Last news in Fakti

16 Май, 2023 13:45 24 461 0

Тази зодия ще се радва на нечуван успех през следващите 12 години

  • зодии-
  • астрология-
  • късмет-
  • успех-
  • юпитер-
  • лъв

Такъв шанс се случва само веднъж и той не трябва да се пропуска, категорична е руската астроложка Василиса Володина

Тази зодия ще се радва на нечуван успех през следващите 12 години - 1
Снимка: Shutterstock

Хванете ли навреме късмета за опашката, той ще остане с вас през целия годишен астрологичен цикъл, категорични са астролозите.

Преди дни руската специалистка и телевизионна водеща Василиса Володина сподели добра новина за представителите на една зодия, които съвсем скоро ще се радват на невероятен успех и късмет в абсолютно всички начинания.

Нещо повече - този успех няма да е краткотраен, а може да продължи цели 12 години.

Щастливците, по думите на Володина, са родени под знака на зодия Лъв.

Слънцето, което управлява представителите на този зодиакален знак, се свързва с Юпитер в Девети дом и пред Лъвовете ще се открият невероятни възможности.

През втората и третата декада на май, по думите на астроложката, представителите на Знака ще са истински любимци на Съдбата. И животът им наистина ще бъде невероятен - ще имат късмет във всички начинания, на работа и в бизнеса нещата ще се подреждат по страхотен начин, ще имат изключително добри моменти и в личния живот.

Очертават се и много нови полезни запознанства.

Володина предупреждава представителите на знака за още един много важен факт - успехът може да бъде удължен с години.

Ако хванат късмета за опашката, действат и успеят да реализират всички подаръци на Съдбата, положителният период може да бъде удължен за целия астрологичен годишен цикъл, тоест за цели 12 години, пише jenata.blitz.bg.

Астроложката е убедена, че Лъвовете ги чакат само страхотни дни. Важно е да обръщат внимание само на най-грандиозните и важни неща, да не бъдат мързеливи и да не се страхуват.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА