Last news in Fakti

31 Май, 2023 12:31 5 579 4

Блейк Лайвли точи лиги по "пикантния" Райън Рейнолдс (СНИМКИ)

  • райън рейнолдс-
  • блейк лайвли-
  • двойка-
  • холивуд-
  • мускули-
  • семейство

Холивудската двойка показа, че поддържа огъня жив във връзката си след четири деца

Блейк Лайвли точи лиги по "пикантния" Райън Рейнолдс (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

35-годишната актриса Блейк Лайвли публикува в социалните медии в неделя колко много се радва на 46-годишния Райън Рейнолдс, след като той пусна своя снимка с риза без ръкави, която изважда на показ бицепсите му, пише vesti.bg.

„Лятото в Ню Йорк ме кара да съжалявам за начина, по който се отнасях към зимата в Ню Йорк“, написа актьорът под снимка, на която е облечен в бял потник и каки панталони, ​​докато седи сред природата. Лайвли, която сама е направила снимката, също сподели летния кадър със заобикалящи го емотикони на лют сос срирача, черен пипер и знак, който гласи: „Внимание: Изключително пикантно“.

Публикация, споделена от @world.celebrity.magazine

Двойката, която сключи брак през 2012 г., са щастливи родители на дъщери Джеймс, 8, Инес, 6, Бети, 3 и четвърто дете, което посрещнаха тайно по-рано тази година, чието име все още не са разкрили. Въпреки че двамата може да са заети с пълна къща, те често използват социалните медии, за да се подкрепят един друг, но и да се шегуват един с друг в закачливи постове.

Така например Лайвли критикува съпруга си заради не толкова звездните му мотоциклетни умения или когато спасил костенурка, но се виждали мускулестите му ръце.

„Трябва ли да вярваме, че това не е публикация за хубавите ти ръце?“, написа Лайвли в Instagram на съпруга си, след като той публикува снимка на костенурка, която се крие под колата му през юли 2021 г. По време на спасителната мисия мускулите на Рейнолдс изпъкват, докато той вдига гигантската костенурка, а съпругата му нямаше как да подмине това.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Западната шизофрения и манипулация

    0 14 Отговор
    Продължава с пълна сила
  • 2 Предвиждам до година и половина

    3 10 Отговор
    Псевдо националистите изповядвящи юдаизъм да паднат в гроба с партията им
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Те се подкрепяли и шегували през

    0 2 Отговор
    Социалните мрежи - аман, бе, аман от стойки и чупки, аман от позьори! Говорете си помежду си, по-лесно е!