Last news in Fakti

3 Юни, 2023 19:45 4 674 27

Сексолог разкри критериите, по които мъжете оценяват жените на първа среща

  • сексолог-
  • мъже-
  • жени-
  • първа среща-
  • критерии-
  • впечатление

Вижте какво казва най-известният сексолог в YouTube Дмитрий Гухман

Сексолог разкри критериите, по които мъжете оценяват жените на първа среща  - 1
Снимка: Shutterstock

Най-известният сексолог в YouTube Дмитрий Гухман реши да помогне на момичетата да се подготвят за първа среща. Ето 5 съвета, които определено ще ви подскажат как да направите страхотно впечатление.

Психологът-сексолог Дмитрий Гухман е известен със своите интересни видеоклипове в Youtube, посветени на проблемите във взаимоотношенията между жените и мъжете, пише woman.bg. Освен че учи нежните половинки да работят върху самочувствието си и да обичат себе си, Дмитрий дава практически примери как да започнем здрава, надеждна и щастлива връзка с точно този мъж, чието сърце искаме да пленим. В интервю за WDAY Дмитрий Гухман разкрива по какви критерии наистина мъжете оценяват една жена по време на първа среща:

1. Външен вид

Ако нещо от външния вид на една жена напомня на мъжа за някого от неговото семейство, това е положителен сигнал. В такъв случай той може да си помисли: "Тази жена е като от "моя род". Когато мъжът забележи на лицето на дамата черти, които наподобяват тези на някого от неговия род, подсъзнателно я възприема като "своя". Познатите физически белези го привличат към нея. Затова е важно да не пренебрегвате естествения си чар и да не залитате много-много по козметичните корекции, ако той вече е бил привлечен от вашето естествено излъчване.

2. Здраве

За мъжете е много важно да усещат на подсъзнателно ниво, че жената няма здравословни проблеми и лоши навици. Няма нужда да изливате една трета от парфюма върху себе си, достатъчно е леко да впръснете зад ушите и на китките си! Мъжете харесват естествения аромат на жената. Чрез парфюма той няма да ви усети. Устната хигиена, разбира се, също е от значение. Пълноценният сън, здравословната храна – всичко това влияе на чара и излъчването на една жена и я превръща в магнит за всеки мъж.

3. Небрежно-елегантен стил

Не се престаравайте с облеклото си на първа среща. Прекалено разголеният или пък твърде официалният стил могат да стреснат и дори отблъснат един мъж. За да изпита привличане към вашата особа, трябва да заложите на лекия, небрежежно-елегантен, но в никакъв случай натрапчив стил. Избягвайте провокативния стил, разголващ определени части от тялото. Тежките бижута, силният грим също не са добра идея.

4. Статусът на жената

Мъжете наистина гледат икономическия статус на една жена. Ако имате възможност да вземете със себе си на срещата красива маркова чанта, скъп телефон, а защо не и да дойдете с колата си, непременно го направете. В главата на мъжа веднага изникват мисли: "дава всичко най-добро, значи тя може да се грижи за себе си".

5. Енергията на женствеността

Всеки мъж усеща енергийното ниво на една жена и дали тя е в противоречие със себе си. Енергията са вашите мисли, които създават определени усещания в тялото и чувствата. Начинът, по който се чувствате, е начинът, по който действате, начинът, по който живеете! Трябва да ухаете на женственост, на уверена жена. Преодолявайте ограничаващите ви и негативни мисли, преборете се с психологическите и физически блокажи, освободете се от всякакви комплекси за себе си. Отидете на срещата, вярвайки в своята уникалност, неповторимост и красота.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    14 12 Отговор
    На първо място - дали сий подмила сливата.

    Коментиран от #15

  • 2 Грешна

    5 19 Отговор
    Теория .
    Путрофанова като покаже рублите , всички Русофили и целуват катерицата .
    Никой не гледа външния вид на дъртофелницата .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    13 4 Отговор
    Разговарят баща и син:
    - Тате имам три приятелки и се чудя за коя да се оженя. Искам съвет!
    - Виж сине! Давам ти 3000 лв. Дай на всяка по хиляда, изчакай няколко месеца и решавай.
    След няколко месеца:
    - Е, сине, какво стана? Какво направиха с парите твоите приятелки?
    - Ами, първата си накупи бижута и парфюми. Втората си купи смартфон, но купи един и за мен. А третата вложи парите си в бизнес, умножи ги многократно и сега ме кани за съдружник. Аз избрах третата!
    - Е видя ли, сине, че ти помогнах. Какъв е изводът, защо избра третата?

