Last news in Fakti

12 Август, 2023 18:43 3 859 5

Жена отрови с гъби бившия си съпруг и родителите му

  • отровни гъби-
  • отравяне-
  • бивши съпрузи

Мъжът смята, че бившата му съпруга се е опитвала и преди да го отрови чрез „токсини“ от растения

Жена отрови с гъби бившия си съпруг и родителите му - 1
Снимка: Shutterstock

Жена е обвинена, че е нагостила бившия си съпруг, родителите му и сестрата на майка му с отровни гъби на обяд в Австралия.

Освен това Саймън Патерсън вярва, че бившата му съпруга Ерин Патерсън се е опитвала и преди да го отрови чрез „токсини“ от растения, включително картофи, домати и патладжани. Той се чувствал отпаднал, когато прекарвал времето си с нея.

48-годишната Ерин била домакиня на обяд с бившата си свекърва Гейл, нейния мъж Дон Патерсън, сестрата на Гейл, Хедър Уилкинсън и бившия си съпруг Иън. От четиримата поканени оцелял само Иън.

Обвинената казала на полицията, че е купила гъби от магазин. Смята се, че ястието е било пай с говеждо и гъби.

Саймън не е знаел причината за мистериозната стомашна болест, която го изпратила в интензивно отделение за три седмици, след като колабирал в дома си през май 2022 г.

Колабирах у дома, после бях в изкуствена кома в продължение на 16 дни, през които са ми направили три спешни операции, главно на тънките черва, плюс допълнителна планирана операция. Семейството ми е било помолено да дойде и да се сбогува с мен на два пъти, тъй като не се е очаквало да оживея. Бях в реанимация 21 дни, след което бях в общо отделение за една седмица и сега съм на рехабилитационен център", разказва мъжът, цитиран от vesti.bg,

Сега се очаква медицинското досие на Саймън да бъде прегледано от детективи.

Детектив инспектор Дийн Томас от полицията на Виктория посочва, че симптомите при засегнатите са в съответствие с тези, причинявани от отровни гъби.

Обвиняемата Ерин твърди, че не знае какво се е случило с починалите след вечерята. „Обичах ги и съм опустошена, че ги няма", заявява тя.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Напомня ми за вица

    16 1 Отговор
    ...,,От какво умря тъщата ти?
    - ами от удар...
    -ами как така,вчера я видях права и здрава!?
    - ами като не ще да яде гъби....
  • 2 12345

    5 2 Отговор
    Да не би парапета да иска да отрови баджанаците,да открадне канадският паспорт на кики и да забегне в Квебек?

    Коментиран от #4

  • 3 Алфа херинга

    10 2 Отговор
    Тя обаче май не си е хапнала от гъбките.
  • 4 678910

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "12345":

    КОЛЕЖКЕ,
    ТИ МАЙ СИ НА....БЛАЖНА БОЯ,
    БЕЗ РАЗРЕДИТЕЛ😁
  • 5 ганю

    0 0 Отговор
    отрови ли ги прасетата?
    шойне