коментиран от #18

  • 18 рийбок

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "По-здрава и удобна маратонка":

    пресизън, милениум уолк(или както се казва) олд скул но вечни. има една марка не толкова позната в БГ- Тева, който произвежда супер маратонки и сандалетки, отделно тъмнърленд също гонят качество и добра цена, да не говорим за северното лице и тяхната продукция. всеки избира според вижданията си.

    Коментиран от #23

  • 19 Некой си

    1 11 Отговор
    NIKE са най-добрите маратонки !

    Коментиран от #22

  • 20 Верно сър

    6 3 Отговор
    Само Саломон!
  • 21 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    8 3 Отговор
    Имам маратонки Romika от преди 35 години, още са здрави...

    Коментиран от #24

  • 22 Никито е

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Некой си":

    най-скапаната, бързо късаща се маратонка след дървения адибас - мазол газ. Много рядко купувам от тия две чугунени марки!

    Коментиран от #25

  • 23 Житен Бегач

    12 3 Отговор

    До коментар #18 от "рийбок":

    Тук явно пишат главно хора, които не бягат (каквато е темата на тази класация).

    Ето ги основните играчи в този бранш, изброени по престиж и разпространеност сред бегачите. Всички те имат върхови модели, които са сравними. Найк, Адидас, Асикс, Мизуно, Саукони, Хока, Он. Това е голямата седмица. След това идват Брукс, Ъндър Армър, Ню Баланс с които се оформя топ 10. След това идват марки като Пума, Лулулемън, Алтра, Кипрун.

    Отделна категория са обувки за т.нар Трейл бягане, където отделни играчи са Саломон, Норт Фейс, Мамут, Салева, Мерел и т.н.

    Рийбок нямат нищо общо с бягането като спорт, и, че стно казано, са повече лайфстайл маратонки (далеч са от славните си години в баскетбола). Тимбърленд са обувки за "градско ходене" в гората. Нито са сериозни обувки за планина, нито имат сериозни спортни опувки. Нортфейс са серииозни неща за планина, но в традиционното бягане са точно никои.
  • 24 Житен Бегач

    5 5 Отговор

    До коментар #21 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    "Още са здрави", защото не спортуваш, и най-вероятно ги носиш от дъжд на вятър.
  • 25 Житен Бегач

    2 7 Отговор

    До коментар #22 от "Никито е":

    Найк и Адидас били "дървени марки"? :) Ако купиваш най-ниския и най-евтиния им клас от китайски сайтове, където дори не е сигурно дали ти продават оригинална обувка, може и да мислиш така. Хората, които ги ползват сериозно и познават класовете им, не мислят като теб.

    Коментиран от #27

  • 26 Ннн

    0 4 Отговор
    Пише се НАЙКИ !
  • 27 Ха-ха...

    5 3 Отговор

    До коментар #25 от "Житен Бегач":

    Послендния ми адибас е от 210 еврака, верно топлят, ама са абсолютно дърво, все едно нося дървени летни чехли Реплей. Онзи горе с бягането, футболист съм мъжки и само с рийбок бягам и ритам. Бетон отвсякъде. Точно затова ти казвам, че Никито ряпа да яде. Никито е маратонка за всеки, адибаса е за ретро мазохости, обичащи мазолите, а рийбока сделано в U.K., а не в адибас с триъгълната щампа, са маратонки за ценители. От 170 до 250 евра рибойци, макс 5-6 години, нон стоп пране в пералнята у крачолите на дънките, 2 процедури и постоянно натоварване. Хубавите модели са като ферари и ламборгини, трудно се намират. Цял живот рийбок нося, проблем с краката и бързо късане съм - нямал, а съм изявен спортист. Носете си Никито и Адибаса, не ми пречете!

    Коментиран от #31

  • 28 Скейтърче

    4 6 Отговор
    И за ходене в града най-удобни са ми скейт-кецовете. Маратонките са за селтаците, особено гореописаните "класически марки".

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Къде къде по добре марки

    3 0 Отговор
    ги няма в списъка
  • 31 Житен Бегач

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "Ха-ха...":

    Толкова си далече от реалността, че се чувствам длъжен да направя разяснения (главно за тези, които ни четат).

    Обувките за бягане не са на правени за да ТОПЛЯТ. Всъщност, повечето нормални обувки за бягане са направени за ТОЧНО ОБРАТНОТО - да са колкото се може по-проветриви, за да не се запарява крака от топлината и потта. Я дай модела на тези обувки от "210 еврака" да видим какво си си купил.

    Дай модела и на Рийбока, с който бягаш. Рийбок нямат нито един модел висок клас обувка за бягане (говорим за нормално бягане, не на писта на стадион с шпайкове).

    Класификациите ти са абослютно смехотворни. Адидас и Найк рулират всички маратони по света, но едните били "маратонки за всички", а пък другите били "за мазохисти". Минал съм през 30 модела и версии и на едните и на другите (да, сериозните бегачи не бягат с един чифт маратонки "докато се скъсат", защото смекчаването им отива далеч преди това да се случи, и всеки, който разправя как неговите свръхспециални маратонки "си ги ползва от 10 години и са си същите" си няма идея за какво говори) и мога да давам примери до припадък за това кое какво е, ако искаш няма проблем, само питай.

    За абсурдите, които пишеш за Рийбок, мога само да кажа: щом едни маратонки за бягане ги носиш "5-6 години" ми е ясно колко разбираш и какъв бегач си. Хубаво е да говориш, не е хубаво да се излагаш.
  • 32 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Това":

    Можеш ли да дадеш пример за истинска стойностна марка?
  • 33 А бе голяма несправедливост

    2 0 Отговор
    За жените по цял свят , взеха им най скъпото , истинските мъже , ся ще се лиготат с гайчовци
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Соваж бейби

    2 0 Отговор
    RICK OWENS baskets cuissardes и bottes късата версия после я купих ненормално удобни високият модел се съчетава и рокля ,никога не съм се вманиачавала в спортен модел обувка още повече съвсем обикновен модел и супер леки .
  • 36 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    всеки с Вкусът си
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.