Last news in Fakti

6 Ноември, 2013 11:49 2 243 0

Македонка ще снима филм с Мерилин Монро и Джеймс Дийн (видео)

  • македонка-
  • мерилин монро-
  • джеймс дийн-
  • филм

Момичето също така води комуникация с Монро в социалните мрежи

Какво бихте казали ако ви предложат да участвате във филм с Мерилин Монро? Ами ако самата Мерилин ви намери във Фейсбук и поиска да се запознаете? Не вярвате!

Македонката Катерина Стояновска набра изключителна популярност в социалните мрежи и местните медии, след като в свое интервю обяви, че ѝ предстои да участва в нов филм, в който ще си партнира не с кого да е, а титани като... ВНИМАНИЕ! -  Джеймс Дийн, Марлон Брандо и Мерилин Монро.

Това не би било странно и смешно, ако изключим факта, че и тримата вече не са между живите. Джеймс Дийн загива в катастрофа на 30 септември 1955 г., Марлон Брандо почина на 1 юли 2004 г. в болница, а както всички знаем Мерилин Монро умира на 5 август 1962 г. от свръхдоза приспивателни.

Освен този мистериозен филм, в който македонската старлетка е поканена да участва се оказва, че тя води завидна кореспонденция с Мерилин Момро в социалната мрежа Фейсбук. Двете все още не са се запознали лично, но може да се каже, че са станали „виртуални приятелки“.

"Още не я познавам, пишем си в социалната мрежа и тя ми каза, че съм прекрасен човек и иска да се запознаем", споделя Стояновска за "разговора" си с поп-иконата.

Потресени потребители коментират, че най-вероятно тя си общува с холивудските звезди на най-популярния език в света - македонския. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА