Last news in Fakti

17 Май, 2023 11:49 3 157 6

Майката на Илон Мъск облече рокля на български дизайнер за корица на списание (СНИМКА)

  • мей мъск-
  • илон мъск-
  • корица на списание-
  • рокля-
  • български дизайнер

Поводът е специален – фотосесия за изданието InStlye, посветена на премиерата на книгата на Мей Мъск - “А Woman With a Plan”

Майката на Илон Мъск облече рокля на български дизайнер за корица на списание (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

„Една от най-влиятелните жени в света“ – така българският дизайнер Десислава Тошева определя майката на Илон Мъск – Мей Мъск, която блести с нейна рокля на корицата на списание.

Поводът е специален – фотосесия за изданието InStlye, посветена на премиерата на книгата на Мей - “А Woman With a Plan”.

View this post on Instagram

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

„Силните, забележителни жени като нея, са били винаги главен източник на вдъхновение за моя бранд етос, така че да видя една от най-влиятелните жени в света, облечена в моя рокля, е истинска и неповторима чест!“, добавя българският дизайнер.

Роклята е черна, обсипана с камъни, тежка, вечерна и е от най-новата колекция на модна къща Caviar Couture - “A Night At The Opera”.

Фотосесията е заснета на гръцкия остров Санторини, който самата Мей Мъск нарича „един от най-невероятните острови в света“.

25-годишната Десислава Тошевa е един от най-обещаващите български дизайнери, собственик на модна къща Caviar Couture. Нейни рокли бяха представени на кинофестивала в Кан миналата година, припомня ladyzone.bg. Тоалетите ѝ са красили престижни модни списания като Harper’s Bazaar, Elle и Vogue.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво!

    5 0 Отговор
    Ако и се случи пък да хапне бг боб яхния,може и да пръцне,пишете го че да знаят поколенията!
  • 2 Чайник

    3 1 Отговор
    Когато си поръчаш шеф Силвена Роу от Али Експрес.
  • 3 Палома бански старец

    1 0 Отговор
    Аз съм по боба и тартора по цяла вечер
  • 4 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Браво ,роклята е много хубава и отговаря на природата на майка му Cruella стайл камъчетата напомнят диаманти ,кралицата на мрака.Хубаво е когато се чуе че някой българин е признат в нещо позитивно не само българскато име да се слави с негатив .Повече успехи на това момиче само не разбрах защо се е кръстила Хайвер котюр доста тъпо име за модна къща все пак не е производителна ферма на хйвер

    Коментиран от #5

  • 5 Милон Ъск

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Там е работата, че никакъв хайвер няма в името на модната къща. Прикачам интервюто на мацето, което е създало бранда в което още в началото се обяснява как се е получило въпросното "хайверно" име. От първите букви на...

    Коментиран от #6

  • 6 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Милон Ъск":

    Благодаря за видеото разбрах историята и нищо не разбрах лепнала го е на френски а това си е чисто Caviar чукни в гуъгъл и виж ако не разбираш езика.После говори за скъпи рокли ооок казва се Haute couture и все пак значението е дреха шита на ръка всичките тези синци и блинг блинг по някога и уникална в един модел не става за пускане в пералнята... Жива и здрава да е хубавицата и много късмет по пътя на славата .Но заглавието е много снобарско с две думи черният хайвер го наричат тука
    Caviar ,шия рокли само за богати дами ... 😉🙃Като цяло се почва с името например Джани Верасаче,Том Форд....после колекция от котюр при всеки дизайнер има такава линия ,много бързо литва в небесата конкуренция много ?!Споменава
    ливанският дизайнер Elie Saab харесвам и аз обожавам тази марка ,имам само един костюм рок шик стил ,роклите му са уникално красиви и сватбените но марката е с името на човека и прави дрехи за всички хора ,надявам се че ме разбрахте