Last news in Fakti

15 Май, 2023 07:00 5 663 0

Дневен хороскоп за 15.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какво ще бъде началото на седмицата за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 15.05.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не бъдете прекалено критични към себе си и позволете на околните да ви засвидетелстват добрите си чувства. Не са изключени някои спорове и обиди, но не си ги слагайте на сърце, простете.

Телец

Ще гледате философски на света и на нещата, които ви се случват. Хубав ден да пътувате нанякъде или да се запознаете с нещо, което до този момент ви се е струвало чуждо и далечно.

Близнаци

Доста противоречив изглежда днешният ден, миговете на радост от живота ще се сменят на моменти на недоволство и обратното. Не градете големи планове, за да не останете после разочаровани.

Рак

С поведението си може да поставите на изпитание търпението на близките си. Това може сериозно да помрачи празничното настроение. Малко усамотение ще ви се отрази добре и ще възстанови вътрешния ви мир.

Лъв

Подредете си отрано нещата, за да избегнете недоразуменията. Слушайте по-внимателно, онова което ви казват. Денят би могъл да е много успешен, ако сами не си поставяхте капани поради разсеяност.

Дева

Не се впускайте в обсъждания и философски спорове. По-добре потърсете начин да балансирате желанията си и паричните възможности за забавления.

Везни

Доста ангажиран ден като за начало на седмицата, но при добра организация бихте могли да свършите дори повече от очакваното. Добре е да не се отказвате от замислите и плановете си.

Скорпион

Настроенията ви ще са доста променливи, нещо което ще ви е трудно сами да си обясните. Желанието ви да бъдете свободни и да излезете извън нормите може да срещне съпротивата на близките ви. Направете компромис между желанията и задълженията си.

Стрелец

Поставили сте си твърде амбициозни задачи за днес и може да ви дойде нанагорно. Така или иначе светът няма да свърши, затова не се напрягайте, карайте бавно и спокойно, пък каквото сабя покаже.

Козирог

Днес ще трябва да изпълните някои семейни задължения, като част от тях няма да са ви особено приятни. Избягвайте споровете, особено на политически теми, само ще ви раздразнят.

Водолей

Първата половина на деня ще е доста разсеяна за вас, но пък може да получите някои сериозни прозрения. Трудно ще успявате да контролирате нещата, така че просто се оставете в ръцете на съдбата.

Риби

Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията, но по-късно ще разберете, че всичко случващо се е един урок за вас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА