Last news in Fakti

21 Май, 2023 07:00 6 661 0

Дневен хороскоп за 21.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Лек и лежерен ден за Рибите

Дневен хороскоп за 21.05.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Телец

Днес ще трябва да проявите завидно търпение, ако искате нещата ви да се уредят. Можете да разчитате на помощ, но тя ще позакъснее и в най-нужния момент ще трябва да се справите сами с трудностите. Не изпадайте в униние, най-накрая всичко ще завърши благополучно за вас.

Близнаци

Ще задълбавате твърде много в подробностите и така ще загубите цялостния поглед към нещата. А той е дори по-важен. Правете нещата правилно.

Рак

Днес ще се наложи да отделите повече време за решаване на битови проблеми. Ще трябва да преразпределите функциите в семейството. Може да се наложи да се погрижите за здравето на някой немарливец към грижите за физическото тяло.

Лъв

Чуден ден, интересен, различен, необикновен. Важно е да има с кого да го споделите, кой да ви повярва, да ви подкрепи, да разделите с някого радостта си. Празнувайте приятелството.

Дева

Ден за постижения и реализация. Не си правете илюзии, не изпадайте в излишни подробности, просто действайте. Комуникацията е важна, но още по-важни днес са резултатите. Не се разсейвайте.

Везни

Ще имате нужда от повече свободно време, личните ангажименти ще имат приоритетно място. Любовните връзки разцъфтяват. Днес ще имате забележително присъствие, където и да отидете. Намерете време вечерта за някое културно мероприятие.

Скорпион

Чувствата ви днес ще са толкова силни, че ще стряскате околните. Опитайте да се контролирате по-добре, иначе нещата ще станат неуправляеми.

Стрелец

Склонни сте да клюкарствате днес ей така, за да се почувствате като част от една група. Внимавайте, може да ви въвлекат в непочтени отношения.

Козирог

Дайте си сметка, че парите, с които разполагате, са резултат на собственото ви отношение към света. Важното е да сте последователни, дори когато се променяте.

Водолей

Желанието Ви да отхвърлите всичко старо е напълно обосновано, но изчакайте понеделник и тогава започвайте с новите неща. Подходящ ден за приключване и разчистване. Днес сте особено раними, затова се опитайте да не давате ухо на приказките около вас.

Риби

Лек и лежерен ден. Не се опитвайте да се скриете или да избягате от неща, които Ви дразнят, така те няма да изчезнат. Бъдете смели, изправете се срещу онова, което Ви плаши и вижте, че не е нито толкова голямо, нито толкова страшно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА