Last news in Fakti

11 Юни, 2023 15:42 4 750 15

Остава ли Сашо Кадиев в "Преди обед"?

  • сашо кадиев-
  • деси стоянова-
  • преди обед-
  • водещ-
  • предаване

Зрителите искат синът на Катето Евро да продължава да води сутрешното шоу

Поддръжниците на Сашо Кадиев останаха крайно разочаровани от петимата кандидати, които бяха пробвани за негови наследници в „Преди обед" от есента. Те настояват синът на Катето Евро да бъде задържан на работа в bTV и да продължава да води предаването заедно с Деси Стоянова. „Не е същото без Сашо!", категорични са телевизионните зрители.

Все още има минимална надежда Сашо Кадиев да остане на работа в „Преди обед", макар че обяви, че ще напуска, твърдят източници на „Уикенд”. Актьорът имал големи планове за нови представления и филми, след като си тръгне от телевизията, но в същото време се притеснявал да остави сигурната си заплата там, а и изпитвал носталгия по шоуто и екипа. Това го карало да се замисля все повече за оставане на работа, вместо за напускане, твърдят запознати.

В същото време шефът на продукцията Георги Тошев се чудел какво да измисли, само и само да задържи звездата на работа. Нямало как да му вдигне много заплатата, защото разполагал с ограничен бюджет, но му предлагал да води рубрики, като влиза в ефир два-три пъти седмично, както например Радина Червенова. Така хем няма да слиза от екран, хем ще разполага със свободно време за други проекти. Тошев се чудел каква рубрика да му измисли, само и само да го задържи.

Какво налага това усилие? Оказва се, че зрителите си харесват Сашо. Актьорът през годините беше много критикуван като несериозен, разглезен и дори „лигав”, особено когато правеше първите си стъпки като водещ. Когато „Уикенд" съобщи, че се кани да напуска, много фенове на „Преди обед" обявиха, че това е най-доброто, което може да направи за предаването.

Когато обаче слезе от ефир за 5 дни, за да пътува до Испания с годеницата си Ивелина преди две седмици, на негово място бяха изпробвани петима кандидати за водещи - актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев, Антоан Петров и журналистът Антон Биров.

Хората масово започнаха да се оплакват, че шоуто не им харесва без Сашо.

Те забелязаха, че Деси е сухарка, а колегата ѝ години наред е прикривал това, благодарение на чувството си за хумор.

Иво Аръков събра най-жесток хейт - никой не го иска за водещ, макар да има известен опит в БНТ. Кирил Недков, когото зрителите на сериала „Мен не ме мислете" познават като бармана, който се ожени за героинята на Дария Симеонова, пък беше единственият, за когото бяха изказани позитивни оценки. Останалите трима оставиха зрителите безразлични, а когато Сашо се върна, всички забелязаха позитивната разлика не само в предаването, но и във водещата Деси, която изглеждаше по-усмихната и спокойна.

Явно с годините двамата с актьора са се нагодили един към друг и се чувстват добре заедно.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    25 5 Отговор
    от тоя ми се драйфа! съмнявам се че жена на място ще го погледне/оставям златотърсачките

    Коментиран от #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иван

    26 3 Отговор
    заради тоя ЦЪРВУЛ не гледам преди обед да го махат на мама детето
  • 5 🤡🙉🤡

    27 2 Отговор
    Че то кой го гледа това 😅
  • 6 Шопо

    20 2 Отговор
    Дреме ми на редовия за това леке.
  • 7 Тоя

    21 2 Отговор
    Е абсолютна гнус!!!!!
  • 8 Майка му

    18 3 Отговор
    К´ва гнусна и тъпа пача е само!
  • 9 Павел пенев

    17 1 Отговор
    Не знаех че този албански циганин имал подръжници. Вижте на тази страница и ще се уверите.
  • 10 Иво

    9 2 Отговор
    А мен какво ме засяга. Предполагам и по голяма част от обществото.
  • 11 Чико

    13 2 Отговор
    Ако не беше мама...
  • 12 Смех !

    11 1 Отговор
    Кой пък изобщо го гледа тоя шиптър ?
  • 13 За смяна

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Сменяйте ги и двамата, изхабиха се вече. Представете друга нова, млада, жизнена двойка. Стига с тези муцуни.
  • 14 Бибитко

    5 1 Отговор
    БТВ сами си докарват рейтингите, включително и на предаванията. Ако у нас имаше реална пийпълметрия, такива недоразумения като Александър Кадиев никога нямаше да остават на екран. Да се лигавиш и кълчиш пред камерата като недорасъл пуберитет не означава, че имаш чувство за хумор. Много отдавна изобщо не гледам БТВ заради откровено субкултурния, пошъл и подражателски стил. Телевизията няма собствен облик и по нищо не се отличава от останалите си конкуренти.
  • 15 Значи този лигльо

    3 0 Отговор
    Значи този лигльо само Цитиритката може да го замести. Даже си мисля, че Катето Евро с кеф ще го осинови. Ама той да не е глупав да става посред нощ?