    Коментиран от #5

  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 5 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    - Защото има най-големите БОМБИ ‼️
  • 6 Гост

    8 12 Отговор
    За мен най важното е дали пуска на първа среща.

    Коментиран от #25

  • 7 Ехото...

    34 2 Отговор
    Моите критерии да два. На първо място , дали усещам сексуално привличане към нея ( да не се бърка с манекенски пропорции ) ! И второ , търся умна , интелектуална , и одухотворена жена ! Силиконовите кукли , с които няма какво да си кажеш , не ме интересуват !
  • 8 да попитам

    3 3 Отговор
    Нали има ембарго, а вие ни представяте ембаргов човек с ембаргови съвети
    Сверете часовника
  • 9 Интелектуалец

    5 18 Отговор
    Гледам да е красива в лицето. Очите са много важни. Да няма шкембе. Коремът да е плосък. Гърдите не много големи. Да не е много висока. Шията да е тънка. Ръцете да са малки с тънки и дълги пръсти. Да не е много бяла. Малко матова кожа. Да бъде срамежлива. И най важното и най трудното - да не говори много което е невъзможно. Жена да не говори много това е немислимо.

    Коментиран от #12, #17, #18

  • 10 Интелектуалец

    12 8 Отговор
    Когато бях ерген и луда глава си поисках от една "кака". Директно без заобикаляне й казах, че искам да я "уважа". Тя се ядоса. За каква съм я мислел, освен това съм бил малък за нея и било срамота. Щяла да се престори че не ме е чула и край с приятелството. Предложението бях направил на пияна глава. Сутринта се събуждам и си викам брейй какво направих загубих един добър приятел как не можах да устоя на страстите си.. Какъв съм глупак. Как ще я погледна в лицето.. След точно два дни тъкмо бях си налял едно уиски тя ми се обади по телефона.. Тогава нямаше смартфони а нокия с фенерче.. И ми вика ела да се видим..и после знаете какво стана. От приятели станахме любовници. Сега вече не сме любовници и приятели не сме. Всичко свърши.
  • 11 Лесно и просто

    11 4 Отговор
    Обикновено първо се провежда кратко онлайн интервю, а след това се попълва молба по образец, анкета, мотивационно писмо, представя се медицинско свидетелство и свидетелство за съдимост, както и копие от данъчната декларация.
  • 12 разкрит си

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "Интелектуалец":

    Псевдоинтелектуалец си ти. Освен това и една достоверна лъжа не можеш да съчиниш!
  • 13 Пак

    6 3 Отговор
    стара статия. Скука. И никаква енергия не усещат мъжете, освен тази в гащите си.
  • 14 Мъжете

    15 4 Отговор
    ги е страх от силни и умни жени, защото са комплексари. Бягат, като дявол от тамян. Дай им разкрачена малоумница и са щастливи. Но навсякъде се оплакват от "леките" жени. Това на медицински език се нарича биполярно разстройство. Повечето страдат от него. Да се лекуват или да не изказват мнение.
  • 15 А вие

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Радо":

    минете ли си малките главички? Не.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 А ти

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Интелектуалец":

    какво притежаваш, като външност, че да имаш толкова изисквания? Май сънуваш.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Перо

    4 1 Отговор
    Отново руски евреи и на този терен!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 шлосер

    4 1 Отговор
    Традиционно увеличената сред мъжкото население в Русия и Украйна, консумация на алкохол, както и факта, че във войната между таях, загиват най вече мъже, поражда сериозен проблем сред свободните жени, да си намерят партньори и да създадат стабилни семейства! Това е проблем, както личностен, изискващ от тях да подобрят привлекателността си, така и държавен, за да се предотврати моралното разложение, в обществото!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 посто мъж

    3 0 Отговор
    Много слаба статия. Вероятно преписана от руски. Прекалено комерсиална. Така изглежда една рускиня.
    Както жените търсят принц на бял кон, така и мъжете търсят принцеса която да превързва раните им когато са ранени. Накратко, физически активна /следователно здрава/, приветлива, чиста, която го окуражава и поддържа в неговите начинания.
  • 27 знаещ

    1 0 Отговор
    Без 4.
    Статусът е важен само за жените, не и за мъжете. При жените дори това е номер 1.

    Останалите са верни.