Last news in Fakti

31 Юли, 2023 10:22 808 2

Претоварването и тежката работа са нежелателни днес според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Това е енергийно най-мощният ден на лунния месец

Претоварването и тежката работа са нежелателни днес според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Фаза на Луната: Втора четвърт, растяща Луна.

Луната е в знак Козирог до 06:59 ч. на 1 август

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, организация, ред и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. През това време по-трудно се изпитва съчувствие към другите хора.

Препоръчва се овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Да не се премахват мазоли, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 20:24 ч.

Това е енергийно най-мощният ден на лунния месец. Хубаво е да се започват нови дела, ще бъдат успешни. Идеално време за вземане на важни решения. За пасивните хора не е благоприятен деня. Сега не е време за почивка.

Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие, меланхолия. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Физическата работа под каквато и да е форма е много полезна. Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти и строителни работи.

Очите сега са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. Способства и комуникацията на всички нива. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Следва 15 лунен ден от 20:24 ч. на 31 юли до 21:09 ч. на 1 август.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 девил

    2 0 Отговор
    Работата е вредна по принцип освен ако не я правиш със кеф тогава не си работил изобщо ,аз като мъж имам нужда да се поизпотя макар че на човек не всеки път му се занимава