Last news in Fakti

25 Април, 2023 11:58 3 026 8

Матю Пери ще изтрие името на Киану Рийвс от мемоарите си

  • матю пери-
  • актьор-
  • киану рийвс-
  • мемоар-
  • мемоари-
  • биографична книга

Пери признава, че споменаването на Рийвс е било "глупаво и подло" нещо от негова страна

Звездата от "Приятели" Матю Пери се появи на Фестивала на книгата в Лос Анджелис Таймс в събота и по време на панела каза на публиката, че планира да премахне името на Рийвс от бъдещите издания на мемоарите си от 2022 г. "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", пише vesti.bg.

Мемоарите са откровен разказ за борбата на Пери със злоупотребата с наркотици и пристрастяването, но миналата есен актьорът се сблъска с недоволство заради споменаването на Рийвс, което някои счетоха за обидно, включително в един откъс за смъртта на приятеля му Ривър Финикс през 1993 г. Ривър и Киану бяха изключително близки приятели преди смъртта на обещаващия млад актьор.

"Ривър беше красив човек, отвътре и отвън - твърде красив за този свят, както се оказа. Изглежда, че винаги загиват наистина талантливите момчета", пише Пери. "Защо оригиналните мислители като Ривър Финикс и Хийт Леджър умират, а Киану Рийвс все още се разхожда сред нас?"

Преди това Пери се извини за коментара, като в изявление пред People през октомври 2022 г. заяви, че е "голям фен" на Рийвс и просто е избрал "случайно име" в прозата. "Извинявам се. Вместо това трябваше да използвам собственото си име", добави той в изявлението.

В събота Пери отново се обърна към споменаването на Рийвс, като този път каза на публиката: "Казах глупост. Беше подло нещо, което направих", цитиран от LA Times.

"Извадих името му, защото живеем на една и съща улица", каза Пери по време на дискусията, като отбеляза, че "във всички бъдещи версии на книгата няма да присъства името му".

Въпреки че Пери вече се е извинил на Рийвс публично, в събота той също така спомена, че все още не се е извинил лично на звездата от "Матрицата".

"Ако се сблъскам с този човек, ще му се извиня. Беше просто глупаво", обеща Пери.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toчно Киану Рийвс

    48 0 Отговор
    пък е един от малкото, непокварени от цялата Холивудска мръсотия и опороченост..
    От една страна е обект на възхищение, но за съжаление други са примери за подражание на средно и нискоинтелигентната масовка...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 въпросче

    1 2 Отговор
    А Кейти Пери намеси ли се в спора?
  • 6 фен

    3 3 Отговор
    Джон Уик-ИЗВЕСТЕН.Другият,КОЙ БЕШЕ?
  • 7 съдията Дред

    1 0 Отговор
    Оригиналните мислители умират млади, щото белото не прощава. Тоя да се благодари , че е жив при неговите изпълнения.
  • 8 ха ха

    2 0 Отговор
    Къде е страхотният актьор Киану Рийвс,къде е Матю Пери -известен само с участието си в сериалчето /Приятели/. Няма никаква база за сравнение,излял си завистта.Писна ми от всички актьори от този сериал да лежат на стари лаври и периодично да се натрапват чрез него.