Last news in Fakti

10 Юни, 2023 16:18 12 810 9

Кои ще са тайните звезди в новия сезон на "Маскираният певец"?

  • звезди-
  • знаменитости-
  • маскираният певец-
  • като две капки вода-
  • маги халваджиян-
  • шоу

Напълно е възможно да видим лицата от "Като две капки вода: Сезон Неделя" на сцената и на "Маскираният певец"

Hова телевизия се подготвя усърдно за есенния телевизионен сезон, а с това и завръщане на шоуто „Маскираният певец". От есента то най-вероятно отново ще се излъчва, след като миналата година пропусна ефира заради експеримента „Звездите в нас”. Зрителите вече се подгряват за рестарт на предаването с повторения на вече излъчени сезони на „Маскираният певец".

Хората на Маги Халваджиян очакват от есента bTV да бъде особено агресивна в борбата за рейтинг, тъй като тази пролет за нея беше тотален провал. Като се изключи „Ергенът", нямаше предаване в праймтайма на телевизията, което можеше да се мери по гледаемост с предаванията на Нова. Затова от есента доскорошният най-гледан частен канал у нас ще се бори със зъби и нокти за всеки зрител.

Маги и компания обаче няма да се предадат лесно. От сега те подготвят феновете си за завръщане на „Маскираният певец" - шоуто, с чийто рейтинг може да се сравнява само „Като две капки вода". Само че няма как „Капките" да се излъчва отново толкова скоро.

Нова вече върти повторения на старите сезони на „Маскираният певец". По този начин тя припомни предаването на неговите фенове, за да влезе с летящ старт в предстоящото ново издание. Шушука се, че продуцентът Халваджиян вече преговарял с кандидати за новите маски в предстоящия четвърти сезон. Победители в предишните три бяха Михаела Маринова като Гарвана, Борислав Захариев - Боби Турбото с образа на Баба Яга и Виктория Георгиева - Госпожицата, припомня Уикенд.

B предаването са се състезавали почти всички артисти от обкръжението на Халваджиян и ефира на Нова, както и хора, които гравитират около Слави Трифонов - Мария Игнатова, Крисия, Деси Слава, Владо Михайлов, Къци Вапцаров, Дарин Ангелов, Маги Джанаварова, Борис Солтарийски, Дара Екимова и още много други.

Кой би могъл да влезе в новия, четвърти сезон?

Най-лесно е да се предположи, че продуцентът, който обича да използва едни и същи лица във всичките си предавания, би дал шанс на артистите, които тази пролет се представиха добре в „Като две капки вода" и все още не са участвали в „Маскираният певец". Това са Тома Здравков, Керана, Христо Петков и Ралица Паскалева. Последната едва ли ще може да приеме покана за шоуто, тъй като се очаква скоро да роди второ дете.

Останалите обаче най-вероятно ще се навият да влязат в някои от новите маски. С еднократни гостувания в “Маскирания певец” са участвали звезди като Евгени Будинов, Михаил Дюзев, Богдана Триронова от БГ Радио и Башар Рахал. Те също могат да се върнат в предаването, този път като постоянни участници. Не е изключено и някой от състезателите в предишни сезони да повтори участие - както изненадващо направи Къци Вапцаров. А може да поканят и някого от певците от “Звездите в нас” - шоуто, което замести “Маскираният певец” един сезон, тъй като е доста по-евтино за реализация.

Миналата есен то регистрира добър рейтинг, но успехът му не беше достатъчно убедителен, за да може да унищожи конкуренцията за втора поредна година. А и доста зрители до края повтаряха в социалните мрежи, че си искат обратно старото предаване.

Какво ще правят в bTV и от ecента? Засега се знае, че подготвят пореден сезон на "Фермата", който този път щял да е различен от предишните. Освен това предстои завръщане на „Гласът на България" с двама нови треньори - Мария Илиева и Миро. Очаква се „Маскираният певец" да се излъчва на гърба или на “Гласът”, или на елиминациите на „Фермата", които традиционно са най-интересни за зрителите.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Рок Ми Амадеус!!!!!!!!

    12 0 Отговор
    Какви тайни звезди не виждате ли че дават повторения всяка неделя даже Зуяка художника живият гений малкият Микеланджело е още там а не в Испания, Геро е жури и пак нищо не му се разбира като говори а Рачков се лигави като гъсеница по горно надолнище!!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иванов

    5 0 Отговор
    Едни и същи бози се въртят с години тази държава е пълна с псевдо певци и имитатори и готвачи,и отдавна забравени личности които се опитват уж да оцеляват а само си правят кефа на тропиците и си играят игричките а телевизиите ги излъчват с месеци и години на всичко отгоре не могат една собствена продукция да създадат
  • 6 Гост

    5 0 Отговор
    Този парад на извращението не го търпя.
  • 7 ТЪПКАЧО

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЪЗПАЧО":

    Гледаме твоя рейтинг умо...помрачителен, устремил се към дълбините;-)...
  • 8 Явор

    1 0 Отговор
    Този алчен, себелюбив и властолюбив човек пробутва „свои“ и им помпа самочувствието, което и без това е неоправдано. Покрай Халваджиян много хора, Рачков най-вече, се взеха много насериозно. Искам да видя Графа, Веси Бонева във формати на Халваджиян, други от певците от „Пайнер“, не само Фики, Анелия, Преслава и Константин. На Алисия и Софи Маринова (те не са артисти на „Пайнер“), както и на Константин Халваджиян им е снимал клипове към техни песни навремето. На Миро и Галя (като бяха дует „Каризма“) също; и на Мария Илиева. Затова все са му във форматите, те не са негови де, платил е лиценз. Няма да се видят и да се гледат певци, които не са му лични приятели в предаванията. Тия, с които не е в приятелски отношения не умират да са в „Капките“ и „Маскираният певец“, нито имат нужда от популярност, нито от пари, но това му е принципът. Телевизията не е на семейството ти, на роднините и на приятелите ти, че да са все те давани по нея. Няколко продуцента са пуснали пипалата си по нашите телевизии. Навсякъде „свои“ и „калинки“, които подло пречат на можещите.
  • 9 О тъпота

    0 0 Отговор
    О Тъпота, твоето име е Маскирания Певец.