Необходими продукти:
- 2 пилешки пържоли от бутче
- 1 с.л. горчица
- 50 мл лимонов сок
- зехтин за пържене
- 1 щипка риган
- 1-2 щипки сол
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Отстранявате кожата на пържолите и ги нарязвате на късчета. Запържвате ги в сгорещен зехтин, докато се зачервят.
Посолявате, слагате горчицата. Поливате с лимонов сок и малко вода. Поръсваме с черен пипер и оставяте месото да се задуши на по-силен огън. В самия край добавяме сушен риган.
Сервирате ястието с пържени картофи като канапе, пише zvezdev.com.
Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Гого
10:30 08.06.2023
2 12345
11:28 08.06.2023
3 баба Даба много слаба
12:04 08.06.2023