Last news in Fakti

19 Май, 2023 07:00 6 007 0

Дневен хороскоп за 19.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Телците

Дневен хороскоп за 19.05.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко объркани ще се чувствате днес, което като цяло не е типично за вас. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Много добре знаете, че това е нож с две остриета. Бъдете искрени.

Телец

Хубав ден за вас. Сякаш нещата, за които сте си мечтали започват да добиват кръв и плът. Не отхвърляйте подаръците на съдбата, приемете ги с благодарност.

Близнаци

Случайно ще научите интересни неща, които ще направят живота ви много по-пъстър и забавен. Само внимавайте как ги разказвате, да не пристигнат в неузнаваем вид до вас.

Рак

Най-изненадващо ще получите обратно нещо, което сте прежалили и това естествено ще направи деня ви много по-приятен.

Лъв

Днес активно ще действате по въпроса за самоутвърждаването си, но с това ще правите по-скоро странно впечатление, отколкото да постигнете истински значим резултат.

Дева

Каквото и да се опитвате да правите днес, няма да получите конкретен резултат. Най-добре е да се захванете с нещо по-творческо и различно. Ден за мечти и копнежи.

Везни

Желанието да сте независими може да ви накара да направите доста необичайни неща днес. Едва ли ще промените нещо само с това инцидентно недоволство, околните може да го приемат като обичайното ви мърморене.

Скорпион

Ден, в който трябва да си направите някои поуки, макар че това ще се случи по доста странен начин. Важното е да не пропуснете уроците на съдбата, че следващия път ще са още по-трудни.

Стрелец

Този ден може да ви се стори безкраен заради ангажиментите, които сте поели. Опитайте се да се владеете по-добре и не се сърдете заради неразбориите другиму, сами трябва да поемете отговорност за онова, което се случва.

Козирог

Днес може да се чувствате странно безгрижни и да ви се иска да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате възможност да го направите без притеснения. Все пак не споделяйте с всички какво ви е на сърцето, че може и да ви урочасат.

Водолей

Днес ще сте по-напрегнати от обикновено и околните трудно ще разбират настроенията ви. На това отгоре може да сте безпричинно подозрителни. Не се поддавайте на подобни нагнетяващи обстановката настроения, не помагате никому и вие сами го знаете.

Риби

Доста добър ден за светски изяви. Днес спокойно можете да правите грандиозни планове и да разчитате на успех. Най-добре, обаче се развиват любовните ви дела, не се разсейвайте, а действайте, за да изковете “желязото, докато е горещо”.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА