Last news in Fakti

2 Май, 2023 15:17 6 269 3

Трите най-обидчиви зодии

  • зодии-
  • шеги-
  • обида

С тях шега не бива

Трите най-обидчиви зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Рак

Основната планета на този зодиакален знак е Луната. Тя отговаря за емоциите, така че Раците са много чувствителни. Те реагират остро на всичко, което ги обижда.

Ако човек е в добро настроение, той може да се шегува весело, да зарежда околните с оптимизъм, да споделя болката си и да изслушва събеседника. Но често всяко малко нещо се възприема от Раците като трагедия. Ако видят в думите ви „камък в градината си“, тогава те могат да се затворят в себе си и да спрат да общуват.

Причината за такава реакция на тази зодия се крие именно в тяхната уязвимост. Всяка дреболия може да бъде повод за негодувание. Понякога околните не разбират какъв точно е бил проблемът. Изглежда, че всички в компанията се шегуват и забавляват, а човекът изведнъж се обръща и си тръгва, без да обясни нищо. Раците никога няма да бъдат първите, които ще се помирят, дори ако са много притеснени от случилото се или се чувстват виновни. Когато емоцията е силна, те дори ще измислят план за отмъщение и последователно ще го изпълняват.

Дева

На пръв поглед Девите имат уравновесен характер, външно сдържани и земни, но в душите им кипи истински вулкан. Те са перфекционисти, които анализират всичко и постоянно се стремят към съвършенство.

Девите са второстепенни играчи, отличаващи се с търпение и сдържаност. Те са в състояние да създадат идеални условия за своите близки да работят и съществуват, предпочитат да не се конфронтират с другите и не изливат гнева си върху другите. Но ако представителите на този знак са обидени, тогава те не могат да дойдат на себе си дълго време, без да разбират несправедливостта и не е лесно да простят. Девите никога не забравят причинената им болка. Ако преди това сте били приятел на такъв човек и между вас е минала „черна котка“, ще бъде много трудно да си върнете доверието. Девите веднага поставят нарушителя в „черния списък“ и е малко вероятно някога да бъдат изтрити от него.

Такива хора обичат реда и организацията във всичко. За да ги ядосате или обидите, е достатъчно да правите всичко хаотично, а не по план. Те се дразнят от необузданото поведение или проявите на интимност на обществени места.

Една от причините за недоволството на Девите е тяхната критичност. Те забелязват всякакви недостатъци в хората и се опитват да ги посочат или коригират. Това може да раздразни околните. А Девите искрено не разбират защо не искат да приемат критиките им.

Но самите Деви често стават инициатори на помирението. Това може да стане, когато се успокоят, осмислят и анализират случилото се. Представителите на този знак имат критичен ум и здрав разум, така че трябва да им дадете време да се охладят и да разгледат ситуацията от различни ъгли.

Скорпион

Хората, родени под знака на Скорпион, имат сложен характер. Те са много противоречиви: от една страна, могат да бъдат изключително откровени и внимателни, от друга, хитри и отмъстителни. Те не обичат да парадират с емоциите си и не са склонни да допускат външни хора в живота си, но подобно на Раците, са силно чувствителни. В живота това са целеустремени и амбициозни хора, които могат буквално да газят.

Гневът, дразненето или провокирането на Скорпионите не си струва, рискувате да получите смъртен враг. Те могат да бъдат обидени по всякаква причина и ще скрият инцидента в паметта си за дълго време, като си го припомнят при подходящи обстоятелства. Скорпионите са едни от най-отмъстителните знаци на зодиака.

Отмъщението може да се промъкне след много години. Скорпионите помнят най-малките детайли и ако отдавна сте забравили за конфликта, тогава обиденият Скорпион се готви да удари. Понякога хората наоколо не разбират защо изведнъж идва такова отношение към тях.

Скорпионите са упорити, дори и да грешат, едва ли ще го признаят и ще се съгласят на компромис. Много е трудно да се разбере от какво е обиден такъв човек, тъй като той няма да се оплаква, считайки такова нещо под достойнството си, ще млъкне и ще се затвори в себе си.

Скорпионите никога не прощават предателството. Ако това се случи, вие ще бъдете окончателно изтрити от живота им. Така че не предизвиквайте ревността на любим човек, за да събудите интерес към себе си: това може да струва твърде много.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кадир

    5 0 Отговор
    Прозявам се.
  • 2 Иван

    6 3 Отговор
    Дева, отвратителна зодия.

    Коментиран от #3

  • 3 Скорпи

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Много правилно. Хем ограничени и скучни, хем се обиждат