Last news in Fakti

13 Май, 2023 09:48 5 430 4

Двойка от "Един за друг" разбра, че чака бебе и прекрати участието си (ВИДЕО)

  • един за друг-
  • бебе-
  • двойка-
  • любов-
  • риалити-
  • шоу-
  • състезание-
  • родители

Виктория и Георги разбраха в шоуто, че ще стават родители

Вълнуваща и много емоционална бе предпоследната седмица в любовното състезание „Един за друг“, в която една от най-младите двойки в шоуто научиха радостна вест.

Виктория и Георги потвърдиха съмненията си, че Вики е бременна след положителен тест и преглед при специалист. Неочакваната новина бе посрещната с искрено щастие от останалите участници. Деликатното състояние на Виктория не позволи на бъдещите родители да продължат участието си в изпитанията, въпреки че те останаха във вилата на любовта, за да споделят емоциите и да подкрепят финалистите в надпреварата.

Четири двойки продължават към последните игри, след като тази вечер никой не напусна предаването – Габриела и Десислав, Димана и Христо, Кристина и Артьом и Виктория и Явор. С помощта на любими участници от сезон 3, партньорите успяха да натрупат значителни суми, които да добавят към сметките си в генералното класиране. Последните две игри пък бяха изключително екстремни и с много адреналин.

В първото изпитание партньорите трябваше да демонстрират отлична комуникация и баланс, за да не потънат под водата заедно със залозите си. Финалистите от сезон 3 Гергана и Радослав имаха ключова роля – благодарение на успешното им представяне, времето в състезанието бе увеличено с 25 секунди. Бонусът се оказа от особено значение за Виктория и Явор, които единствени успяха да се преборят с водното предизвикателство в указаното за целта време. Играта за дамите от други две двойки – Димана и Габриела, бе особено рискова и се наложи да бъде предварително прекратена.

Второто предизвикателство вдигна адреналина на двойките с екстремни дрифт обиколки по специално трасе с разположени по дължината му изображения от изпитанията в предаването. Целта бе те да си спомнят снимки от кои четири игри липсват. Отлична памет и изключително хладнокръвие показаха най-младите в „Един за друг“ – Габриела и Десислав, които познаха всички пропуснати състезания и спечелиха 5000 лв. Вторите – Кристина и Артьом, добавиха 3000 лв. към сметката си, а Димана и Христо станаха трети с бонус от 1000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 електрошок

    7 1 Отговор
    Нека,хубаво,повече бебета да има в България,че се стопихме!
  • 2 ИВАН

    5 4 Отговор
    Да, България има нужда от добре възпитани българи - в патриотичен дух, ама точно тия, които са хукнали за пари да правят подобни поврътни не знам как биха си възпитали детето ... прекалено тъпи са тия развлекателни предавания.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тъпо ми е

    4 2 Отговор
    Продуцентите се чудят каква ли не простотия да измислят белким някой гледа буламача им. Смешни двойки, смешни игри заемащи място в ефира. Не, благодаря