4 Юни, 2023 13:42 956 0

Луис Капалди запази челната си позиция в британската класация за албуми

  • луис капалди-
  • британска класация-
  • албуми-
  • първо място-
  • музика

Шотландският певец заема първо място за втора поредна седмица

Луис Капалди запази челната си позиция в британската класация за албуми - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Луис Капалди заема първо място в британската класация за албуми за втора поредна седмица с "Broken By Desire To Be Heavenly Sent", съобщи официалната компания, която следи продажбите, предава БТА.

Албумът "Broken By Desire To Be Heavenly Sent" е най-бързо продаваният във Великобритания досега.

На второ място е Тейлър Суифт с преиздадена версия на "Midnights" - "Till Dawn" , в който има нов вариант на "Karma" с Айс Спайс и на "Snow on the Beach" с Лана Дел Рей, както и новата песен "Hits Different". "Midnights" дебютира на първо място в британската класация за албуми през октомври миналата година.

Албумът "Harry's House" на Хари Стайлс се изкачи до трето място след концерти, изнесени във Великобритания. На четвърто и пето място в британската класация за албуми са "-" ("Subtract")на Ед Шийран и "The Highlights" на Уикенд.

Към албума "Renaissance" на Бионсе също има повишен интерес, след като тя започна световното си турне. Той се изкачи на шесто място.

Калвин Харис и Ели Голдинг са на първо място в британската класация за сингли за осма непоредна седмица с "Miracle". На второ място е "Daylight" на американеца Дейвид Къшнър, следван от "Calm Down" на нигерийския рапър Рема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА