Last news in Fakti

8 Октомври, 2013 17:28 1 474 0

Том Ханкс призна, че страда от диабет от втори тип

  • том ханкс-
  • диабет-
  • филм

Актьорът ще може да контрулира болестта с диета и значително смъкване на тегло

Том Ханкс страда от диабет от втори тип, съобщава "Холивуд рипортър".

Това призна самият актьор по време на гостуването си във вечерното шоу на Дейвид Летерман. Той обясни, че болестта му е била открита наскоро след преглед при личния му лекар. Тя била следствие от проблемите му с висока кръвна захар, тормозещи го през последните 20 години.

Според някои медици за болестта може да е допринесло и постоянното качване и сваляне на килограми от 57-годишния актьор при подготовката му за различни роли.

Диабет тип 2 е най-честата форма на заболяването, която се характеризира с невъзможността на организма да произвежда необходимия за тялото инсулин. Тя обаче може да бъде контролирана чрез подходящо лечение и правилна диета. Ханкс ще трябва да смъкне и значителен брой килограми от теглото си. Лекарят на актьора дори го е посъветвал да се опита да достигне теглото, което е имал в гимназиалните си години. Самият той обаче признава, че ще му е невъзможно да достигне 45-те си килограма от тогава.

Двукратният носител на награда „Оскар“ се готви за премиерата на най-новия си филм - „Капитан Филипс“. Много критици вече прогнозираха, че е твърде възможно ролята да му донесе отличието на Американската киноакадемия за трети път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА