Last news in Fakti

29 Май, 2023 07:00 5 508 0

Дневен хороскоп за 29.05.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за радост и игри за Рибите

Дневен хороскоп за 29.05.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко по-рязко ще реагирате днес, което няма да е от полза за взаимоотношенията ви. Дръжте се като зрели хора, овладявайте чувствата си и поемете отговорност за поведението си.

Телец

Грижете се за себе си по най-добрия начин, на който сте способни. Отделяйте задължително време за физическа активност, но не се претоварвайте. И най-важното не се товарете с чужди проблеми, решавайте своите си.

Близнаци

Възможности има в изобилие, но готови ли сте да ги вземете. Животът е като шведска маса, на него има всичко, вие избирате. Не чакайте, действайте.

Рак

Ако не сте в състояние да се справите с определена задача, просто навреме се извинете и я върнете на поръчителя. Не си струва да се товарите и измъчвате излишно.

Лъв

Днес прекалено много анализирате, разсъждавате, търсите факти и обяснения. Може би е по-добре да се отпуснете и да не пречите на нещата да следват естествения си ход. Една разходка навън може много да ви помогне да намерите вътрешния си център.

Дева

Опитвате се да контролирате ситуациите по всички възможни начини. А трябва просто да потърсите подкрепа, да споделите отговорността. Знаете, че няма незаменими хора, така че отдъхнете и просто правете каквото трябва.

Везни

Обърнете се към целта си. Имате ли такава изобщо? Ясна ли ви е, мотивира ли ви? Помислете над въпроса кое е важно за вас и заради какво се будите сутрин, включете вътрешния си двигател!

Скорпион

Всяка минута, която се изплъзва в небитието е уникална. Не я губете в упреквания и негативни мисли, използвайте енергията ѝ, за да създадете нещо красиво. Сътворявайте живота си всеки миг.

Стрелец

Не си струва да недоволствате заради лошите новини, създайте си добри. Вие имате толкова огромен ресурс от оптимизъм, че можете да го дистрибутирате. Просто го отключете.

Козирог

Не чакайте партньора да направи нещо за вас, вие първи направете крачката. Покажете благодарност, покажете разбиране и всичко би било другояче.

Водолей

Другите ще проявяват загриженост и внимание към вас. Не драматизирайте излишно, просто позволете да направят нещо хубаво за вас, заслужили сте го.

Риби

Ден за радост и игри. Подхождайте творчески към всяко нещо, което трябва да направите. Измисляйте си, забавлявайте се, бъдете като децата, които живеят точно в сегашния момент.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА